Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Grete – 25#

Grete – 25#

GreteTarot, Andekontakt. Pendel,  Medial coaching. Distans healing- Reiki Healing, Chakrabalansering.

Spåkort jag använder:

Tarot, Änglakort, Wisdom Avalon Oracle Cards och OSHO-Tarot, The Romance Angels, Russian Tarot of St.Petersburg, Magical Messages from the Fairies, Gudinnornas Vägledning, LENORMAND Oracle Cards

Arbetstider:

Jämna veckor: Måndag 19-22, Tisdag 19-22, Onsdag 16-19, 19-22, torsdag 19-22
Ojämn tisdag 16-22, onsdag, torsdag och fredag 19-22

Diplomerade/certifierade utbildningar:

Medium och medial utveckling – Vivi Linde
Reiki Healing I, II, III
Medium grundkurs – Pehr Trollsveden

Övriga utbildningar:

Flera mediala utvecklingskurser och andlig healing för bl.a. Irish Hall.
Tarotkurs – Iris Hall
Tarotkurs – Vivi Linde

Egna studier:

Jag har en pågående livslång medial studie. Dessutom läser jag allt som jag kan komma över om parapsykologi, spiritism, oförklarliga fenomen, astronomi, vetenskap, historia.

Presentation:

Sedan tidig barndom har jag känt av att det finns ’någonting annat’ runt omkring oss än det som kan ses med blotta ögat. Jag har alltid varit synsk, drömt sanndrömmar, haft dejá-vu…. Ja listan kan göras lång. Som ung kunde jag t.ex. inte förstå varför jag kunde känna att det ’strålade ut energi’ från mina händer, men i dag vet jag, att jag är en healer. Detta har alltid varit en hel naturlig del av mig.
Du är välkommen att ringa till mig, inga frågor är främmande för mig. De frågor som är viktiga för DIG, de ska jag försöka finna svar på. Ekonomi, kärlek, jobb… vad som helst! Du kan t.ex. fråga mig om dina barn, dina vänner, din kärlekspartner eller arbetskamrat – eller varför inte fråga om din hund eller katt.
Ibland får vi med oss en länk/en person från andevärlden under samtalet. I så fall kan jag (om du vill) försöka beskriva denna för dig, och om du kan känna igen den, så försöker jag få fram ett budskap till dig därifrån.
I mitt arbete här på linjen så använder jag mig bl.a. av följande egenskaper:
• CLAIRVOYANCE som betyder ’att se klart, vilket innebär att jag ser en mental/inre bild som jag får från andevärlden. Ibland visas det för mig som en film för mitt inre öga’.
• CLAIRAUDIENCE som betyder ’att höra klart, jag hör en röst tala inom mig eller jag får ord eller meningar till mig som en tanke’.
• CLAIRSENTIENCE betyder att jag känner klart och med hjälp av mina känslominnen kan andevärlden kommunicera via mig. Ibland kan jag känna, hur personen som kommer var, när den levde.
Jag ger dig snabba svar på dina frågor och ett tips innan du ringer till mig – skriv gärna ner dina frågor på ett papper. Ha gärna papper och penna redo, så att du kan notera vad jag säger till dig. Be mig gärna skicka healing under samtalet eller be om Chackra balansering.

Övrigt:

Sedan 14 år tillbaka har jag givit konsultationer, seanser och healing. Genom kurser och mediala utvecklingscirklar hjälper och coacher jag människor i andlig utveckling. Jag är medlem i Förenade Reiki förbundet i Sverige.