Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotlinje

Ring Tarotguiderna på tel 0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut

Betalning via faktura ring 08-505 23 660

Samtalspris 19:90 per minut

30min till fastpris för 495:- ring 0939-2956

Samtalspris 16:50 per minut

Åldersgräns 18årVi har öppet alla dagar 08:00-01:00

 

SVAR DIREKT! Kändis tarotlinje med Vivi  från ”Livet på andra sidan” och deras mediala vägledare. Vi erbjuder dig våra mediala tjänster på telefon. Vi har två olika erbjudanden för att du ska kunna ha en valmöjlighet för det som passar dig bäst. På vår tarotlinje så betalar du ingenting innan du får prata med någon av våra mediala vägledare (förutom med kontantkort, se nedan). Vi vill nämligen inte att du ska behöva betala för tid då du inte pratar med våra vägledare.

Vi har även ett billigare nummer (16.50kr /min) ( from den 6/12) där du ringer för en fast taxa för dig som vill ha ett längre samtal och veta innan vad det kommer att kosta. Vi har 2 olika typer av telekonsultation på vår tarotlinje – Fast pris och minutpris.

1) 0939-2956 – 495kr/30min (16.50kr/min) FAST PRIS!  – Du betalar för en 30minuters konsultation – 1år framåt kärlek, arbete, ekonomi och allmänt. Eller så präglar du dessa 30 minuterna med dina egna frågor om din framtid.

Vi vägleder dig inom de områden du önskar. Du bestämmer själv vilken typ av konsultation du vill ha, lyssna på presentationerna och välj den som erbjuder dig det du önskar. Du betalar endast om du hamnat i samtal med någon av våra mediala vägledare. (förutom med kontantkort)

2) 0930-2959 (19,90kr/min). På vår tarotlinje betalar endast för tiden du talar med någon av våra mediala vägledare. (förutom med kontantkort)

3) 0939-1600049 (19,90kr/min) – Kontantkort. Du bestämmer själv hur länge du vill tala. Du betalar från det att du accepterar samtalet. Operatören har inte gjort det möjligt att betala endast för samtalad tid.

På vår tarotlinje finns många otroligt duktiga tarot tolkare och medium med många olika mediala förmågor och arbetsområden. Ta dig gärna tid att se vad våra olika mediala vägledare på tarotlinjen kan erbjuda dig för hjälp, allas kompetens, utbildningar och intresseområden kan du finna där. Alla våra vägledare har gått igenom tuffa mediala tester för att säkerställa kompetensen. På vägledarnas egna sidor på hemsidan där står deras tjänster, utbildningar och kompetensområden.

Till vår Tarotlinje kan du ringa för att få svar på alla dina frågor i livet. Det kan gälla både arbete, kärlek, ekonomi, karriär, hälsa, andlighet, vägval och beslut du står inför. Vi ger vägledning genom att se vilka energier som ligger framåt.

Olika kompetensområden som våra vägledare har på tarotlinjen: Tarot OSHO-Tarot Änglatarot Runkort Runor Orakelkort Änglakort OH-Kort Kraftdjurskort Sagokort Enhörningskort Birkan Tores ’s Deck off Intuitive Answers kort
Andekontakt: Medium (kontakt med andra sidan)
Kanalisering: Kanalisera andliga Guider, vårt högre Jag och Mästare. Kanalisera änglar och ärkeänglar Medialvägledning Healing: Distant healing Reiki healing distant Angeleye Distant Angelic reiki Healing distans Aromaterapi distans
Coaching: Livscoaching Medial coaching
Övrigt: Borttappade saker Bortsprungna djur Djurkommunikation Drömtydning Ritualer/vit magi Magiska önskningar/tantriska ritualer Tidigare-Liv Pendel Kraftdjur/förmedla kontak.

Det vanligaste när man ringer till vår tarotlinje är att man vill bli spådd i tarot. Våra kompetenta medarbetare har även andra spännande mediala och andliga kort som de använder för att se livet och händelserna ur olika perspektiv. Man kan säga att de olika korten har olika typer av energi. Här är några av korten som används hos oss, Tarot, Änglatarot, OSHO-Tarot, Runkort, Runor, Änglakort, Orakelkort, OH-Kort, Kraftdjurskort, Enhörningskort, Sagokort och Birkan Tores’s Deck off Intuitive Answers kort. När man siar med Tarot eller andra kort så har man även kontakt med sin andliga Guide, en del kan även ha änglar omkring sig. De ger vägledning och man kan säga att korten är som en förlängning av den informationen man får från sin vägledare. Tarotkorten är ett verktyg som tillför en ytterligare dimension. För att få ytterligare information runt ett ämne så kan det vara intressant att även komplettera med andra kort för att belysa det hela ur en annan vinkel. Olika typer av kort visar på olika energier och man kan belysa det hela från olika vinklar, händelser och känslor. Varje lek har sin speciella energi som tilltalar olika personer, en del har lättare att få information via vissa lekar och en del har lättare att få från andra ”don efter person”. Huvudsaken är att man känner att sin speciellt utvalda lek ”talar till mig”. En regel som gäller även när det gäller att välja sin speciella tarotlek. Alla som finns på vår tarotlinje har gedigen kunskap inom många områden och de har hållit på inom det mediala i många år. En del håller även kurser som du kan finna på vår sida.

Vad kan man se i tarotkorten? ”Som vi ropar får vi svar i korten”. Korten svarar endast på din fråga, ingenting annat, de är dessutom oftast ganska direkta. Fråga inte om du inte vill veta. Tarotkorten berättar vad som håller på att ske, men man kan använda korten som rådgivning. Man kan titta närmare på hur man bäst kan agera i sitt liv och vilka. Tarotkorten kommer i kontakt med ”ringarna på vattnet”, den igångsatta energin som leder till den logiska fortsättningen och slutresultatet. Det är fascinerande att se hur energierna fungerar. Med de olika korten så kan man se vilka energier, förändringar och händelser som håller på att ske. Man ser också vad som håller på att försvinna ut ur ens liv eller beteende som släpps och vad du är färdig med. Livet är en ständig förändring och med tarot och andra kort så är man i kontakt med ”förändrings energin”. Ibland kan det tyckas som att livet står still och då kan det vara skönt att få information som visar att nya energier är på väg in. Allt som sker är sammanlänkat i en händelsekedja. I våra liv ”leder det ena till det andra” och även om inte vi är medvetna om det så styrs universum av en högre ”logik”. Ingenting sker av en slump utan att är sammanlänkat med varandra. Korten visar på flödet i det påbörjade.

Medium Som medium tar man kontakt andevärlden, man fungerar som en länk mellan de olika dimensionerna och är en bro mellan världarna. På så sätt kan man komma i kontakt med de nära och kära som har gått bort. Man kan inte garantera att just den man önskar komma i kontakt med kommer igenom men väldigt ofta gör de det. Det är upp till dem och inte oss. Vi tar ödmjuk emot det som kommer. Man kan gå till ett medium av många olika anledningar. Kanske vill man bara få känna att de fortfarande finns kvar och älskar oss, en del behöver få till ett avslut och få säga adjö. Andra går till medium när det handlar om det egna sökandet.

Att ringa en tarotlinje kan vara ett snabbt sätt att få svar på sina frågor.