Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Lagen om energi & vibration – Den 2:a av de 12 universella lagarna

0

Den universella lagen om energi och vibration

Många har säkert hört talas om attraktionslagen. Men du kanske inte visste att det finns ytterligare 11 universella lagar som utgör en större helhet? Den universella lagen om energi och vibration är en av dessa 11 (totalt 12) universella lagar som hjälper till att strukturera upp universum. Attraktionslagen har sin grund i lagen om energi och vibration och alla lagar kompletterar varandra.

Allt består av energi

Det viktigaste i den universella lagen om energi och vibration är att förstå att allt består av energi. Detta är inget nytt utan bygger på vetenskap. Det var till exempel Albert Einstein som gjorde upptäckten att allt är energi och vibrerar. Det spelar ingen roll om du menar fysiska ting såsom människor, djur, natur, byggnader eller något annat i universum. Det handlar också om allt från minsta lilla atom och partikel som tankar och ljud. Allt detta är energi i sin renaste form. Och våra tankar blir därmed en del av det vibrerande universumet.

Energin finns sedan på olika frekvensnivåer. Allt i hela universum rör sig i olika hastigheter vilket innebär att allt vibrerar på olika frekvensnivåer. Detta gör att din frekvens som människa skiljer sig åt från andra saker i din närhet. Det kan göra att du kan uppleva att du är på ett sätt åtskild och separerad från det du kan se i din omgivning som till exempel träd. Om du till exempel tittar på en viss sak, säg en möbel, kan det vid första anblicken se stilla ut. Men i själva verket finns det små partiklar som rör sig. Bordet består av energi men vi kan inte se det eftersom allt har sin egna vibrationsfrekvens.

Men att du är åtskild är inte sant utan det är en illusion. Istället är du del av något större vilket i detta fall innebär en större grupp, eller ett hav, av energi. Grupperna är sedan kopplade till varandra på den lägsta frekvensen. Detta gör att vi inte alltid kan uppfatta det. Den låga nivån kallas ibland för “The Unified Field”, ett uttryck som en professor vid namn John Hagelin myntade.

Styrs av känslor och tankar

Energin är också alltid i rörelse. Både energi och vibrationer skickas hela tiden ut i universum och det sker därför en oavbruten och ständig rörelse. Allting i hela universum har alltså sina unika frekvens, vibration, rörelse och hastighet, allt från våra tankar och celler i kroppen till det massiva berget. Detta styrs av denna lag.

Vibrationerna i kroppen styrs av våra känslor. Känslorna som vi upplever styrs i sitt led av de tankar som vi faktiskt själva väljer att tänka. Detta innebär att vår energi i kroppen skiljer sig åt beroende på de tankar som vi tänker, det vill säga vilken vibrationsfrekvens tankarna har. Om du därför tänker glada tankar kommer du också att känna dig glädjefylld och tvärtom, om du är rädd kommer din energi vibrera i en låg frekvens. Genom dessa tankar kan du alltså byta frekvens från låg till hög och tvärtom.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke