Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Spådam och sierska

TAROT - Ring Tarotguiderna

Ring en spådam på Vivi Lindes Tarotlinje. Vivi är känd från Tv-serien “Livet på Andra Sidan” där hon var med som sierska och medium i 8 avsnitt. Våra duktiga spådamer på linjen vägleder dig gärna i ditt liv. När du talar med en spådam eller sierska hos oss så kan du få veta vad som håller på att ske i ditt liv och vilka energier som är på ingång. Det kan vara både spännande och utvecklande att prata med en spådam då de även ger vägledning i olika vägval och förändringsprocesser.

Som spådam är det vanligast att man får frågor om kärlek och arbete då det oftast är det som engagerar oss mest, men även ekonomi och hälsa är populära ämnen. Var inte rädda för att även fråga om din andliga växt och mediala utveckling. Ibland kan livet kännas förvirrande och då kan det hjälpa att se sitt nästa steg i sitt liv.

Få vägledning av en Spådam, sierska eller ett medium

Känner du att du behöver få hjälp framåt i din mediala utveckling? Vi på Tarotguiderna hjälpa dig gärna med att se din väg och ge tips och råd för hur du ska kunna utvecklas.

Detta kan vi bl.a vägleda dig inom:

✅ Allt i livet, kärlek, relationer, arbete, ekonomi, karriär, begränsningar, vägval och förändringsprocesser.

✅ Vi ser vart du är på väg och vilka framtida möjligheter eller hinder det leder till.

✅ Vi vägleder även i medial utveckling.

✅ Många av våra medium har även kontakt med andevärlden.

Se VÅRA OLIKA TJÄNSTER:
(klicka på länkarna nedan för att se vem som kan hjälpa dig med en viss tjänst)

Här finner du en spådam som spår i kort

Här finner du en sierska som spår i runor

Här finner du en vägledare som kanaliserar Andliga Guider

Här finner du  vägledare som kanaliserar Änglar

Våra sierskor som använder pendel 

Våra medium som länkar till andevärlden

Här finner du djurkommunikatörer

Vägledare som finner försvunna djur eller saker

Vägledare som ser Tidigare-Liv

Vägledare som tyder drömmar

Våra healers som kan ge dig distanshealing

Våra vägledare som gör distans-rening

Vägledare som är utbildade inom sorgebearbetning / stödjande samtal

Vägledare som gen Medial coaching (för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

Vägledare som är utbildade livscoacher

Vägledare som kan vägleda dig inom Magi & ritualer

Låt inte en spådam, sierska eller ett medium styra dig

Konsten är att inte låta oss styras av spådomar och förutsägelser. Se vad som kommer ur dem och sen lev ditt liv. Man kan ju då undra vad det är för vits med att gå till en sierska eller ett medium om experthjälpen därifrån inte ska användas?

Meningen skulle jag säga är…

 • Hopp – När vi sitter fast eller känner att vi inte ser någon mening eller framtiden så kan en spådam visa oss att livet går vidare och att nya möjligheter finns och kommer.
 • Tillit – Genom att komma i kontakt med ett medium eller en sierska så växer känslan och vetskapen om att det finns något mer och högre än oss och att det finns ett liv efter döden.
 • Tro – När man ser att det finns en högre information så växer man ofta i sin andlighet och utvecklar någon form av tro.
 • Vägval – När vi står vid ett vägval i livet så kan en spådam se på olika vägar och vilka energier som ligger runt dem
 • Klarseende – När man går till en sierska så bekräftar de ofta det vi redan vet eller det vi inte vill erkänna för oss själva. Det gör att vi kan få nycklar till att hantera framtiden och öppna upp oss för nya möjligheter.
 • Acceptans – Ibland måste sanningen som vi inte vill se nå oss på flera plan för att vi ska kunna släppa taget om det som inte gynnar oss. Vi går oftast till en spådam när vi anar att något inte står rätt till. När vi är tillfreds i vårt liv på alla plan så tenderar vi heller inte söka svar om framtiden såvida vi inte ska bege oss ut på nya vägar.
 • Bevis – Kanske det viktigaste. När någon berättar något som den omöjligt kan veta så får vi bevis för ett liv efter döden och att man kan spå om framtiden. Både gällande spådom och andevärlden så är det med facit i hand när något redan hänt eller när någon har gått över som det bevisar sig.
 • Utveckling – Många som anser sig ha fått experthjälp av ett medium eller en spådam börjar själv söka svar. Det är inte helt ovanligt att de själva börjar lära sig tarot eller öva upp sina mediala förmågor. Så sierska kan vara en inkörsport till den vägen som vi är tänkta att gå.

  Spådom – Så här fungerar det 

  Många sierskor kan inte spå sig själva, andra kan inte spå i tid, sedan så finns det spådamer som tror att inget är förutbestämt utan att man själv kan påverka det mesta, andra tror att livet är förutbestämt, samt de som anser att man bara ska spå sig cirka en gång om året. Det finns inga rätt eller fel utan bara olika förhållningssätt.

  Som vi ropar får vi svar, tror man att man inte kan spå i tid, spå sig själva, få en tid på när något ska ske, eller få vettiga svar om man spår sig ofta så kommer vi inte heller att få några svar. Allt sitter i vårt sinne. Man måste kliva ut ur den begränsade boxen för att se bortanför vårt begränsade system.

  Ställ krav på bevisbörda

  Jag ställer stora krav på bevisbördan och för att det ska funka så kan man inte gardera sig med lösa boliner. Stämmer inte det jag säger så är det nämligen jag som har missat något. Så tänker jag och utifrån det så kan jag växa och göra bättre. Om man ofta använder sig att yttre omständighet som en ursäkt för att det man säger inte stämmer så får man generellt dåliga resultat. För ju högre krav jag ställer på mitt jobb ju precisare svar får jag. Jag bestämmer nivån på mitt andliga och mediala arbete oavsett vad det är. Det jag sänder ut kommer tillbaks till mig.

  Med det inte sagt att det är lätt, det kräver nämligen mycket långt studerande och praktiserande för att få riktigt bra svar. Det handlar om att bli ett med kortens vibration och förstå hur de kommunicerar.

  Detta är väldigt viktigt för mig och därför så ställer jag även stora krav på dem som jobbar hos mig på Tarotguiderna. De måste kunna leverera på toppnivå.

  Är det svårt att spå sig själv?

  För egen del så tycker jag inte det finns något roligare än att spå mig själv. Mitt liv är ju det som intresserar mig mest och jag tycker inte det är ett dugg svårt.

  Personligen så går jag aldrig till en spådam då jag själv är sierska och kan själv. Jag går inte heller till ett medium för att komma i kontakt med andevärlden då de finns runt mig hela tiden. Just för att dessa världar är så integrerade med mig så kan jag verkligen se dess värde och jag har så gott som daglig kontakt med mina andliga vägledare och guider samt andevärlden. Jag använder även mina tarotkort, änglakort och orakelkort frekvent för att se vad som kommer ut ur en situation, ett val eller vart jag är på väg inom något önskat. Jag tycker det är otroligt spännande och använder de olika kontakterna och teknikerna som viktiga verktyg i mitt liv.

  Är en sierska per automatik andlig?

  En myt är att alla som kan spå är andliga och mediala, så är det inte. Medialiteten är en förmåga som vi alla har med oss men som oftast behöver utvecklas för att kunna användas på en högre nivå. Till vardags kan dock alla som har en hyfsad förmågan att lyssna inåt ha stor nytta av den.

  Andligheten däremot är ett val som vi gör för att utveckla någon form av tro och livsfilosofi för att förstå det större sammanhanget gällande hur, var och varför? Att utvecklas andligt innebär en lång tid av både ifrågasättande och testande av det man tror på för att få bevis för att det är hållbart. När man har en tro så bör man inte tro blint utan man behöver få någon form av bevis och se att den förklaringsmodellen man studerat sammanfaller med andra system och att det finns en övergripande samstämdhet som får det hela att falla på plats. Därför så tar det även lång tid att utveckla sin andlighet. Men det är en spännande resa och verkligen värt det.

  Om man inte lägger tid och engagemang på att utveckla sin tro och få en högre förståelse för någon form av andligt system och den högre verkligheten så använder man sig bara av intuitiva tekniker som spådam. Visst kan man göra så om man vill men enligt mig så blir det inte samma botten i arbetet som när man utvecklar sin medialitet och andlighet. Jag tycker det är viktigt att utveckla en helhetssyn och ägna många år att studera, öva och praktisera innan man är redo att börja arbeta med den. Det är ingen quick-fix-grej utan en andlig livsstil enligt mig.


  Bor det ett medium eller en spådam inom oss alla?

  Man kan sia eller kontakta andevärlden för sina vänner om man känner att man har förmågan men för att kunna ta betalt så behöver arbetet hålla en hög nivå där man grundligt har utforskat de olika teknikerna. Det krävs både motgångar och misstag innan man förstår helhetsbilden som presenteras och hur man ser den komplexa bilden. Många kan se olika pusselbitar men utmaningen ligger att se hela pusslet. Människor som går till en spådom eller ett medium och betalar för en tjänst ska varken vara försökskaniner eller testpiloter utan man behöver ge sig tiden det krävs för att utvecklas. Men visst kan du utveckla dig till sierska men räkna då med att få studera och praktisera under många år.

  För mig är det oerhört viktigt att vara den bästa versionen av mig själv så att mitt jobb håller en hög nivå. Detsamma kräver jag av dem som arbetar hos mig på Tarotguiderna.

  Spådamer och sierskor har alltid funnits

Spådamer är något som funnits i alla tider och många som verkar idag har ofta gjort detta i tidigare liv, på så sätt så får man med sig kunskap och visdom med in i detta livet. Det är inte ovanligt att spådamer även varit häxor i tidigare liv och på så sätt bär på traumatiska upplevelser som kan prägla detta livet med en rädsla för att utvecklas eller gå ut offentligt med sin kunskap. Då man tidigare ofta blivit utsatt för häxjakt och kanske även dödats för sin tro så sitter dessa känslor från tidigare liv djupt, många gånger förstår man inte varför man kanske undviker sin andliga utveckling eller döljer den för andra.

Att vara spådam förr i tiden innebar att många människor kom för att söka hjälp, de hade ofta även stora kunskaper om naturen och dess läkekraft och de hjälpte även till vid födslar. På tiden när vi levde mer i samklang med naturen och dess skiftningar så var Moder Jord en viktig budsförvant. Det var viktigt för oss att lyssna på henne och p så sätt kom vi även starkare i kontakt med oss själva. I dag har många tappat förmågan att både lyssna på Moder Jord, Universum och sig själva och vi får återerövra den förmågan.

En del människor blir rädda när man pratar om medium och spådamer, de ser det som skrämmande att komma i kontakt med dem som finns på andra sidan och de oroar sig för vad som ska komma upp om deras liv. På vår linje så är det viktigt att ge de som pratar med oss en positiv känsla, ingen spådam vill att någon ska lämna dem med rädsla för framtiden, däremot så kanske det ibland känns skrämmande med förändring även om det på sikt leder till något gott. Det är dock inte spådamen som lever ditt liv, det är du och det är ditt agerande och dina omständigheter som tar dig framåt oavsett vad vi säger.  Man kan säga att vi får in energin av det redan igångsatta och kommer på så sätt i kontakt med själva förloppets energi.

Idag spår de flesta spådamer i Tarot men då och då kan man även träffa på någon som spår i vanliga spelkort. Den kan vara spännande att även prova på denna metod, det finns ingen rätt eller fel utan det handlar om vad man får till sig när man läser av de olika symbolerna, färgerna och bilderna. Samtidigt som man tolkar korten så står man i kontakt med sin andliga Guide som har kontakt med personen i frågas högre Jag. All information finns i vårt själsmedvetande och det är det man kommer i kontakt med som spådam, informationen som din själ redan vet. Så man kan säga att det är du själv som lämnar ut informationen till spådamen även om det är omedvetet.

Förr var det inte heller ovanligt att spådamer spådde i händerna, det kallas Kiromanti. Oftast tänker vi på zigenare med färggranna kläder som åker runt på cirkusar när vi pratar om att läsa av våra händer, det intressanta är att många idag ägnar sig av irisdiagnostik och läser av i ögonen hur vi mår eller vad vi har för hälsoproblem. Så att spå i händerna är kanske inte så konstigt trots allt? Vi ser ju ut som vi gör i våra händer för att vi föddes till dem vi är.

Den mest spännande och kanske lite galna och ovanliga idag är nog spåkulan. Älskad inte bara för att man kan se iden utan också för att den är vacker. Det var vanligare att spådamer använde spåkulan förr och då många gånger ihop med att man såg i korten. Det ligger en mystik runt dessa kristallkulor som både skrämmer och attraherar. Men precis som med övriga spåverktyg så är det kontakten med de andliga vägledarna som är den viktiga motorn, utan den som kommer vi inte i kontakt med visdomen och informationen i kristallkulan. Vilket verktyg man väljer är ofta en smaksak och nyfikenheten väljer vad vi provar.

Ett idag gammalt spåverktyg som blivit populärt igen är pendeln. En del spådamer har pendeln som ett komplement till andra spådomsverktyg. Man kan också använda pendeln mycket framgångsrikt vid healing och rening. Pendeln är ett ypperligt verktyg när man vill rena och balansera våra chakran, man kan också fylla på med energi och heala områden på kroppen. Man kan använda pendeln i direkt anslutning till kroppen eller skicka healing på distans.

Att lära sig att sia med pendeln kan vara svårt men det går med mycket övning att lära sig hur den fungerar. Man kan använda sig av olika diagram, det vanligaste är bokstavsdiagram men man kan även göra diagram för det man själv önskar, de kan både vara medicinska, geografiska och tidsmässiga. Endast fantasin begränsar och tillsammans med sina andliga vägledare och pendeldiagram kan spådamen själv utarbeta sin metod. När man börjar så brukar man hålla pendeln mellan tummen och pekfingret, sätt gärna armbågen i bordet så du är stadig. När pendeln hänger rakt ner så ber du den snurra medsols för att visa ett jag och därefter ber du pendeln snurra motsols för att visa ett nej. Att pendeln visar ja och nej är det grundläggande och viktigt för att komma igång. Det kan ibland ta ett tag innan pendeln kommer igång, men ha tålamod, det kommer att fungera.