Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ett inlägg om Karma, livsväg, livet före livet, och själsband

6

Tänkte här berätta om en stark kanalisering jag hade februari -2005

För er som inte vet vad kanalisering är så kan man kort sammanfatta det som en meditation där man möter sin andliga Guide. Man kan även komma i kontakt med änglar, naturväsen, olika mästare och andra vägledare.

När våra vägledare, bortgångna eller djur kommunicerar med oss så sänder de i bilder, färger och symboler. Därför kan man ofta få berättat för sig i liknelser, som i den här storyn.

Innan vi föds

Innan vi föds ner på nytt på jorden så lägger vi själva tillsammans med våra Guider upp riktlinjer för vårt kommande liv. Allt är inte förutbestämt utan vi väljer hur vi bemöter och hanterar det som sker. Däremot så kommer vi inte undan vissa händelser och människor som ligger i vårt öde att möta för att vi ska få en möjlighet att arbeta med de läxor vi valt. Vad vi sen gör av det hela är upp till oss. Vi får alltid nya möjligheter i nya liv att arbeta ut vår karma om vi inte klarar av det i ett liv. Ibland kanske vi gör det så tufft för oss att vi inte riktigt mäktar med.

Vår livsväg

Min Guide Nymfer kom till mig i en kanalisering för att berätta för mig varför våra liv ibland ser olika ut, en shutterstock_61857637dels liv kan tyckas tuffare och fyllda med utmaningar, medan andra verkar åka på någon form av räkmacka genom livet.

I kanaliseringen visade Nymfer mig 2 olika broar. Han berättade att den ena var en gyllene guld bro och den andra en vacker regnbågsbro. De var båda lika vackra men på olika sätt.

Han förklarade för mig att i vissa liv går vi på den gyllene bron. Livet är då i det stora enklare och man möter inte på så många hinder utan det flyter på i ett gyllene flöde som varar i stort sett hela livet.

Andra liv går man på regnbågsbron. Man få då ett liv med många olika erfarenheter, äventyr och utmaningar på gott och ont, ett liv i många färger. Ett liv som inte alltid är lätt men precis som med regnbågen så finns det en “pot of gold” vid dess slut. Det är ett liv där vi utvecklas starkare i och där vi höjer vår andliga nivå, det är vår vinst.

Karma

Båda liven är lika mycket värda men själva utdelningen och den själsliga utvecklingen ser olika ut. Vi har olika typer av karma att arbeta med. Vi är själva med och väljer ut våra liv innan vi föds. Ibland gör vi det kanske onödigt svårt för oss och får det väldigt tufft. Hur man möter dessa utmaningar är sättet man arbetar med sin karma och vad som kommer ut ur det. Man väljer liv efter vilken utvecklingsnivå man befinner sig på och vad som behöver utvecklas. Vi har alltid valet att göra det bästa av det vi har, eller inte.

Utmaningen med de tuffa liven är ofta hur vi klarar av att rannsaka oss själva, om vi kan förlåta och inte bli bittra eller anklagande. Hur vi hanterar den kunskapen och erfarenheten som vi får i det livet är utkomsten av vår karma.

Har vi svårt att förstå hur vi ska hantera det som sker eller inte anstränger oss för att skapa förändring så finns risken att vi fortsätter upprepa beteendet i livet och vi fortsätter att utsättas för liknande upplevelser, vi blir inte heller klara med karmaläxan och kommer att möta liknande erfarenheter igen i ett annat liv.

Även de enkla liven har sin karma. Hur vi behandlar och agerar mot andra människor i det livet där allt är ganska enkelt har också med lärdom att göra. Man kan välja att var en god eller egoistisk person, båda attityderna skapar karma. Så ett enkelt liv där vi kanske inte lägger ner så mycket arbete på vår utveckling kan vara en utmaning i sig och innebära att vi skapar dålig karma för oss själva genom att vi inte är ödmjuka eller generösa nog. Man skapar även där ny karma som man kommr att få arbeta med i ett annat liv.

Hjälpliv

Vi är även här för att hjälpa och stödja andra i deras karmaläxor, både på gott och ont. De vi har tuffa läxor med kan vi många gånger ha svårt att släppa eller förlåta i det livet.

Själsband

Vi har människor/själar som vi hör ihop med, och vi återföds tillsammans i olika konstellationer. Så de som du har runt dig idag kommer du att även möta när du går över till andra sidan och i kommande liv. Ni hör ihop. Det är därför de kommer och hälsar på oss från andra sidan när vi t.ex. går till ett medium, de bryr sig och älskar oss fortfarande.

Så försök att förlåta och inte döma andra människor, de kanske bara inte mäktar med.

Namaste Vivi

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

6 kommentarer

 1. Maria den

  Tankvärt Vivi.
  Många säger att någon som är “dum” får igen det i nästa liv. KARMA!
  Så kanske det är , men jag hör inte många som ser sin egen bit i pusslet.
  Kan det vara så att den personen som behandlar mig illa gör det pga av att JAG var dum mot den i mitt förra liv?
  När jag separerade från mina barns far utbröt ett internt krig. Jättejobbigt.
  Men vid en regressionsterapi såg jag att mina barn hade varit mina föräldrar och lämnat mig på barnhem.
  Och han (min fru) hade dött i barnsäng och jag ansåg mig lämnad.
  På nåt sätt tror jag att jag undermedvetet ville “hämnas” och lämna honom och mina barn nu.
  Kanske som en läxa till dom
  Det tog många år av förtvivlan och tårar, men nu är vi goda vänner och min kontakt med mina barn är underbar igen.
  Med det vill jag säga att man ska inte vara så snabb med att döma den andra “elaka”, för vem är jag att veta i vilken riktning karma slår? Kanske i båda riktningarna samtidigt …

  • Vivi den

   Det är sant. Vi får ta ansvar för vårt agerande och göra det bästa av det vi har, andra får ta ansvar för sitt. Kram

 2. Monica Carlberg den

  Min dotter frågade mig när hon var ca 2,5 år om jag kommer ihåg när hon var min mamma. Har funderat mkt på det.

  • Vivi den

   Förstår det, fantastiskt <3 kram vivi

 3. Anna Lindhe den

  min tanke är att livet blir ännu bättre och de som lämnat oss nyligen har det bra. Är de medvetna och finns i annan dimension?

 4. Monica Eriksson den

  Tack! Känner mig glad o har förtröstan av det du skriver! Förstår alla motgångar i mitt liv… Men jag känner ändå glädje, och förväntan! Namaste /Monica

Lämna en tanke