Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Om mig, min väg till att bli ett Medium samt hur andevärlden kommunicerar med mig!

0

Mediet Monika på Tarotguiderna berättar om sin väg och hur andevägen kommunicerar med henne
(Mer om henne och hur ni når henne på Tarotguiderna längst ner i inlägget).

Monika:

Jag har i hela mitt liv haft kontakt med andra sidan men ändå fått utveckla och träna i många år innan jag kände att jag fullt ut kunde behärska energierna. För det är just energier vi medium jobbar med. I mitt unga liv så hade jag väldigt många upplevelser som gjorde att jag vid 20 års åldern aktivt valde att lära mig att kommunicera med mina guider. Jag mediterade och tränade varje dag i många år innan jag kände att jag kunde hålla isär vilka känslor som var mina och vilka som var andras samt vad som förmedlades och av vem mm. Det är det som gör att det tar lång tid att bli säker som medium. För utan mina guider så fungerar jag inte som medium då det är de som ger mig informationen.

Resan har varit lång men jag tänkte här berätta om en av många starka händelser som kom till mig under min träningsperiod...

På den tiden så mediterade jag minst 30 min om dagen och just den här kvällen så hade jag lagt mina barn på övervåningen och mig själv på nedre botten i vårt hus. Mitt under kvällsmeditationen så ser jag en hylla rasa ner över min dotter. Strax där efter så hör jag ett väldigt brak från övervåningen. Jag springer snabbt upp för trappan (livrädd då jag i synen såg min dotter under hyllan). När jag kommer upp har en hylla rasat som var ordentligt fastsatt ovanför min dotters säng (fråga mig inte hur det gått till ). Det jag ser är att alla sakerna från hyllan och själva hyllan ligger runt min dotter och hon sover hur lugnt som helst. Gissa om jag blev lättad!!! Och mitt i denna känslostorm så inser jag vilken oerhörd kraft mina guider har mot mig – eller ger mig. Ordet “änglavakt” dessutom en helt ny innebörd! Så fantastiskt! Min dotter hade själv inga minnen av händelsen då hon sov tryggt..

Har själv blivit räddad oerhört många gånger och är tacksam för det!

Från början innan jag hade lärt mig att tala med andevärlden och mina andliga guider så hade jag mycket sanndrömmar, numera har jag det nästan aldrig då jag får informationen genom vår kontakt på andra sätt. Jag behöver inte längre bli väckt för att förstå, men visst kan det hända ibland även om jag nu får den mesta informationen under min vakna tid.
Jag stänger heller aldrig ner mig längre, det behövs oftast inte när man lärt sig hantera energierna och sig själv på rätt sätt.

Jag har har massvis av minnen och händelser från mitt mediala liv att berätta om men i dag får vi stanna vid denna. När vi väl har lärt oss att hantera energierna så är det en gåva!

Jag jobbar jag på Tarotguiderna.se (klicka på länken för att se mer om mig)

Monika 89# – Mina tjänster:

  • Tar kontakt med Andevärlden.
  • Healar, renar energier & hem.
  • Jag är en synsk siare som använder mig av Tarot.
  • Kommunicerar med djur
  • Jag är även pedagog och terapeut med kunskaper inom personlig utveckling mm.
  • Mina arbetstider finner du under schema på hemsidan.

Kramar från mig/ Monika

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?

Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande samt hur vi kan använda våra dolda resurser.
Köp boken här: Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke