Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Lagen om handlingskraft – den 3:e av de 12 universella lagarna

0

Den universella lagen om handlingskraft

Den universella lagen om handlingskraft är en viktig del av de 12 universella lagarna. Denna lag hjälper dig bland annat att få lagen om attraktion att fungera i din favör. Och att skrida till handling är ett av de viktigaste stegen i processen att manifestera lagen om attraktion.

Men vad innebär egentligen handlingskraft? Och varför är denna lag så viktig? Dessa är två av de många frågetecken som vi kommer att räta ut i denna artikel!

Denna universella lag har ett nära samband till lagen om attraktion

Lagen om attraktion bygger mycket på att sätta mål och att uppnå dessa. Detta är en process som kan förstärkas genom att du programmerar om ditt undermedvetna. Men om du inte skrider till verket kommer ju inte särskilt mycket att hända. Därför är handlingskraft en viktig ingrediens i det större receptet. Du behöver visa handlingskraft för att kunna förverkliga dina drömmar och därför bör denna lag vara högt prioriterad för dig.

Handlingskraft är en egenskap som du kan visa när du vill förverkliga dina mål. Handlingskraften kan också användas för att manifestera något från den andliga världen till den fysiska motsvarigheten. Alla åtgärder som du vidtar i form av fysiska handlingar kan innebära att du visar handlingskraft.

Ofta syftar man dock på en slags kraft som kommer inifrån. Du kan till exempel ha en känsla av att du vill eller behöver göra något, som en slags magkänsla. Man skulle även kunna kalla det för en intuition. När du då agerar på denna känsla är även detta ett sätt att använda din handlingskraft.

Skillnaden mellan en vanlig handling och din handlingskraft är alltså att:

  • Den sker av ren intuition.
  • Handlingen tar dig närmare dina mål och sätter vanligtvis bollen i rullning.

Så fungerar den universella lagen om handlingskraft

Lagen om attraktion går som bekant ut på att fråga, tro och att motta. Den universella lagen om handlingskraft lägger helt enkelt till ett steg på slutet: handlingen. Så efter att ha bett universum att göra ditt uppsatta mål möjligt, fått en tro på att du snart kommer nå det och sedan tro på att du är på väg att nå det nu behöver du agera. Det är nu som du behöver visa handlingskraft för att kunna ta emot de energier som är helt nödvändiga för att du ska kunna förverkliga ditt mål.

Du har alltså en tro på att din dröm kommer att bli verklighet. Sedan börjar du leva som om ditt mål redan skulle ha uppnåtts. Detta skickar en slags signal till ditt undermedvetna om att det är till detta stadie som du bör försättas. Det är då som magin sker (okej, inte magi i den bemärkelse, men du aktiverar lagen om attraktion).

För när du har fokuserat dina tankar och känslor på ditt mål kommer ditt undermedvetna försöka göra mesta möjliga för att omvandla tankarna till verklighet. Men om du samtidigt gör en medveten ansträngning att uppnå ditt mål kommer det gå betydligt fortare för dig att uppfylla målet. Därför är agerandet en hel avgörande komponent i den universella lagen om handlingskraft.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke