Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarot alla tarotnummer

Vill du spå dig i kärlek? Vill du veta vad som händer närmsta året i ditt kärleksliv? Om du träffar någon eller vad som sker i din relation? Våra siare är experter på att spå i just kärlek. Kärlek är det ämnet som människor mest undrar över och ringer oss om.

Till oss kan du ringa om kärlek och få SVAR DIREKT! Kändis tarotlinje med Vivi och Pehr från ”Livet på andra sidan” och våra mediala vägledare.  Vi erbjuder dig våra mediala tjänster på telefon. Vi har två olika erbjudanden, antingen kan du ringa ett nummer och prata så länge du vill eller så kan du välja ett samtal för en fast taxa.

Kärleken är såklart central i vårt liv och många gången grunden vi vilar vår lycka och vårt liv på. Alla behöver vi kärlek i någon form, antingen den kommer från människor eller djur.

På vår tarotlinje så betalar du ingenting innan du får prata med någon av våra mediala vägledare (förutom med kontantkort, läs på sidan KONTANTKORT). Vi vill nämligen inte att du ska behöva betala för tid då du inte pratar med våra vägledare.
Vi har även ett billigare nummer där du ringer för en fast taxa för dig som vill ha ett längre samtal och veta innan vad det kommer att kosta.

Då många vill spå sig just i kärlek så blir de flesta siare väldigt duktiga på det.

Lycka är att vara där man vill vara, göra det man vill göra, vara tillsammans med dem man vill vara tillsammans med, och dessutom känna sig tacksam för vägen dit.

I tarotleken så finns det några speciella kort som berättar om kärlek och om någon ny är på väg in i ens liv. Ess i bägare berättar om förälskelse och nya känslor som startar upp. Kan även innebära en nytändning i kärleken. Ibland kan det även innebära att kärleken är enkelriktad och inte besvarad. Två bägare är ett starkt kort när det gäller kärlek, här finns det verkligen någon för dig, ni ser varandra och kärleken är besvarad, stark ömsesidighet och gemenskap. Tre bägare är ett underbart kort att vara i det visar på kärlek och förälskelse, oväntade positiva händelser och kan vara förälskelse både i ett nyfött barn eller djur. Med kortet kommer mycket glädje tillsammans med andra. Det absolut starkaste kärlekskortet för mig är paret, kärleksparet, när det dyker upp så vet jag att det finns kärlek, en grund att bygga på, antingen det är en ny eller gammal relation så är kärleken stark och oavsett om man inte vet om man ska bygga vidare eller inte så finns känslorna där vilket ofta är svårt att släppa taget om. Kommer flera av dessa kort i samma stjärna så är det mycket kärlek och känslor att vänta. Om sen kortet djävulen tillkommer några av dessa kort när en ny relation startar så kan man förvänta sig en hejdundrande passion.

Det är alltid spännande att sia om kärleken och när man kanske precis mist en relation och man känner sig olycklig så kan det kännas skönt att spå sig och få bekräftelse på allt livet går vidare. Kanske kan man se någon som är i antågande och känna att man får hopp för framtiden. Det är viktigt att komma ihåg att det är vårt sätt att hantera relationer som visar sig. Kommer ”fel ” man eller kvinna in i vårt liv så är det för att vi har släppt in dom, vi får inte glömma vår egen delaktighet i våra liv. Vill vi ha en kärleksrelation som vi kan vara lyckliga med så är det upp till oss att skapa de förutsättningarna. Man ska aldrig så i obrukbar mark, där kan nämligen ingenting växa. Så se ditt kärleksliv som en planta du måste vårda, var noga med vilket frö du sätter i jorden för det är starten till det igångsatta förloppet som också berättar om skörden du kommer att få. Du kommer aldrig lyckas skörda råg och du sätter vete. Du kommer heller inte träffa en kärlek om du själv inte agerar. Livet kastar sällan in något i våra liv utan att vi någonstans har startat upp det själva.

Med många positiva kärlekskort i en läggning visar det på att hållbar kärlek finns eller är på väg in i livet. Det är med positiva kort också lättare att övervinna de problem som ofta på ena eller andra sättet uppstår i en relation. Bägarkorten i lilla Arkanan är korten som symboliserar kärlek och känslor tillsammans med Paret eller De Älskande som det också ibland kallas i stora Arkanan. När det kommer till fyra i bägare så visar det kortet snarare på att man backar eller trycker undan sina känslor, man är inte i kontakt med dem eller så har man inga. Ett negativt singel kort att vara i om man vill träffa någon. Kortet visar då på att man inte kommer att bli kär och få känslor. Möter man någon och blir kär och den personen har detta kortet på sig så kan man inte förvänta sig besvarade känslor, personen kommer inte att bjuda till utan ställer sig utanför känslomässigt. Kommer kortet i en relation så kan det tyda på att man tappat sina känslor, det kan också tyda på att man har kommit i en svacka och inte är i kontakt med sina känslor, även om man inte har tid med varandra så kan detta kortet dyka upp. Känslor kan finnas men man trycker undan dem för annat.

Kärlek är den starkaste kraftkällan vi får energi ifrån. En energi som går fram och tillbaka mellan människor växer oavsett om den är positiv eller negativ. Så det är viktigt att tänka på vilken energi vi använder oss av i mötet med andra. Om man vill komma mer i kontakt med sina känslor eller kärleken så kan man meditera på något av de starka kärlekskorten. I meditationen så visualiserar man korten och ser det som en film. Vad händer i kortet inför ditt inre öga. Visualisera hur kortet blir starkare och starkare och hur kärlek strömmar över till dig från korten.