Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Medial utveckling och mediumkunskap – Vivi Lindes bok

Medial utveckling – För dig som vill förstå, öva & praktisera. Vivi Linde är ett känt medium som varit i tv, driver Sveriges största mediala portal & Tarotlinje

Att gå en kurs i medial utveckling och mediumskap är en bra början för den som vill utveckla sina mediala förmågor. Att få en läsning kan vara ett bra sätt att få svar påAndevärlden Mediumpodden de frågor du har funderat på och få en känsla för framtiden. Om du har funderat på om det finns något mer och högre  i livet och vill få en glimt av vad som väntar dig är det dags att få en psykisk läsning.

När det känns som om du står i en korsning och inte vet vilken väg du ska ta gällande din mediala bana så kan att gå en kurs i medial utveckling eller och mediumskap vara det rätta. Att få medial vägledning kan hjälpa dig att identifiera rätt väg för dig och ge dig information om vart du är på väg och vad du bör göra under resan. Om du står vid ett vägskäl och inte är säker på vad du ska göra kan en läsning hjälpa dig att se vägen framåt och få svar på vilken riktning du ska ta. Du behöver inte ha alla svaren och ibland är det bra att få lite hjälp. När du vill utveckla ditt mediumskap så kan det vara bra att gå en kurs i medial utveckling. Om du har känt närvaron av en älskad person som har dött och inte kan släppa taget kan en psykisk läsning hjälpa dig att hitta ett avslut och upptäcka de svar du vill ha. Många medier erbjuder också psykisk vägledning.

Det kan vara bra att gå till en sierska som lärt sig medial utveckling när det känns som om något i ditt liv inte är helt rätt. Du inser att det inte är underbart, men du vet inte varför. Du behöver göra en förändring eller släppa något i ditt liv, men du vet inte vad. Om du känner att något i ditt liv inte får dig att må bra kan en mediumistisk läsning hjälpa dig att ta reda på vad det är och varför det finns där. Hjälp utifrån kan hjälpa dig att identifiera vad som hindrar dig från att leva ditt bästa liv, och en psykisk läsning kan ge dig den information du behöver.Det finns en fråga som du har funderat på under lång tid. Du vet var du ska leta efter svaret, men du vet inte var du ska leta. Psykiska läsningar kan ge dig den insikt du behöver för att hitta svaret på din långvariga oro. Om du vill ta reda på vad du har tänkt på länge kan du få hjälp av ett medium. De har varit i branschen i årtionden för att hjälpa människor att upptäcka de svar de söker.

Många utbildar sig inom medial utveckling och mediumskap när de vill veta om du har en plats i universum eller vad ditt syfte är på jorden, och det är mer än bara dina vanliga livssaker. Du har kanske under de senaste veckorna längtat efter att upptäcka ditt syfte på jorden och varför du är här. Psykisk hjälp kan hjälpa dig att upptäcka vad ditt syfte är och var du passar in i universum. Psykiska läsningar kan hjälpa dig att lära dig mer om din plats i universum och ge dig den insikt du behöver om du vill ta reda på mer om andra områden i ditt liv. Du har just avslutat en enorm livsövergång och du vill veta vad som kommer härnäst, kanske är det en kurs i medial utveckling eller mediumskap. Du vill veta vad framtiden har att erbjuda och hur saker och ting kommer att fortsätta hädanefter. En psykisk läsning kan hjälpa dig när du går igenom nästa fas. Om du just har genomgått en stor livsförändring och vill förstå vad som väntar dig kan en synsk läsare hjälpa dig när du går igenom din omvandling och ge dig en uppfattning om vad som väntar. De har hjälpt individer med förändringar i årtionden och kan hjälpa dig när du går igenom din nästa fas.

Det kan vara bra att gå till en spådam som gått en kurs i medial utveckling när du måste fatta ett avgörande beslut, men du är osäker på hur du ska gå vidare. Du vet att det är bra för dig, men du kan inte bestämma dig. Svårigheten är att du är osäker på hur du ska reagera. Du kan hitta det självförtroende och den klarhet du behöver för att göra rätt val för dig med medicinsk rådgivning om du har ett viktigt val att göra och inte kan göra det. Om du inte kan fatta ett beslut kan en psykisk läsning hjälpa dig att bestämma dig. De har levt sina liv med att fatta stora beslut och vet hur det är att sitta fast i ett beslut.

Det finns flera sätt att uppnå en balanserad medialitet för andlig tillväxt, en väg är att lgå en kurs i medial utveckling. Det finns många artiklar och blogginlägg som diskuterar fördelarna med meditation när man söker balanserad medialitet. Varje artikel eller blogginlägg tar ett annat tillvägagångssätt för meditation, men målet är detsamma. Meditation kan spela en viktig roll för att hjälpa dig att uppnå ett mer balanserat liv genom att integrera den i dina dagliga aktiviteter. För dem som utövar meditation ger den en mängd olika fördelar. Den sänker blodtrycket och ångest samt sänker stressnivåerna, ökar koncentrationen med mera. Att upprätthålla en hälsosam fredsnivå mellan sinne och kropp är avgörande för vår psykiska hälsa. När den ena sidan är ur balans kan det påverka vår mentala hälsa negativt. Vi måste därför ständigt arbeta för att upprätthålla en sund balans mellan kropp och själ för att kunna leva ett balanserat liv med hälsosamma vanor. Att få spådoms råd kan vara ett sätt att hjälpa till med den mediala utvecklingen.

Att ha ett balanserat mediumskap
Med ett balanserat mediumskap avses en person som har uppnått en hälsosam mental och fysisk balans. Det är inte nödvändigt att upprätthålla ett balanserat mediumskap varje dag, men det är viktigt att anstränga sig för att göra det regelbundet. En balanserad medialitet kan hjälpa en person att leva ett fredligare liv, förbättra sin självkänsla och förbättra sin koncentration och sitt fokus, så länge han eller hon får medialitet eller medicinsk vägledning. När du uppnår balanserad medialitet är det också mer sannolikt att du lever en hälsosammare livsstil och har bättre allmän hälsa.

Ett balanserat sinnestillstånd kan uppnås genom en ritual.
Ett av de bästa sätten att bli balanserad är att göra meditationen i din morgonrutin. Det finns många olika varianter av meditation och ingen metod är bättre än den andra. Du bör hitta en meditationsmetod som ger en resonans inom dig. Det finns många fördelar med att meditera på morgonen, bland annat ett förbättrat humör. Om du vill avgöra om en meditationsrutin på morgonen bör vara en del av din morgonrutin kan du överväga dessa fördelar. Förbättrat humör är en av de vanligaste orsakerna till att människor inkluderar en meditationsrutin i sin morgonrutin. Det kan hjälpa till att minska känslor av stress och ångest, som är vanliga humörstörningar. Personer som kämpar med stress och ångest har ofta nytta av en meditationsrutin på morgonen genom att minska känslorna. Om du vill lyssna inåt och ge dig själv andlig eller medial vägledning kan du öka ditt fokus. Du kan också få ökad energi om du lägger till en meditationsrutin till din morgonrutin. Det är också möjligt att öka ditt fokus och din energi om du lägger till en meditationsrutin till din morgonrutin. Om du har svårt att fokusera under dagen kan du öka din energi genom att lägga till en meditationsrutin. Om du har låga energinivåer under dagen kan det hjälpa att lägga till en meditationsritual. Meditation kan också hjälpa dig att minska eventuell stress som du känner, vilket kan vara en viktig orsak till låga energinivåer.

Det finns flera typer av ritualer som du kan inkludera i din morgonrutin, som du kan se. Varje ritual har sina egna fördelar, och vissa kan till och med användas i kombination för att ge ett mer betydelsefullt resultat. Du kan inkludera vilken ritual som helst i din morgonrutin så länge den hjälper dig att nå ett lugnt och klart tankesätt. Oavsett om du skriver dagbok, mediterar, utövar yoga eller går ut, har varje ritual sina egna fördelar och kan hjälpa dig att börja dagen med ett klart och lugnt tankesätt. Du kan närma dig dagen med mer självförtroende och en tydligare bild av vad du vill uppnå om du börjar med ett mer balanserat tankesätt. Det kan hjälpa dig att vara mer medveten om dina val under dagen eftersom du är mer medveten om dina beslut.

En kvällsritual är enkel och kan utföras bekvämt i din favoritstol i ett tyst rum. Det finns ingen anledning att vara orolig för att uppnå ett specifikt eller utmanande målMediumlinjen under denna ritual. Låt helt enkelt dina tankar vandra omkring. Precis som morgonritualen behöver du inte följa någon särskild meditationsmetod här. Välj helt enkelt en meditationsteknik som tilltalar dig och låt dina tankar vandra. Om du har svårt att rensa ditt sinne eller lugna dina tankar kan du använda ett föremål som meditationsverktyg. Det kan vara vad som helst som har personlig betydelse eller som är motbjudande för dig. Håll helt enkelt fast vid föremålet och koncentrera dig på din andning medan du betraktar det.

Inkludera någon fysisk aktivitet i din rutin.

Det är vanligt att man införlivar rörelse i sin dagliga rutin, vare sig man arbetar eller tränar. En del människor däremot införlivar inte rörelse i sin vardag. Om du inte har en regelbunden rörelserutin kan du öka ditt allmänna välbefinnande genom att inkludera det i din dagliga rutin. Förutom yoga, tai chi och meditation finns det flera olika former av rörelse som du kan införliva i din dagliga rutin. Om du inte är säker på vilken rörelseform som är bäst för dig kan det vara en bra idé att prata med en hälsoexpert.

Att ha ett balanserat mentalt tillstånd ger ett antal fördelar. Du kan fokusera på ditt arbete, dina sociala handlingar, din mediala utveckling och mediumskap, och dina relationer med andra utan att känna dig överväldigad eller stressad när du befinner dig i ett balanserat mentalt tillstånd. Du kan fokusera på ditt arbete, dina sociala handlingar och dina relationer med andra utan att känna dig överväldigad eller orolig. Du kommer också att uppleva en allmän hälsoförbättring. När du befinner dig i ett balanserat mentalt tillstånd kommer du att kunna uppnå ett tillstånd av mental klarhet som gör att du kan koncentrera dig, vara lugn och känna dig säker. Du kommer att finna det enklare att söka andlig eller medial vägledning. Detta kommer att göra det möjligt för dig att nå dina mål med mindre stress och större sannolikhet för framgång.

Skriv dagbok
Något man ofta får lära sig när man går en kurs i medial utveckling tt rensa huvudet genom att skriva dagbok, meditera eller gå ut i naturen är ett utmärkt sätt, men du kan också ha nytta av samtalsterapi eller psykisk vägledning. När du journalför eller mediterar bestämmer du själv vad du fokuserar på. Om du vill bearbeta ett visst problem och släppa tidigare trauman kan du ha nytta av rådgivning. Om du arbetar med ett specifikt problem och vill släppa taget om tidigare trauman kan samtal med en psykolog hjälpa dig. Det är viktigt att upprätthålla en god psykisk hälsa, och om du kämpar med ångest, depression eller andra psykiska problem kan samtalsterapi hjälpa dig.

Att leva ett mer andligt liv
Är det möjligt att leva en andlig tillvaro utan att vara religiös? Behöver man stärka sin tillvaro eller måste den genomsyra alla aspekter av vem man är och hur man lever? Svaren kanske är uppenbara, men det finns mer än vad man kan tro. Det är enkelt att tro att alla förstår vad andlighet är och hur vi kan leva ett mer andligt liv. Många individer ser dock på religion som en sak som de kan leva efter vissa dagar och kasta bort andra dagar, så det är lätt att förstå varför så många människor missförstår vad en andlig tillvaro innebär. Om du läser den här guiden för att du känner att det måste finnas mer för att leva ett rikt, tillfredsställande, andligt liv än vad världen runt omkring dig verkar tro, fortsätt läsa! Finns det en andlig dimension i tillvaron? Det är något som skapas inifrån och ut. Det är ett sätt att leva och vara i världen som styrs av dina personliga värderingar. En andlig tillvaro är en djupt personlig sak, och du styr hur du lever den. Det finns många religioner som beskriver hur man ska leva ett rättfärdigt liv, men ett andligt liv handlar om att skapa sin egen ram för det.

Spådam sierska

Du skulle utan tvekan bli upprörd om någon försökte definiera din existens åt dig. Du skulle säkert bli bestört om någon försökte definiera dina drömmar åt dig eller din mediala utveckling eller ditt mediumskap. På samma sätt skulle du bli upprörd om någon försökte definiera din andlighet åt dig. Du fattar besluten om hur du vill uttrycka din andlighet i ditt liv. Ditt andliga liv innebär att du bestämmer hur det ser ut. Du kan bestämma vilka principer du vill ska styra ditt liv, vilka handlingar du vill inkludera i ditt liv och hur du vill uttrycka ditt självuttryck och vad det betyder för dig. Du kan komma i kontakt med ditt sanna jag genom att leva ett andligt liv. Ett andligt liv är avgörande eftersom det ger dig möjlighet att bygga upp en ärlig tillvaro som uttrycker vem du är på insidan.

Hur kan du bli mer andlig?
Det är svårt att bli mer andlig, men att ta emot  vägledning kan vara ett sätt. Du måste vara ärlig mot dig själv och avgöra var du befinner dig och vart du vill gå. Om du vill bli mer andlig måste du bestämma hur du vill leva. Allas andliga liv är olika. Vissa människor vill kombinera sin andlighet med sin religion, medan andra vill blanda olika trosuppfattningar och praktiker. Andliga människor uttrycker tacksamhet, utövar egenvård, följer sina passioner och är uppmärksamma på olika sätt.

Att integrera andlighet i ditt liv kan åstadkommas på flera olika sätt. Det är inte nödvändigt att införliva andlighet i ditt liv på en gång, utan du kan göra det i små mängder. När du tar dina första steg på andlighetens väg vill du inte känna dig överväldigad. Du kan till exempel välja en aktivitet som du vill delta i. Allteftersom du får erfarenhet och självförtroende kan du lägga till mer i ditt liv. Journalskrivning är ett fantastiskt sätt att upptäcka dina inre tankar och känslor. Om du har långt till jobbet eller skolan kan du utnyttja din pendling för att skriva ner vad du tänker på. Om du vill införa mer andlighet i ditt liv kan journalföring vara ett bra sätt att göra det. Meditation, oavsett om du är religiös eller inte, kan vara ett effektivt sätt att avstressa, återknyta kontakten med dig själv och känna dig mer tillfreds. Det finns många olika typer av meditation, så du kan välja en som passar dig bäst. Ett altare kan skapas var som helst i ditt liv som en fysisk plats där du kan förvara föremål som är viktiga för dig. Till exempel kan bilder av nära och kära, minnesföremål och föremål med personlig betydelse ingå. Att skapa ett heligt område i ditt liv är en utmärkt metod för att ingjuta andlighet och skapa en plats som betyder något för dig.

Att leva ett andligt liv
Ett inre andligt liv är viktigt eftersom det är något som kommer inifrån. Genom att komma i kontakt med det som är viktigast för dig, genom att kunna uttrycka dig ärligt och genom att skapa en rikare och mer meningsfull tillvaro kan du ha ett inre andligt liv. Du har tagit dig tid att sätta dig ner och fundera över vad som är viktigast för dig om du har ett andligt liv. Du har bestämt dig för vad du värderar högst, och detta kommer att vägleda och påverka dina framtida val. Det är viktigt att ha ett andligt liv eftersom det ger dig möjlighet att uttrycka dig själv på ett ärligt sätt inifrån och ut. Att ha ett andligt liv är inte bara något du gör för att verka mer andlig eller trendig. Det är viktigt för dig och vad ditt inre jag kräver att du ska göra.

Alla kan leva ett andligt liv, oavsett religion eller trosuppfattning. Det är ditt liv och du bestämmer hur du lever det, om du vill ägna dig åt medial utveckling ellerSpådam, sierska, medium, drömtydning, kristallkula, djurkommunikation, runor, medial, Experthjälp, böcker, Bloggportalen Andlig Livsstil mediumkunskap. Det är en djupt personlig sak – ditt liv, och du bestämmer hur du uttrycker dina värderingar. För att leva ett autentiskt liv som avslöjar vem du är inifrån och ut måste du söka medial vägledning.

Medialistisk utveckling kan uppnås med hjälp av följande metoder.
Förträngda minnen och andra undertryckta känslor kan vara ansvariga för fysiska eller psykiska besvär, liksom spöken. Meditation, visualisering, hypnos, tungomålstalning och andra metoder används ofta av medier för att få tillgång till vad de kallar “inre dimensioner” där dessa andar bor. Individer och världen i stort föreställs vara i strid mellan goda och onda krafter. Tarotkort, runor, kristallkikare, medier, seanser och Ouija-brädor används alla för att hjälpa till i denna strävan.

Kristaller kan läka både kropp och själ.
Vissa utövare anser att kristaller som ametist och rökig kvarts kan bota både fysiska och mentala hälsoproblem. Andra tror att dessa mineraler, liksom kvarts, kan kan kanalisera helande energi till dem som behöver det. Kristaller används ofta som en fristående terapi eller i samband med andra terapier som massage, akupunktur, Reiki, meditation, yoga och tai chi. Kristallhealingens popularitet ökade kraftigt i samband med New Age-andlighetens framväxt. Den har sett en comeback på 2010-talet, även om populariteten avtog på 1990-talet. Många metoder för kristallhealing är traditionella healingmetoder. Kristallintresse är också framträdande inom medialitet.

Kanalisering, kanaliserare och guider är slutsats.

En ande kan flöda genom en kanaliserare och kommunicera eller skriva genom dennes röst eller händer. Kanaliserare tror ofta att de andar de kanaliserar är deras högre, mer utvecklade jag. När man kanaliserar så har man ofta en kurs i medial utveckling i grunden.  Andar som kallas guider bistår människor och hjälper dem att hantera svårigheter.

Tarot
Tarotkorten används för att förutsäga framtiden eller lösa problem med hjälp av medium vägledning och spådomskonst. Det finns hundratals olika tarotkortlekar. Vissa kortlekar är baserade på astrologi eller I Ching, medan andra är moderna skapelser som är rent konstnärliga. Med hjälp av runor kan man både förutsäga framtiden eller lösa problem. Trots detta används de ofta endast som en konstnärlig symbol, inte för spådomar. Kristalldivision innebär att man tittar in i en kristallkula eller ett annat glänsande klot för att få syner. Många människor använder kristalldivision som en metod för avslappning eller som mediumistisk vägledning. Med hjälp av ett Ouija-bräde kan man kommunicera med de döda eller bestämma framtiden. En planchett (en hjärtformad träbit) rör sig över brädet och stavar fraser.

Rening av själen
De som praktiserar andlig rening tror att negativa känslor, idéer och erfarenheter kan ackumuleras i kroppen och påverka hälsan och välbefinnandet negativt. Denna ackumulering av negativ energi kallas för “gifter”. För dem som utövar reningstekniker som yoga, tai chi eller meditation anses dessa aktiviteter rena gifter. Rensning är processen att avlägsna “onda andar” samt gifter. Kristaller används ofta av dem som renar. Rensning är ett förfarande för att avlägsna gifter.

Tarot
Du kanske inte är helt säker på vad medier gör, men du vet förmodligen att de är förmedlare som hjälper levande och döda att kommunicera med varandra. Ett medium är en person som ger andliga eller psykiska läsningar, vilket gör det möjligt för levande och döda att kommunicera med varandra. Andliga eller psykiska mediumavläsningar används vanligtvis av medier som tillhandahåller tarotkort, handavläsningar och andra andliga tjänster. Om du funderar på att få en psykisk mediumavläsning är det här vad du bör veta. Fortsätt att läsa för att få veta mer!

Om ett medium som har utbildat sig inom medial utveckling och mediumkunskap koppla ihop dig med en person som har dött kan det vara bra. Till exempel kan någon som sörjer förlusten av en familjemedlem känna att han eller hon inte längre finns kvar. Om du däremot sörjer kan du känna att den här personen inte längre finns där. Ett medium kan hjälpa dig att känna att denna person fortfarande är nära dig, även om du inte kan se eller höra honom eller henne. Ett medium kan också hjälpa dig att komma till rätta med dina känslor kring en älskad persons död om du känner att du inte har kunnat bearbeta dem. Övernaturliga medier kan hjälpa dig att förstå ditt eget liv, till exempel dina relationer, din karriär och vad framtiden har för dig. Ett medium kan hjälpa dig att inse din framtid och ge dig insikt om hur du ska få ut det mesta av den. En sittning kan vara lösningen om du har förlorat någon som står dig nära eller är nyfiken på att återknyta kontakten med dina avlidna nära och kära. En sittning är inte en ersättning för vägledning, terapi och svarar inte på alla frågor. Oavsett om du fortfarande är nyfiken på vad som händer efter vår död eller om du vill känna dig närmare de som har föregått oss kan en psykisk läsning vara vad du söker.

Hur man får kontakt med andar: en guide till medial utveckling och mediumkunskap
Medialitet eller “mediumskap” arbete är ofta att kommunicera med andar. Det är något som många tror är omöjligt, men det finns så många exempel på människor som har gjort det att vi vet att det går att göra. Det kan verka som en skrämmande sak att prova, men det finns så många fördelar med att göra dessa övningar. Faktum är att du genom att ansluta dig till andevärlden kan lära dig mer om dig själv och din framtid, förstå mer om ditt förflutna, lösa känslor från ditt förflutna och till och med hjälpa vänner och familjemedlemmar som kan vara fast i andevärlden. Vivi Lindes bok om medial utveckling och mediumkunskapär en konst som har praktiserats av många kulturer runt om i världen sedan urminnes tider. Förmågan att ta kontakt med andar är inte något som alla kan göra på ett naturligt sätt; det krävs övning och engagemang för att uppnå detta sinnestillstånd och ta kontakt med dem som har gått bort. Men hur kommer man igång? Här kommer vi att titta på några olika metoder för mediering, sätt att börja praktisera medialitet och andra tips för att komma in i ett utrymme där du lättare kan få kontakt med andar.

Utforska din egen andlighet
En av de första sakerna du bör göra om du är intresserad av att kommunicera med andar är att utforska din egen andlighet. Hur passar andar in i din världsbild? Vilka typer av andliga praktiker är viktiga för dig? Detta kommer att hjälpa dig att bättre förstå din motivation för att vilja komma i kontakt med andar, och det kommer att göra det lättare att komma i kontakt med andar när du är redo att börja. Om du vill ta kontakt med andar måste du vara lugn och avslappnad. Genom att lugna din kropp och ditt sinne gör du det lättare att fokusera och ta kontakt med andar. Ett av de bästa sätten att göra detta är med andningsövningar. Det finns många olika typer av andningsövningar, som behandlas mer ingående i våra andra artiklar. De har dock alla samma mål: att sänka din hjärtfrekvens, slappna av i musklerna och lugna ditt sinne. Dessa är särskilt användbara för nybörjare, eftersom de är mycket lättare att utföra än andra metoder. Du kan göra dem nästan var som helst, utan extra utrustning och med minimal övning. Med tillräckligt med tid och engagemang kan alla dessa andra verktyg hjälpa dig att uppnå samma mål, men andningsövningar är det mest lättillgängliga och nybörjarvänliga verktyget.

Använd rökelse och dofter för att förbättra kommunikationen
Att använda dofter är ett annat enkelt men kraftfullt verktyg som du kan använda för att komma i kontakt med andar. Dofter har länge använts i andlig praktik och inom mediumkunskap och de kan vara ett kraftfullt verktyg för att ansluta till andar och inom medial utveckling. Dofter som vanilj, sandelträ och lavendel är alla kända för att hjälpa människor att slappna av och fokusera bättre. Att använda dem i dina meditationer eller ritualer gör det lättare att få kontakt med andar. Du kan också använda rökelse för att förstärka dina meditationer eller ritualer. Frankincense är en doft som har använts i tusentals år och är ett vanligt verktyg i många andliga praktiker. Rökelse kan vara så enkelt som att bränna ved, eller så komplext som en mycket raffinerad och väldoftande blandning. Oavsett vilken typ av rökelse du väljer att använda kan den vara ett kraftfullt tillägg till vilken ritual som helst.

Skriv ut frågor innan du kontaktar
Du kan använda meditation för att ta kontakt med andar, men du kan också använda den för att ställa frågor till andarna. Detta kallas “andekommunikation” och är en metod som används av många medier inom medial utveckling. Meditation är ett sinnestillstånd där du är avslappnad men fokuserad. Du är helt närvarande i ögonblicket, men samtidigt är du lugn och öppen för nya saker. När du fokuserar ditt sinne på en viss fråga försöker andar ofta hjälpa dig att hitta ett svar. I många kulturer och andliga praktiker anses det vara oförskämt att ställa frågor. I stället förväntas andarna hjälpa dig om du behöver svar. Men om du är som många andra kan du tycka att det är svårt att få kontakt med andar och få de svar du söker. Det är här som det kan vara praktiskt att skriva ner dina frågor.

Att bli ett kärl för att kommunicera med andar
När du väl har fått in grunderna inom medial utveckling och mediumkunskap kan du försöka att verkligen öppna dig för andevärlden. Detta görs genom att tysta dig själv så att du kan höra andarnas röster runt omkring dig. Detta liknar mediation, men i stället för att fokusera på dina egna tankar försöker du blockera dem. Du vill fokusera på allt annat runt omkring dig, oavsett om det är ljudet av trafiken utanför, fåglarnas pipande eller personen bredvid dig som snarkar. Du vill försöka lugna dina tankar så mycket som möjligt, rekommenderar vi på Medieportalen. Detta kan kräva lite tillvänjning och du kanske tycker att det är lättare vid vissa tider på dagen.

Lätt meditation
En annan metod för att komma i kontakt med andar är genom en ljusmeditation. Denna typ av meditation innebär att man tänder ett ljus och fokuserar på lågan, det är något man kan göra själv för att få en känsla av andens närvaro. Man arbetar dock inte på detta sätt med klienter. Du kan göra detta sittande eller liggande; det som fungerar bäst för dig. När du känner dig bekväm fokuserar du på lågan och släpper allt annat. Släpp dina tankar och känslor och fokusera på lågan. Du kanske hör röster från andevärlden, du kanske ser visioner i lågan eller du kanske bara känner en känsla av närvaro. När du är klar blåser du ut ljuset och släpper allt som hände under din meditation. Du kan också använda ljus som stöd för dina andra typer av meditation, till exempel rökelse. Medialitet är förmågan att kommunicera med andar och ta emot information från dem. Det är en praktik som har utförts i många tusen år och som har utövats av människor från många olika kulturer. Vem som helst kan lära sig att utöva medialitet, även om du inte tror på andar eller aldrig har försökt kommunicera med dem tidigare.

Hur man mediterar för att kommunicera med andar
Det finns många olika sätt att meditera, men huvudtanken bakom dem alla är att lugna ditt sinne och öppna dina tankar för andar. Här är några grundläggande tips för att komma igång med meditation.
-Finn en lugn plats där du inte kommer att bli störd. Många väljer att meditera i ett tyst rum eller hörn där de inte blir distraherade av ljud. Om du är hemma är det också en bra idé att stänga av telefonen så att du inte distraheras av notiser.
-Avslappna din kropp. Det innebär att hitta en bekväm position att sitta eller ligga ner i. Oavsett om du sitter med korslagda ben på golvet, med fötterna under dig i soffan eller ligger i sängen vill du vara bekväm och inte spänd eller obekväm.
-Fokusera på din andning. Detta är något som fungerar för nästan alla typer av meditation, och det kan hjälpa dig att komma in i ett lugnt och avslappnat sinnestillstånd. Fokusera på varje inandning och utandning och låt alla andra tankar försvinna.

Läs gärna Vivi Lindes bok om Medial utveckling och mediumkunskap.