Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarot - Vivi Linde

Tarot alla tarotnummer

SPÅDOM – Ring och få SVAR DIREKT!
Vivi tarotlinje för spådom. Känd från programmet ”Livet på andra sidan”. På linjen finns även andra väl utvalda mediala vägledare. Alla vägleder vi inom livets alla områden.

Hos oss betalar du INGENTING förrän du får prata med någon vägledare på vår spådoms linje. (gäller inte för kontantkort, läs nedan). Vi tycker inte att man ska betala när man bara lyssnar på presentationen.

Du kan välja att ringa till Fast pris eller Minutpris.

FAST PRIS 0939-2956 – 495kr/30min – (16.50kr /min)
När du ringer till fast pris så vet du alltid hur mycket du kommer att betala. Vi har tjänsten till fast pris för dig som vill ha ett längre samtal där vi i lugn och ro kan se över vad som håller på att ske i ditt liv.

MINUT PRIS 0930-2959  – (19,90kr/min) – Du bestämmer själv hur länge telefonsamtalet ska vara till skillnad mot när du får en spådom till fast pris.  

KONTANTKORT 0939-1600049 (19,90kr/min) – Kontantkort. När du ringer från kontantkort så betalar du från det att operatören säger till att samtalet kostar.

Gällande spådom – Vi hjälper och vägleder dig inom de områden du önskar, du kan även ställa frågor över sådant du undrar över.

Våra vägledare på spådoms linjen är även utbildade och har erfarenhet inom andra mediala områden. Inom dessa spådoms områden har vi kompetenta medarbetare Tarot, Änglatarot, Runor,  Runkort, Orakelkort, Änglakort, OSHO-Tarot, OH-Kort, Birkan Tores ’s Deck off Intuitive,  Sagokort Answers kort, Kraftdjurskort och Enhörningskort.

Flera av våra vägledare är också duktiga medium och kan länka till de nära och kära på andra sidan. Information vilka som gör detta står på deras respektive sidor och sidan för våra ”VÄGLEDARE”.

Andra områden som flera av våra vägledare är duktiga på är Kanalisering deär man kan kanalisera andliga Guider, vårt högre Jag, Mästare, Änglar, Ärkeänglar eller olika naturväsen.
Vi ger även flera typer av distanshealing som Reiki healing, Angeleye Distant Angelic reiki Healing och Aromaterapi på distans.Du kan även få Livscoaching och Medial/Andlig coachingÖvriga områden är Drömtydning, borttappade saker, bortsprungna djur, Djurkommunikation, Tidigare-Liv, Ritualer/vit magi, Magiska önskningar/tantriska ritualer, Pendel
och att förmedla kontakt från Kraftdjur.
Vilka kort används vid spådom
De olika korten man spår i har alla olika typer av energi. När man utför spådom med kort så har man även kontakt med sin andliga Guide, andra kan ha kontakt med änglar eller andra vandliga vägledare. Kontakten med våra vägledare när vi ger spådom är väldigt viktig för det är där informationen kommer, korten är sedan ett ytterligare verktyg som förstärker informationen. När man kan tolkar intuitivt så använder man sig förutom det man får tills sig av sina andliga Guider, färgen, formen och symbolerna på korten. Man kan även ha bestämda betydelser på alla de olika korten. Vid själva siandet så använder man sig av allt detta tillsammans.

Spådomar har gjorts i alla tider och för använde man sig ofta av både kaffesump, vanliga spelkort och man spådde i händerna (Kiromanti).
Pendeln är ett mycket gammalt spådoms verktyg. Det var inte ovanligt att man tillverkade en egen pendel av ett snöre och en ring som hänge som man pendlade över magen på den gravida för att se vilket kön barnet har.

Det har blivit väldigt vanligt i dag att man använder andra typer av kort att spå med än just Tarotkort. Olika typer av änglakort och andra andliga symboler används då, det kan även handla om gudinnor och olika sagor. Man kan använda vilken lek man vill så länge man känner att man kommuniserar med korten och information kommer.

Många undrar vilken kortlek man ska använda vid spådom. Jag brukar säga att välj den kortleken som du känner ”pratar” med dig. För mig brukar det vara både en känsla och synintryck. Jag gillar ofta ”starka” kort med starka uttryck och förger, då går jag liksom igång. Det finns inga rätt eller fel och man ska aldrig välja en tarotlek man inte gillar då en Tarotlek är personlig och man måste uppleva att man konnektar med sin lek. Bara för att andra gillar en populär lek så innebär det inte att den passar dig. Det är inte du som inte kan använda leken, det är helt enkelt fel lek för dig om du känner dig tom och inte känner att du får någon information ifrån korten. Så fungerar det för mig med en av världens populäraste tarot lekar Rider Waite. Många älskar den men själv fattar jag ingenting, den säger mig ingenting, jag tycker den är blek, trist och tom. Så fungerar det överhuvudtaget inom andlighet. Känns det fel för dig så är det fel, lyssna på dig själv. Du har alltid alla svaren inom dig när det gäller din väg, de andra har kontakt med sin.

En del tarot lekar kommer tillsammans med böcker, undvik att köpa sådana paket om du inte är helt på det klara med vad du får. Det är bättre att välja en bok som känns rätt, man behöver inte ha en bok som hör ihop med korten man har.

För min del så tenderar jag att köpa en ny tarotlek när jag går in i en ny fas. Oftast märker jag efter att jag köpt en ny att mitt liv ändrar riktning på något sätt. När jag går in i en ny energinivå så följer lekarna inte med som har en annan energi utan det blir ett byte. Jag har hittills heller aldrig gått tillbaka till en lek jag varit klar med.

Spådom är något coolt. Att kunna sia om framtiden öppnar upp så många möjligheter i livet. Genom att se vilka energier som är på ingång så kan man använda sig av vetskapen och få en fingervisning om vad som fungerar och vad som inte fungerar. Man kan titta på olika valsituationer för att se vad som kommer att komma ut ur det hela, man ser också vilket det troligaste valet kommer att bli.

Spådom är något som funnits i alla tider och människor kommer nog alltid vara tillräckligt nyfikna för att föra traditionen vidare. Jag anser att alla kan spå men det krävs ett engagemang och att man lyssnar både inåt och uppåt. Det finns många metoder, det finns inget rätt eller fel utan det är individuellt vad man metod man föredrar att spå sig i. Nu för tiden har den vanligaste typen av spådom blivit tarotkort, förr var det vanligt att man använde sig av helt vanliga spåkort för att sia och ge spådomar. Det är inte så ofta man träffar på någon som väljer att sia i de gamla spelkorten, till viss del handlar det nog om att tarotkorten både ser mer spännande och läskiga ut. Vi vill nog gärna att det ska vara starka energier i våra liv och därför så vill vi nog helst spå oss i kort som känns dramatiska. Men vilken kortlek man använder sig av spelar dock mindre roll då spådomen inte enbart ligger i korten. Nej, det viktgaste vid spådom är att man har en stark kontakt uppåt till sina andliga vägledare och guider, det är från den nivån kommer ifrån, korten är bara ett redskap får att få ytterligare information om frågan.

Det finns ändå stora likheter mellan tarotkorten och vanliga spelkort även om man inte ser det vid första anblicken då man mer tittar på färgerna och symbolerna på tarotkorten som de vanliga spelkorten saknar. Men en tarotlek är indelad i två delar, den lilla Arkanan och den stora Arkanan, den lilla Arkanan är faktiskt uppbyggd på samma sätt som de traditionella spelkorten, de är numrerade från ess till tio, sen blir det en liten variation då tarotkorten har page, knäckt, drottning och kung. De vanliga spelkoren har ju bara knäckt, drottning och kung.

Människor har alltid varit fascinerade av spådomar och utvecklat en mängd olika tekniker för att kunna sia om framtiden.  Även pendeln har fått en ”nytändning” som spådoms redskap. Även om den är lite svårare att lära sig att hantera så är den fascinerande. Man kan använda pendeln till mer än spådom. Många använder den till healing och chackra balansering. Man håller då pendeln över de olika chakrana och ser om något är obalanserat, om så är så fyller man på med den färgen och energin som tillhör just det chakrat. Färgerna som tillhör de olika chakran är hjäss / kron chakrat – violet, tredje ögat / pann chakrat – indigo, hals chakrat – ljusblå, hjärt chakrat – rosa eller grön, solaplexus chakrat – gul, navel / sex chakrat – orange, rot / bas chakrat – rött /brunt.  Om man vill använda pendeln just vid spådom så krävs det mycket övning för att lära sig hur den fungerar och arbetar. När man använder pendeln så kommer man i kontakt med sitt högre jag och man kan själv påverka svaret med sin önskning. Har man en vilja eller önskan om en speciell sak så påverkars pendeln och bekräftar det vi vill. Det man får öva med för att kunna använda pendeln vid spådom är just att stänga av sina tankar och känslor så de inte påverkar. Förr använde man ofta pendeln vid spådom, speciellt om man ville se vilket kön på det ofödda barnet. Man brukade då hänga vigselringen i en råd över magen och pendla över gravidmagen. Man säger att om pendeln går i en cirkel så blir det en flicka, pendlar den fram och tillbaka så blir det en pojke. Kan ju vara roligt att testa den spådoms tekniken om man är gravid.

När man vill använda sin pendel till spådom så måste man först lära sig hur den fungerar, det första är att lära sig hur den visar jag och nej. Håll pendeln i vänster han, sätt armbågen mot bordet och håll i yttersta biten av snöret eller kedjan. Låt pendeln falla rakt ner, det är viktigt att den är helt stilla när du börjar så du vet att inte farten redan är igång satt. Be sedan pendeln visa dig hur den visar Ja, be den då cirkla medsols. Därefter så ber du pendeln visa dig hur den visar nej, och be den cirkla motsols. Vissa pendlar vill hellre visa ja genom att pendla rakt fram och tillbaka och visa nej genom att pendla fram och tillbaka i sidledes. Gör det som känns rätt för dig, när det gäller spådom så ska man lyssna på sig själv.

Det går även lika bra att använda sig av kaffesump vid spådom, det var vanligt förr och man kan väll säga att uttrycket ”man tager vad man haver” funkar bra när det gäller spådomar. Förr i tiden så hade man inte så mycket saker och man kunde inte springa till butiker och köpa spådoms redskap. Det som sker när man siar är att man kommer i kontakt med sitt högre jag och på så sätt får information från sin andliga Guide, man har andlig vägledning. Man behöver egentligen inga saker alls man jag brukar kalla dem triggers. När vi tar emot information så är spådoms verktyg  ytterligare ett hjälpmedel, genom dem kan vi få information genom att se på bilderna och dess färg, form och symboler. Ur själva bilden kan man utläsa mycket information precis som man genom pendeln kan få information genom bokstaverade eller ja och nej budskap. När man använder sig av kaffe sump ser man vilka mönster och bilder som framträder när man tittar. Man kan kisa lite eller titta lite vid sidan om så man nästan ser i ögonvrån, för star fokusering och stirrande kan göra att det enda man upplever att man ser är in klump med kaffe sump.

Kristallkula är ett annat gammalt spådoms redskap. Den är inte bara spännande och intressant, den är även vacker. Även kristallkulan kan vara svår att sia i för den ovana. Även här brukar det fungera bäst om man kisar lite hellre en att man stirrar på den. Även här kan man liksom kika på kristallkulan i ögonvrån för att få en förnimmelse av något. Det brukar efter en stund framkallas bilder och det kan även vara så att man ser att det rör sig som på film. Det är ett riktigt intressant och kul att lära sig att använda kristallkulan vid spådom. Kristallkulan ser man inte så ofta när man går till en sierska även om det blivit lite mer av den varan sista åren. Kristallkulan påminner nog många om zigenare som ger spådomar på cirkusar, tv och film har spätt på den synen på ett negativt sätt vilket är synd. Det är ett lika bra och effektivt spådoms verktyg som de andra och precis som de andra verktygen så krävs det väldigt mycket övning för att bli riktigt bra.

Att utveckla sin andlighet och medialitet är inte bara bra för själen, det är dessutom väldigt roligt. Att komma fram till var man står och vad man vill göra kan ta sin lilla tid men det är värt resan för undertiden så utvecklas man, man börjar se livet ur ett nytt perspektiv. Att tro på ett liv efter detta förändrar oss som människor. Att dessutom upptäcka att man faktiskt kan göra spådomar om framtiden är en häftig insikt.

Man kan utveckla sin andlighet utan att hålla på med spådomar, där måste man följa sin inre röst och kompass. En del vill inte veta om framtiden och behöver kanske öva sig på att vara i nuet, en spådom har ju en förmåga att transportera oss tankemässigt. Det jag personligen gillar med att kunna sia och se framtiden är att när man sitter fast såå kan man ändå se ljusningar, man får se att det blir bättre längre fram. Kanske kommer det ett nytt jobb eller en ny kärlek även om det just nu känns som att det aldrig kommer att hända, med spådom kan man ge hoppet åter. Min erfarenhet för egen del är att jag kan möta upp mitt liv på ett annat sätt, jag får vägledning och jag ser vad som ligger framför mig inom de olika områdena. Man får också se vad man ska vara uppmärksam på, både på gott och ont för det är så livet ser ut. Ibland kan det kännas skrämmande att få en spådom men när det som man förutsåg händer så brukar det inte vara så farligt som man tror, det är livet som ser ut så, inte spådomen i sig.

Olika spådom sätt som används ännu idag:
Tarot, Spelkort. Olika ängla- och orakel kort, Spå i händerna, Astrologi, Kristallkula och Pendel

Vill man lära sig att sia om framtiden så är det dessa verktyg man oftast använder sig.

Spådom via kanalisering
Även när man kanaliserar sina andliga vägledare och Guider så får man information. Man kallar det inte direkt för spådom även om det är ett siande.  Man får när man kanaliserar information via en högre makt. Informationen som kommer då är många gånger vad man står i nu och vart man är på väg. Att lära sig kanalisera är ett fantastiskt sätt att komma i kontakt med sin livsväg och på så sätt kan man även vägleda andra. Personligen så använder jag kanalisering när jag ger någon form av spådom, kontakten med min andliga Guide är den absolut viktigaste för mig.