Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Lotta berättar om sitt arbete med änglarna och om sitt första möte med Ärkeängeln Michael samt om betydelsen av sorgbearbetning

1

Hej, jag heter Lotta och jag började att jobba på Tarotguiderna i juni 2014 jag trodde aldrig att jag skulle bli kvar så länge men åren går och jag trivs bra med Vivi och gänget som jobbar här.  Det är ett fantastiskt arbete där jag får möjlighet att vägleda på många sätt.

Mitt första medvetna änglamöte

Det som jag nu ska berätta hände på Englagård Livszentrum julen 2010 när jag var där på en superkurs. Då hade jag mitt första möte med änglarna. Det hände sista dagen på kursen, Satyam som driver kursgården skulle leda en meditation där han skulle bjuda in ärkeänglarna och vi skulle få känna av deras olika energier. Den ena ärkeängeln efter den andra bjöds in, jag kunde känna energierna av de olika änglarna och blev förvånad över det. Tidigare hade jag inte haft kontakt med änglarna i alla fall inte medvetet men nu vet jag att änglarna alltid har funnits omkring mig och att alla människor har änglar omkring sig.

När Satyam bjöd in ärkeängel Mikael hände plötsligt något oväntat. Jag såg helt plötsligt en jättestor ängel framför mig med vingar i ett blålila ljus och jag kände hans styrka, den känslan kommer jag aldrig att glömma. Det var ett magiskt. Ett ögonblick som jag aldrig glömmer. Jag har inte sett en ängel på det sättet efter denna upplevelse utan efter det har jag känt av änglarna som olika energier och jag ser deras färger. Allt är energi, du, jag, änglar, allt är energi. Jag hade precis börjat på ett nytt jobb och började nu att ta hjälp av ärkeängel Mikael. Jag la märke till att när jag bad om hjälp så fanns han där. Jag hittade lösningar och jag kände mig vägledd. Så är det för mig än, jag ber om hjälp och då får jag hjälp.

Så jobbar änglarna med oss

Änglarna hjälper till med allt fast de tillhanda håller inte alltid färdiga lösningar utan finns där som bollplank och vägledare. Det är jag som bestämmer om jag ska låta änglarna hjälpa mig. Änglarna tar hänsyn till vår fria vilja och går inte in i första taget. Du måste själv be om hjälp. Olika änglar har olika uppgifter. Du har skyddsänglar som är dina personliga änglar och som följer dig hela livet från det du föds tills du dör. Sen har du ärkeänglarna. Ärkeängel Mikael är en sån än ängel. Varje ärkeängel har en speciell egenskap eller ett speciellt område där de kan hjälpa människor.

Sorg och glädje

Jag jobbar sen 2013 som sorgbearbetare. Jag hade en massa oförlösta sorger och 2007 hamnade jag i en livskris. Jag förlorade min farmor som stod mig väldigt nära, jag skiljde mig och i samband med det hamnade jag i klorna på en bedragare. Mitt liv kändes helt upp och ner. Det var först när jag kom kontakt med metoden Programmet för sorgbearbetning som jag kunde få hjälp att bearbeta mina sorger, förluster och besvikelser. Efter det bestämde jag mig för mig att börja jobba med att hjälpa människor att må bättre efter att de upplevt en sorg, förlust eller en besvikelse i sitt liv. Det ger sån glädje att se vad som händer med människor i den processen.

Det är inte sorgligt att jobba med sorg för det finns så mycket glädje som kommer fram i sorgen. De flesta av oss har en stor intellektuell förståelse för vad som har hänt oss. Det hjälper inte sorgen för det är inte våra hjärnor som är trasiga utan det är våra hjärtan. Numera har jag en metod att ta till när sorgen drabbar mig och det hjälper väldigt mycket. Jag har verktygen det hade jag inte förr. När jag bearbetar sorg så blir jag fri och kan gå vidare. Det är det som jag ser i de personer som jag har hjälpt bearbeta sin sorg, förlust eller besvikelse. Sorgen finns där och så länge vi inte bearbetar den bär vi den inom oss.

Sorgbearbetning handlar om att bearbeta det som vi har gått igenom för att vi ska må bättre. Sorgen flyttas från att finnas inom dig, konstant närvarande och den kan närsomhelst göra sig påmind när vi minst anar det.

En bearbetad sorg går bredvid dig och du kan leva ett liv i glädje utan att den påverkar dig. Tiden läker inte alla sår, utan det handlar om vad du gör av tiden. Bakom sorgen finns glädjen och det är mitt jobb att ge dig verktyg så att du kan läka din sorg och hitta tillbaka till glädjen.

Energier

Min upplevelse är att allt är energi även om vi inte ser det. Jag ser energier, det är något jag har utvecklat. Eftersom allt är energi så går allt att förändra. All energi vibrerar på en viss frekvens och det gör vi också. När du mår bra vibrerar du på en hög frekvens och när du mår dåligt så vibrerar du på en lägre energi. Vi kan påverka våra energier, det är min upplevelse. Hur? här ska jag ge dig några verktyg. Meditation, naturen, tacksamhet, uppskattning av det som fungerar i ditt liv, tillit till att allt som sker just nu faktiskt är som det ska. Hur det än ser ut. Det är i bland en utmaning och i bland kör vi i diket men det går att ta sig upp och fortsätta.

I mitt arbete så jobbar jag med healing, den härliga kärleksenergin har också den förmågan att ändras. Det är också viktigt att skydda sig från andras energier. I bland är det så att du möter en människa som mår dåligt och efteråt kan du må dåligt. Det har inget med din egen energi att göra utan du har fått på dig den andras energi. Du kan lätt skydda dig genom att visualisera att du är i en bubbla av ljus lagom stor eller be Ärkeängel Mikael om ljust och beskydd. Det är jätteviktigt att skydda sin energi och att hushålla med sin energi så att man inte ger bort den hur som helst. Det är en utmaning. Det gäller att hushålla med sin energi och att kontinuerligt fylla på.

Ett enkelt sätt att jorda sig på är att vara ute i naturen men även att varje morgon sätta ner fötterna och jorda dig genom att du föreställer dig att du sänder ner dina rötter till moder jord och sen får en kontakt så att ni sitter i hop.

___________________________________________

Mitt arbete

  • På linjen jobbar jag med att kanalisera änglar och lägga änglakort. Jag ger vägledning inom livets alla områden och jag kan även ge dig vägledning och inspiration hur du kommer ännu närmare änglarna.
  • Som sorgbearbetare ger jag dig vägledning vid sorg, förlust eller en besvikelse. Jag lyssnar gärna på vad du har att säga genom ett stödjande samtal. Jag finns där och lyssnar på dig.
  • Jag jobbar även med djurkommunikation och jag hjälper dig gärna med frågor och funderingar som du har kring ditt djur.

Välkommen att ringa mig Lotta nr 47# på Tarotguiderna

Här ser du på schemat när jag jobbar.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

1 kommentar

  1. Niclas den

    Om olust och tomhet fyllt ditt inre hus,lyft då din blick för att möta dagens ljus!Om tomheten i dig vinner,känns det som du försvinner.Lyssna då på din inre röst,så finner du tröst.Att finna vardaglig harmoni,blir då i ditt inre till en vacker symfoni! /Niclas!

Lämna en tanke