Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Isa-Bel – 22#

Isa-Bel – 22#DSC00032-e1413297789532-215x300

Häxa. Tarot, Medial och intuitiv vägledning, kanaliserar Guider/ andliga vägledare. Distanshealing.

Spåkort jag använder:
Tarot, OSHO Tarot, OH kort, sagokort

Arbetstider:

Jämna veckor Tisdag 8-13, 16-22. Onsdag 09-13, 16-22, Torsdag 16-22.
Ojämna veckor =  Tisdag 13-19, Torsdag 10-13, 16-22.

Diplomerade/certifierade utbildningar:

Reiki I och II. – Inner Source Michael Dinuri
Djurkommunikation, – Samantha Khury
Medial vägledning – Iris Hall
Diplomerad Kanaliserings kurs – Vivi Linde
Diplomerad Tarot kurs – Vivi Linde
Diplomerad
Medium och medial utveckling – Vivi Linde
Diplomerad Häx & Magi – Vivi Linde

Egna studier:

Jag har läst och läser mycket om andlighet i alla dess former, allt är intressant och jag är omättlig. Kort lägger jag ofta på mig själv både vanliga och Tarot. Jag har även skapat egna verktyg som passar mig.

Presentation:

Jag är en sökare som har världen – Universum som sitt hem. Jag är som en evigt vandrande Narr, kort nummer 0 i den stora Arcanan. Ett maskrosbarn som alltid förundras över hur fantastiskt stark människan är.  Jag har haft förmånen att få prova på många saker i livet vilket gett mig en empatisk och praktisk förmåga att kunna relatera till andra och se saker från deras perspektiv. Andlighet i all ära men vi lever trots allt ett jordligt liv som ibland kräver struktur och verklighetsförankring så det optimala är en balans. Jag tror att en del av min andlighet beror på att jag varit nära döden så tidigt och flera gånger i min barndom och även senare. Kontakten med andligheten har varit en del av min vardag utan att jag vetat om det. Jag trodde att alla kände, hörde och såg samma. Känslan av utanförskap har varit min skugga och skola. Nu solar jag mig i insikten av att det inte alls behöver vara så, att vi hela tiden skapar vår framtid som dem sanna mästare vi redan är.
Jag har gått flera kurser, seminarier, målat, gått på hypnos, regressionskurser och läst böcker men för mig väger känslan tyngst, här och nu och kemin i mötena med andra som alla är unika. Oavsett vilka verktyg jag väljer kopplar jag upp mig till samma kunskapskälla/Universum som vi alla har tillgång till och därför vägleder mina och dina guider mig olika beroende på vad just Du behöver utifrån din förmåga, vilja, mål och förutsättningar i livet nu. Om jag ska nämna någon tendens så verkar jag tona in på dem tyngre och omedvetna känslomässiga aspekterna i människors liv. För mig är det en stor ära när det händer och det är med djup vördnad och förståelse som jag villigt står till tjänst.

Tarotguiderna Vivi Linde och Pehr Trollsveden