Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Affirmationer

Om du vill arbeta med att omprogrammera dina tankar eller om du vill förändra vad du attraherar i ditt liv så är affirmationer ett mycket användbart verktyg.

Har du en inre dialog som inte motsvarar det du vill manifestera i ditt yttre så kan affirmationer vara det shutterstock_91012688som gör att du kan börja tänka och känna i nya banor. Vi behöver ofta tysta den inre rösten som talar till oss genom att ta till oss nya budskap. Det krävs ”nya sanningar” som överröstar de ”gamla sanningarna”. Vi bestämmer själv i vilken sanning vi vill leva i.

Förändring är en ständigt pågående och ibland tålamodskrävande process.

Det vi i dag tänker och känner har skapats över tid, det är inget som skett över en natt. Likadant är det med nya tankar och känslor, de tar också tid att manifestera i kropp och sinne.

Att arbeta med affirmationer

En affirmation är ett kort alltid positivt påstående
En affirmation ska vara formulerad i nutid
En affirmation är alltid personlig
för bästa resultat så ska affirmationer upprepas flera gånger om dagen
Du ska tro och känna att din affirmation är en sanning

Steg 1 – öva på att affirmera:

Gör i början enkla affirmationer. Börja öva på att affirmera sådant som du redan har i ditt liv och vill förbättra eller få mer av, sådant som du känner att du kommer att lyckas med, sådant du känner håller på att ske. Du kan också affirmera en ny lösning som du inte tänkt på gällande något som redan har många möjligheter. En bra övning är också att affirmera mer kärlek i ditt liv, var då öppen för att det kan komma i vilken form som helst. För varje gång en affirmation lyckas så ökar din förmåga att affirmera. Du lär dig att ha tillit och kommer underfund med hur du ska använda affirmationerna. Låt övningen ta den tid den behöver för att lyckas. Öka med tiden svårighetsgraden på affirmationerna tills det känns som du behärskar tekniken.

Olika affirmationer:

1) Skriv på lappar
Skriv ner din affirmation på en lapp och sätt upp den på en strategisk plats där du vet att du ofta kommer att se den. Varje gång du ser lappen så läser du vad som står där, detta ska göras flera gånger om dagen. Läs affirmationen och känn att den är en sanning.

2) Visionboard
När du har en situation som du vill förhålla dig annorlunda till eller om du vill göra en större förändring i ditt liv så kan du göra en visionboard med de olika affirmationer som du behöver för att nå dit du vill. Tillverka då ett kollage med positiva affirmationer av olika bilder, texter eller ord. Om du vill så kan du skriva upp inom vilken tidsperiod detta ska ske. Formulera en inledningsfras som lyder JAG ÄR, JAG KAN, JAG KÄNNER, JAG HAR eller liknande.

3) Vattnets kraft
Masaru Emoto är en japansk internationellt erkänd forskare. Han forskar i vattenkristaller och deras förmåga att absorbera information. Han har åstadkommit en revolution med sin forskning där han med bilder lyckats påvisa att vattenkristallernas energi responderar och förändras av känslor, tankar och ord.

Vi består av 60 % vatten. 66 % av det vattnet finns i våra celler och 33 % i resten av kroppen. Med denna vetskap så förstår man att våra cellminnen som lagrar allt påverkas av våra tankar, känslor och ord. Man kan alltså med vattnets hjälp förändra vad vi lagrar i våra celler genom att programera vattnet med nya tankar, ord och känslor.

Vatten affirmation:
Fäst en lapp med en affirmation på ett vattenglas. Använd sedan detta glas med affirmationen varje gång du dricker vatten, gör detta under några månader eller så länge du känner att du behöver. Varje gång du dricker ur glaset och läser på lappen så påverkar du vattnet med dina tankar och känslor. När du sedan dricker vattnet så absorberar vattenkristallernas nya energi vilket skapar en omprogrammering.

4) Affirmationsdagbok
För dagbok över dina affirmationer. Bestäm dig för några affirmationer som du vill manifestera i ditt liv. Skriv varje kväll ner allt som skett, stort som smått som på något sätt relaterar till din affirmation. Under dagen så har du dina affirmationer i ditt medvetande och fokuserar på att de ska manifestera sig på någon nivå. Gör medvetna val eller bestäm dig för en tänka och känna något speciellt sätt som du vet kommer att innebära att du i din dagbok på kvällen har något att skriva, något skedde. På så sätt agerar du själv för att omprogramera dig.

När du affirmerar så kan du programera dig genom att läsa affirmationer eller agera överrenstämmande med dina affirmationer varje dag. Du kan även göra båda sakerna. Ju mer du affirmerar ju mer kraft och ju snabbare sker förändring, speciellt om du jobbar på flera nivåer.

Kommentera gärna och dela med dig av dina affirmationer eller arbete med dem. Eller om du har någon fråga.

Namaste vivi