Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Horoskopets ascendenter

0

Ibland har det säkert hänt att du frågat dig själv varför en person som är född i lejonets stjärntecken är anspråkslös och självförnekande, när lejonet är ett pråligt tecken. Anledningen till detta kan vara att personen i fråga har stenbockens ascendenttecken. Din vän som är född i fiskarnas tecken, som alltid springer omkring och pratar om allt möjligt, kan ha tvillingarnas ascendenttecken.

Ascendenttecknet anses ofta vara den mask som en person bär när han eller hon träffar andra människor. Det kan också ses som ett automatiskt svar till ens omgivning. Ascendenttecknet visar hur vi hanterar våra vardagliga problem och är vår spegel mot omvärlden. Vårt ascendenttecken visar vår första, naturliga reaktion när vi ställs inför nya situationer och människor.

Här nedan följer generella tolkningar av horoskopets ascendenter. Det är dock viktigt att komma ihåg att de olika karaktärsdragen förändras beroende på de planeter som är kopplade till tecknet.

Vädurens ascendent

De personer som har vädurens ascendent är ofta snabba och agerar på sin instinkt, som är att göra snarare än att tänka. De planerar inte i förväg utan går fram utan mycket eftertanke.

Oxens ascendent

De som föds med oxens ascendent är inte snabba men stabila och kapabla. De har en otrolig uthållighet och är ofta lojala till de personer som de bryr sig om.

Tvillingarnas ascendent

Personer som föds med tvillingarnas ascendent ser världen som en plats för inlärning. De är nyfikna på personerna i sin omgivning och är intresserade av att röra sig omkring i sina sociala kretsar.

Kräftans ascendent

Dessa människor framstår som varsamma och vardagliga. De gör ingen stor entré när de entrar ett rum utan rör sig åt sidorna och jobbar sig inåt.

Lejonets ascendent

Personer med lejonets ascendent är väldigt självmedvetna och kroppsmedvetna. På grund av sin naturliga entusiasm har de en tendens att överskattar såväl sig själva som andra ting.

Jungfruns ascendent

De som har jungfruns ascendent oroar sig ofta mycket, inte minst när de ställs inför nya situationer. De lägger märke till de allra minsta detaljer som andra människor missar.

Vågens ascendent

Dessa personer framstår som trevliga och är omtyckta av andra. När man synar dem i sömmarna kan de dock ha en hel del problem i sina förhållanden.

Skorpionens ascendent

Personer som har skorpionens ascendent har en stor närvaro och ingjuter respekt i andra. I vissa fall övergår respekten till fruktan.

Skyttens ascendent

Den som är född i skyttens ascendent ser världen som fylld med hopp, äventyr och nya saker att utforska.

Stenbockens ascendent

De som har stenbockens ascendent utstrålar kompetens. De är ofta personer som är väldigt måna om sitt yttre. De kläder som de bär och deras uppförande är därför betydande för dem.

Vattumannens ascendent

Personer med vattumannens ascendent kan ofta vara provokativa i det tysta, men ändå vänliga och omtyckta. Deras personlighetsdrag går ofta hem hos andra.

Fiskarnas ascendent

Fiskarna följer med strömmen. Personer födda i fiskarnas ascendent är ofta känsliga för läkemedel och drabbas lätt av allergier som kommer och går. De verkar ha en mindre motståndskraftig fysik än de flesta andra människor.

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke