Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

banner-till-temat-2011

LÖRDAG 9 NOVEMBER – KURS I TANKEKONTROLL & AVANCERAD YOGISK MENTAL TRÄNING, MIND CONTROL.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER.

Nu är datumet klart för kursen i Tankekontroll & avancerad Yogisk mental träning – Mind control. Lördagen den 9 November kör vi första tillfället av 2 klockan 12-16:00 i vår nya fina yogastudio på Lugnetts Spa i Täby.

Andra tillfället bestämmer vi tillsammans efteråt så det funkar för alla.

Kursens uppbyggnad blir teori blandat med praktiska övningar som vi sedan får möjlighet att träna på ute i verkligheten till träff nr 2.

Det gäller att minska ner och ta bort de negativa tankar du har och ersätta dessa med mer positiva tankar. Med en god självkänsla, ett gott självförtroende är det enklare att skapa positiva målbilder! Dåligt självförtroende skapar ofta negativa målbilder och en sämre livshälsa.

Kursens struktur blir uppdelat i 2 större moment.

1. Grundläggande mental träning: Avslappningsövningar & meditationsövningar.

Muskulär och mental avslappning. Är avstressande. Gör så att kroppen och sinnet får ny energi vilket skapar en grovgrund för din mentala träning.

2. Målinriktad mental träning: visualisering & affirmationer – Skapa målbilder.

Koncentration och fokusering. Du skapa målbilder med hjälp av tanke och känsla tillsammans med inre visualiserade bilder. Använd din inlevelseförmåga (fantasi) och alla sinnen för att se dig i de situationer och händelser du vill uppnå med hjälp av visualisering och affirmationer.

Är du intresserad av att lära dig mer om Tanke kontroll och vill lära dig de urgamla yogiska teknikerna för att öka din livsglädje så mejla mig anmälan.

Mejla till info@tabyyogaskola.se

Pris: 500 kr per tillfälle.

Preem, Shanti, Mangalam

1380866_10151750750784195_348137250_n