Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Marie berättar om sin uppväxt i en trolsk miljö och när hon i en kris fick hjälp av änglarna.

0

Marie berättar här om sina andliga och mediala upplevelser.
(Mer om hennes arbete längst ner).

Hej! Marie heter jag och har jobbat på Tarotguiderna i 3,5år, agentnr #93

Jag är en tvättäkta Dalkulla, mixad med en uppväxt i Stockholm och Örebro har jag ändå mina rötter djupt rotade i Dalarnas trollska skogar.

Min barndom präglades av allehanda “spökhistorier”, som frikostigt berättades av min Farfar som var en riktig “trollgubbe” bonde, hästkarl, spelade fiol, skrev musik, målade tavlor, en riktig allkonstnär!

Min Mormor bidrog också med många historier och jag älskade att lyssna på skrönor, sägnen och berättelser med en blandning av skräckslagen förtjusning. Det visade sig senare att både min Mamma och Pappa hade gåvan med kontakten från andra sidan.

Jag upplevde en massa oförklarliga konstiga händelser såsom varsel, röster, steg, en bjällra som började klinga av sig själv, brödspadar som hängde vid spiskåpan började plötsligt pendla fram & tillbaka, en dörr som alltid stod öppen på morgonen trots att handtaget bundits fast…
Allt detta hände på min Farfars gård och jag var SÅ rädd..min Farfar sa dock: Var inte orolig, det är bara folk som tål att se & höra som får uppleva det. Föga tröst just då…

Andevärlden

Jag har alltid känt av, hört, sett och upplevt energier från andevärlden och alltid varit fascinerad av spådom. Jag spådde mig första gången som 19åring hos en fantastisk gammal dam och allt har stämt!

Jag la inte så mycket energi på andevärldens försök att få min uppmärksamhet under många år, men för ca 20år sedan accelerade energierna med en väldig kraft, ibland inte på så trevligt sätt men det gjorde att jag förstod att det var dax att ta tag i det hela, jag öppnade upp och bjöd in… svaren och lärdomarna var överväldigande. Jag utforskade “allt” tills jag kände mig nöjd, trygg och hade kontroll samt lärde mig att kommunicera med dom som ville nå mig.

Sedan dess har jag aldrig varit rädd eller känt obehag, utan är bara otroligt tacksam över att kunna förstå livets alla dimensioner i både livet före och efter detta vi lever nu.
Känner tacksamheten över att veta att mina kära som lämnat jordelivet finns med mig och att vi kommunicerar med varandra på olika sätt.

Änglavakt

Änglar är något som alltid legat mig varmt om hjärtat, och jag har alltid vetat om deras beskydd. Det jag tänker berätta nu hände i ett flygplan på väg till Kroatien för ca 3år sedan.

Det var ett fantastiskt fint väder med vackra moln och en härlig himmel, så jag tog ett foto genom fönstret, när jag sen tittade på det så la jag märke till att det var små energibollar på fotot och när jag såg mig omkring så såg jag flera energibollar på väggen, fönstret och som åkte över min väska m.m. Jag blev lite fundersam och undrade vem som ville mig något…

1 1/2 timme senare så hamnade vi i världens blixtoväder⛈det blev bara värr och värre med mycket turbulens och blixtarna var mycket nära planet. Jag är aldrig rädd när jag flyger då jag vet sedan många år att jag har min skyddsängel Miranda med mig, så jag kallade lite extra på henne och bad henne bre sina vingar runt mig och alla andra i planet ?sedan blundade jag och skickade extra energi till piloten.
Jag “ser” sedan hur Miranda kallar på förstärkning och massor av änglar bildar en ring med sina vingar utsträckta runt planet som skydd?Vi kan dock inte landa i Pula, utan får åka vidare till Bologna och invänta bättre väder.

Efter en timme får vi ge oss av igen, fortfarande med blixtar men med mindre vind, änglarna är åter med och jag skickar mer energi till piloten. Vi får en perfekt och mjuk landning och allt går bra.

Jag förstod då varför energierna funnits runt mig och att änglarna redan visste om ovädrets ankomst och var beredda.

? Tacksam över beskyddet ?

Så kom ihåg att du aldrig är ensam,och prata ofta med änglarna?Kram

Här finner du mig på Tarotguiderna
Marie #93
Här kan du se när jag jobbar nästa gång – Schema
Detta kan jag hjälpa dig med på linjen:
Jag spår i Tarot, OSHO Tarot, Änglakort, Tidigare-liv-kort och använder Pendel.
Jag gör energirensningar och Kanaliserar andliga guider.
Jag bitår även med stresshantering och coaching.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke