Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Lila – 33#

Lila  33#img_5452

Diplomerad Zen-coach. Tarot, empatisk intuitiv klarkännande, helande. Studerat Course in miracles, meditation och örter.

Arbetstider:
Jämn vecka Mån:8-16, Tis 13-16, Ons 8-16, Tors 9-16, Fre 10-13, Lör 16-19, Sön 10-13.
Ojämn vecka Mån 8-13, Tis 9-16, Ons 9-13,16-19 Tors 13-16 Lör 10-13 Sön 13-16

Diplomerade/certifierade utbildningar:

Är autodidakt när det gäller Tarot
Diplomerad Zen-coach  – Kåre Landfald

Övriga utbildningar:

Clairvoyance och intuitiv spegling – Tomas Frankell och Doris Ankarberg
Olika områden bland annat meditation
Social omsorg

Egna studier:

Har studerat Tarot intensivt i olika perioder under de senaste 20 åren.
Örter
Course in miracles

Övrigt:

Also in English

Presentation:

Jag har nu arbetat i fem år som tarotkonsulent och det går hur bra som helst. Det är ett intresse som alltid har funnits där, men att jag skulle arbeta med det kunde jag inte tänka mig. Så här nu, i efterhand, kan jag se att det var givet, min förmåga till att läsa av platser och situationer har alltid funnits där, och jag har även upplevt saker som att stå i nära kontakt med och kommunicera med krafter i naturen från en tidig ålder. Jag har alltid kunna känna den starka kärlekskraften som Moder Jord utstrålar till allt levande, och har fina minnen från när jag var väldigt liten av att ha upplevt den. Det gör mig trygg att komma ihåg den kärleken. Det är mycket vi glömmer i dagens samhälle som har med det magiska i livet att göra, och jag tycker det är viktigt att alla som känner sig vilsna ska finna sin kraft, sin magi, i livet. För den finns inom varje människa.

Att kunna känna av vad som hänt på en plats har varit något jag burit med mig, men inte dragit så stor uppmärksamhet till. Jag har en aversion emot att kommersialisera det andliga i livet, och vill inte utge mig för att vara ett medium, men det kan även vara eftersom jag är försynt, och jag tycker inte att det är något fel med att gå ut med det. Jag beundrar de som är öppna med sina krafter och kan dela det livet med många andra människor, jag är inte där än, utan arbetar solitärt som häxa och vill skilja på mitt privatliv och arbetsliv. Däremot kan jag öppet identifiera mig som häxa i den utsträckningen att jag vill ta tillvara på jordens krafter för att läka och hela människan, och har därför haft en dragning till örtmedicin som jag studerat själv. Det finns även örter som öppnar upp för det själsliga i människan, att vi kommer i kontakt med mer än det materiella, och det är kanske därför örter ska kontrolleras så mycket genom olika nya lagstiftningar nuförtiden. Förutom att läkemedelsföretagen förlorar pengar på om människor håller sig friska och välmående med naturens hjälp. Men det finns situationer där vi även behöver skolmedicin, och så är det med allt, t.ex. så tycker jag att psykologi är intressant och viktigt, men att den ska få finnas tillsammans med de mer övernaturliga förklaringarna- t.ex. att personer med narcissistisk personlighetsstörning kan förklaras som en slags känslomässig vampyr. Det gör världen fullkomlig att tillåta det som är både bevisat, och det som står utanför det som går att bevisa, det så kallat övernaturliga.

Jag har på senare år fått reda på begreppet empatiskt intuitiv, eller klarkännande, och jag tycker att det stämmer bra överens med den förmåga jag känner att jag kan använda i mitt arbete. Tarotkorten är ändå nödvändiga för mig för att öppna upp för information som kanske frågeställaren inte själv heller har blivit medveten om, och min förmåga till klarkännande kombineras i samtalet med dig till Tarotkortens vägledande och tydliga svar.

tarotguiderna-sidfot