Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Jordstrålning – Moder Jords aura

0

Jordstrålning – energifält med linjer och korspunkter som man kan uppfatta med någon form av slagruta.

Jordstrålningen i sig påverkar inte slagrutan utan är en slags förlängning av den som håller i den. Det som egentligen sker är att det undermedvetna sänder ut signaler vilket skapar omedvetna nervimpulser som leder till muskelrörelser. Personen i sig är alltså själva mätinstrumentet som uppfattar jordstrålningen. Det finns även en teori om att det är vårt sjätte sinne som är känsligt för denna typ av strålning.

Slagruta

En slagruta är Y-formad klyka eller en vinkelpinne/pekare som man håller i med båda sina händer. Även pendlar kan användas men dem håller man endast i en hand. Känsliga personer kan även förnimma linjerna med sina händer.

Som slagruta använder man sig ofta nyskuren kvist i v- eller y-form från till exempel rönn, sälg, björk eller pil. I stort sätt alla friska och böjliga träslag kan användas. Man håller i själva grenklykan och fokuserar på vad man ska söka efter. klykan böjer sig tydligt nedåt när man går över det man söker efter. Man måste gå långsamt för annars hinner inte kroppen känna av vilket kan göra att man inte får något utslag eller så upplever man att resultatet blir förvirrat. Det underlättar om man är systematisk i sitt sökande. Man bör därefter göra en markering där man får ett utslag. Ett mönster kommer då att utkristallisera sig utefter de platser som har fått markeringar. Där man fick de starkaste utslagen går man sedan i cirklar och lägger ut nya markeringar. När man går med slagrutan så ska man vara “koncentrerat avslappning”. man bör inte vara för ivrig och inte heller ha för bråttom så ta det lugnt. Att försöka övertyga eller bevisa något för andra brukar inte heller ge bra resultat.

Vinkelpinnar

Det kan vara enklare med vinkelpinnar vilket man kan göra av 2 stycken 0,5 meter långa svetstrådar eller silverstål som är cirka 1,5-2 tjocka. Man böjer därefter trådarna vid 15 cm (handtaget)i 90 grader. Håll inte för hårt eller för högt upp på pinnarna. Håll händerna i brösthöjd och 30-40 cm ifrån varandra. Ett utslag visar sig genom att pinnarna korsar varandra eller går isär. De brukar gå ihop när man korsar en linje och gå isär när därifrån.

Energinät

De vanligaste energinäten som som påverkar oss är Curry- och Hartmann-nät. De uppfattas som tredimensionella tunna ”väggar” och kan registreras vid markytan och i luften ovanför. Ett ”Curry-kryss” uppstår där två curry-linjer korsar varandra. De positiva kryssen är gynnsamma för uppladdning och ger energi och de negativa tar energi. Det bör inte finnas någon jordstrålning på platser där man är mycket och undvika helt där man sover.

På många håll tror man att det handlar om kosmisk strålning som reagerar med strålningen som skickas ut från marken vilket skapar olika mönster beroende förändringarna som sker under jordytan. Det är troligast därför man finner olika typer av jordstrålning på olika platser över hela jorden. Jordstrålningen bildar ett komplext system av många obekanta variabler. Man är inte heller helt säker på att inte elektromagnetism eller gravitationskraften är inblandad

Med olika mätinstrument kan man finna:

Hartmann- och Currylinjer, vattenådror, leylinjer, sprickzoner, pelare, virvlar samt ta ut riktningar för att finna föremål och personer.
Man kan även pendla fördelaktiga/ofördelaktiga ämnen/kosttillskott/kost mm.
Finna obalanser i auran & chakrat och akupunkturpunkter, traumaringar, PSI-spår och spöken, naturväsen

Mätningar görs på bl.a:

Gravhögar, skeppssättningar, domarringar, treuddar, labyrinter, kultplatser, husgrunder, kyrkor, megaliter, megalitgravar och runstenar.

Våra förfäder

Även våra förfäder verkade ha koll på jordstrålningen då vikingagravar, runstenar, älvkvarnar, hjulkorsgravar, gånggrifter, dösar, bautastenar, hällristningar, gränsstenar, skeppssättningar, bronsåldersgravar, gamla etruskiska gravar, gamla kyrkor, Europas gotiska katedraler, tempel, labyrinter, Stonehenge, pyramiderna, slott och borgar innan cirka 1700-talet placerades efter detta system. Falu koppargruva och Sala silvergruva hittades med hjälp av slagruta.

I gamla hus är går många gånger curry-linjer eller Hartmannlinjer längs med väggarna vilket gör att kryssen hamnar i hörnen och på så sätt blir rummen fria från linjer,

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke