Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

En magisk andlig upplevelse och ett möte med Heliga Birgitta i Vadstena.

0

Annika på Tarotguiderna och berättar här om sin andliga väg och magiska upplevelser.
Mer om hennes arbete längst ner.

När Vivi sa att vi skulle få gästblogga i hennes blogg. Så tänkte jag vilket fint erbjudande och så typiskt Vivi att alltid finnas där för oss. Jag har jobbat på Tarotguiderna sedan 2014. Jag älskar mitt jobb och jag älskar att vägleda och lyfta människor o visa dom vägen. Under åren har jag fått många stamkunder och jag bär dom alla med mig i mitt hjärta varje dag.


Vem är jag då.. Jag heter Annika och bor på en Hästgård i Malmköping med min man som jag varit gift med i snart 30 år. Jag har 5 söner  , Fredrik, Victor, Tim, Anton, Mattias. Alla är utflugna och nu har jag mina 2 hundar Scott och Smilla här hemma att ta hand om. Jag har också 9 stycken hästar.

Hur kunde det bli så många. Ja – Jag köpte ett stall med 12 boxar, när jag kom hit hade jag 6 stycken hästar. Det finns ju många hästar i nöd som behöver hem. Så då fick några bo hos mig. Jag brinner för att rädda hästar i nöd och genom åren har jag förmedlat flera hundra till nya hem i Sverige,  som annars hade gått ett grymt öde tillmötes. Jag har alltid varit sån att jag vill hjälpa alla, även när jag var liten och släpade hem diverse kryp som behövde en sko kartong att bo i.

Jag älskar att vägleda människor, jag älskar att hjälpa alla.. Jag brukar alltid säga: Låt mig visa Dig vägen ….

När jag får en människa att förstå – att livet ska komma till Dig

Att det är så det är .. vi letar och letar efter lyckan .. när vi landar i oss själva och har lyckan i oss, så kommer lyckan till oss.

Jag säger alltid att Du måste hitta kärleken i dig själv.  Det är det som speglar alla som du möter. Om Du känner förakt till en annan människa, men ler och försöker se glad ut , så lyser det igenom. Men om du istället ger av din kärlek utan att döma, så är det äkta. Du går högre i din ljuskropp och Du mår bra.

Idag är jag 56 år gammal och tror mig veta ganska bra vem jag är. Det har varit en lång väg hit och jag tänkte dela med mig lite av hur min mediala väg började.

Min historia

Jag kommer ifrån en konstnärsfamilj, min morfar var konstnär Karsten Keiseraas han kom som flykting ifrån Norge under 2.a värdskriget. Det går inte en dag utan att jag tänker på min älskade morfar och min älskade mormor Else. Jag bär dom med mig i mitt hjärta och ibland har jag en stark kontakt med mormor el morfar och får goda råd. Jag vet ju att dom finns nära mig.

Min pappa Lennart var tecknare. Han hade tyvärr problem med spriten och jag kan än komma ihåg hur jag som liten satt under bordet och höll för mina öron och skakade av rädsla. Alla förstörda jular och alla löften. Men trots detta så älskade jag verkligen min pappa, han var en känslomänniska otroligt varm och social. Jag tror att han var mycket medial och idag har jag ett starkt band till honom. Han sitter bredvid mig i bilen ibland när jag kör. Jag säger .. Hej Farsan .. Härligt att du är lycklig nu. Jag sörjer honom fortfarande och jag kommer aldrig glömma när telefonen ringde och en röst sa, Din pappa har försökt ta sitt liv. När jag stod vid hans dödsbädd – så såg jag min farmor komma. Jag strök pappa över kinden och sa- det är okej – Gå nu.

Min mamma är också konstnär en pigg 80 åring. Ingen kan tro att hon är äldre än 65 år. Hon är lyckligt gift med Tommy. En prins i sina bästa år.

Min väg

Folk brukar fråga mig hur jag började min mediala bana eller när jag förstod att jag var medial.

Jag är en högkänslig person som har mycket lätt för att känna in energier och det har jag alltid haft. När jag var liten så såg jag andar och jag såg änglar och ljus varelser, när jag berättade det för någon vuxen så fick jag höra att jag hade en livlig fantasi. Så jag behöll mycket för mig själv.

Mitt möte med Ida Pia en duktig Häxa/ Shaman förändrade mitt liv. Jag var då i 20 års åldern och Ida flyttade in i huset mitt emot mig.

Här hittade jag en tjej som jag kunde se hade stora likheter med mig själv. Vi tillbringade mycket tid tillsammans och hon lärde mig mycket om andra dimensioner och även att spå i Tarot kort.

Vilket också blev min sysselsättning och det jag jobbar med idag.

Sedan många år tillbaka jobbar jag med healing , Reiki Healing och Angelic Reiki Healing m fler. Jag har sett så fantastiska resultat med healing. Numera jobbar jag främst med Ängla och Gudinne Healing.

Änglar är energier som inte vill annat än att hjälpa oss människor att bli “Hela”. Jag tror och vet att vi har en ljuskropp, som vi tar oss upp i som en trappa. Ju mer vi utvecklas och helas med t ex änglarnas ljus och healing,  ju mer lyser vi och ju mer går vi upp i vår ljuskropp.

Vi ska över många hinder och blockeringar som vi har dragit på oss i detta liv eller tidigare liv. Vi kan få utrensningar i form  av huvudvärk och illamående, dåligt humör m.m  Jag brukar kalla det för “själslig Detox”

När vi kommer över detta så känner vi oss i balans och livet blir så mycket lugnare. Jag tror att vår tankar och känslor som vi har och inte bearbetar sätter sig i vår kropp som blockeringar och gör vi inget åt dom . Så kan man säga att tanken sätter sig som en smärta någon stans i vår kropp. Genom healing och änglarnas ljus helas din kropp och blockeringar släpper och smärta försvinner.  Ett healing tillfälle brukar man säga motsvarar 10 timmas sömn.

När folk träffar mig brukar jag få höra att jag inte verkar eller ser ut som en sån som arbetar medialt. Många blir förvånade. Jag är nog en ganska fåfäng person som gillar att “piffa” till mig så gått det går. Jag älskar skor och kläder, väskor, smycken. Men jag kan också stå i gödsel till knäna. Jag har förutom mitt företag där jag arbetar som Medium och vägledare och med healing, ett företag där vi jobbar med privat hemtjänst och städ i Trosa.

Här nedan kommer en berättelse och upplevelse som jag fick i mitt dagliga jobb med ande värden.

Ett minne som jag bär med mig resten av mitt liv… här på jorden

Jag kommer aldrig att glömma när en av mina ” favorit” Tanter gick över till andra sidan.

Den här upplevelsen gör mig Trygg.. Trygg i Mitt liv här och nu.. Trygg för jag vet att Det finns något annat efter döden.. Trygg för att jag vet att allt inte bara tar slut.

Jag satt och vakade bredvid en lite dam.. vi kan kalla henne Sonja. Hon var gammal och trött. Egentligen var hon ju inte sjuk på något sett utan åldern hade bara tagit ut sin rätt. Hon var så fin där hon låg och andades så lugnt och fint..

Men jag kände mig så ledsen.. tårarna rann ner för mina kinder.. jag ville så gärna att hon skulle fortsätta att vara .. vår lilla solstråle.. vår lilla Sonja.  Hennes läppar var torra, jag fuktade dom med lite vatten..

Hur som så fick jag för mig att jag skulle ge Sonja lite healing.. så hon skulle stanna hos oss ett tag till. Jag gjorde mina symboler i händerna.. jag la dom på Sonjas bröst.. jag kallade på alla änglar och tänkte.. Ge nu Sonja allt hon behöver, kraft och energi, gör henne frisk.. snälla.

Till min stora förvåning.. var mina händer helt kalla.. det drog ingen healing alls. Allt var så tyst och stilla.. Sonja sov nu djupt.

Det här hade jag ju aldrig varit med om.. var det fel på mig.. Jag hade ju gjort så här massor med gånger.. Hjälpt folk att komma i balans och bli friska.. Men nu ville det inte alls fungera..

Plötsligt tittar Sonja upp mot en stol som står mot väggen.. Jag blir helt förbluffad.. Hon säger : Hej mamma.. och fortsätter att titta mot stolen. Men jag ser bara en tom stol. Jag bestämmer mig för att gå Dit.. Jag lägger min hand på ryggstödet.. Det är helt glödhett.. Jag låter min hand känna i luften över stolen.. allt är så hett.. Jag känner så väl igen energierna.. Det är ju dom här energierna jag jobbar med i healingen.. Dessa underbara varma energier..

Jag sneglar mot Sonja.. hon sover nu så fridfullt.

Något säger mig att Sonja kommer att gå över till andra sidan kl 15.00 och möta De sina som redan är där och väntar.

Men jag bestämmer mig för att .. ringa en kollega och Ta Adjö av Sonja.

Jag stryker henne över kinden och viskar.. vi ses igen..

Energierna på stolen.. gjorde mig stark och lugn..i fullständig balans.. jag möter min kollega och säger att Det nog är dags att ringa Sonjas anhöriga så att Dom kan ta Adjö..

Min kollega ringer 15.30 och talar om att Sonja Somnade in så fridfullt 15.10 med Sina anhöriga runt sig.

………….

Mitt möte med Heliga Birgitta i Vadstena.

Under många år har jag haft en stark koppling till Heliga Birgitta.

Jag har tjatat på min man att jag vill åka till Vadstena och se klostret där Heliga Birgitta verkade uppleva stället. Så min man boka en fin svit på kloster hotellet.

Vi närmade oss Vadstena och jag kände att jag hade en stark energi med mig i bilen. Det var ganska tungt att andas och jag kände mig väldigt påverkad. Vägen mot Vadstena var ganska slingrig och landskapet var grönt och böjande. Min man var på bra humör och efter besöket i Vadstena skulle vi vidare till Österrike på semester.

Vi klev in i en helt underbar svit med härlig energi, lugnt och fridfullt.

Vi tillbringade dagen i Vadstena som bjöd på många små butiker. Jag kände mig mycket påverkad av energier även om vi bara var i vanliga små affärer.

Jag tjatade på min man att jag skulle till Birgittas kloster. Han hängde till slut lite motvilligt med. Så fort vi klev in på kyrkogården kände jag en så stark energi och någon tog min hand. Jag blev helt iskall. Min man som heter Werner gick lite lunkande bakom mig med kameran i handen. Han släpar alltid runt på en stor kamera.

När vi kom in i klostret så var det en spiral trappa upp. Det stod en nunna precis utanför som log mot mig och vi betalade och gick upp. Klostret bestod att lite små rum , där man berättade lite om Heliga Birgitta och hur hon verkade på sin tid. För mig blev det här en stor upplevelse där jag liksom tappade vår tid och helt befann mig i en svunnen tid. Jag såg och kände så mycket, både sorg och lycka. Jag fylldes med en värme jag aldrig upplevt i hela mitt liv och jag var helt tagen av stunden där.

Jag gick in i ett rum med Heliga Birgittas Kista satte mig på en stol mitt emot. Jag kommer inte ihåg så mycket men jag måste ha somnat. Det jag upplevde där på stolen vad jag tror var andra dimensioner fyllda av kärlek och ljus. När jag vaknade hade jag säkert suttit på stolen i 2 timmar. Min man hade för länge sedan gått till vårt hotell rum. Så jag gick ned för trappen och nunnan i receptionen tog mina händer och tittade mig i ögonen och log. Jag tänkte att hon tror nog inte att jag är riktigt klok. Jag var fortfarande starkt påverkad när jag kom tillbaka till vårt fina rum klockan omkring 18.00, min man morrade om att jag suttit vid några gamla brädor i flera timmar. Han var hungrig och tänkte gå ut och äta och dricka öl. Jag la mig på sängen och sov som en stock till nästa morgon.

I drömmen mötte jag Maria Magdalena som gav mig information om att jag ska visa folk vägen , fylla alla med kärlek och visa dom hur viktig kärleken är till oss själva. Min man var ju inte glad på mig, tvärtom var han jätte sur. Han hade själv fått gå ut och äta och jag hade som han sa sovit non stopp sen klockan 14,00 igår.

Vi lämnade Vadstena trots att vi hade en hotell natt till betald. Jag kände mig trots allt i full balans. I min energi i ett totalt lugn och vi fortsatte mot Österrike och vi fick en underbar semester,

Under en meditation kom Maria Magdalena till mig. Hon bar en vacker sjal och sa -Jag är Jesus Maria..  -Du ska läka dom du möter. Efter den upplevelsen så sökte jag mycket information om Maria Magdalena. Vem var hon som levt för flera tusen år sen. Jag hittade också en healingkurs och där började mitt arbete med Maria Magdalena.

Jag har nu regelbundet behandlingar och kurser i denna underbara energi .

När Du tar emot maria Magdalenas energi så kommer processer att sätta igång inom Dig som får Dig att vakna och se dig själv och din omgivning och framförallt ditt förhållningssätt till allt.
Detta hjälper dig att älska dig själv villkorslöst.

Jag finns här på Tarotguiderna

Min blogg

Jag har behandlingar och kurser i underbara Malmköping.

Jag hoppas att vi träffas någon dag.

Vill Du läsa mig om mig har jag en hemsida www.annikaheurlin.com

Annika

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke