Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Sara – 62#

Tarot, medial vägledning.
Emmelie

Arbetstider:

Eftermiddagar och kvällar

Egna studier:

Jag har fått många verktyg och lärande av ett medium jag har gått hos i  ca 7 års tid. Jag har även lärt mig via andra medier olika sätt att tyda kort och de budskap jag får.

Jag har läst astrologi blandat med tarot därför att jag tycker att dom många gånger kan hänga ihop med våra energier och stjärntecken och liknande.

Presentation:

Jag kan svara på alla dina frågor som har med livet att göra. Jag använder mig först och främst av min mediala sida men, använder mina kort som hjälpmedel. Jag kan titta både längre fram i tiden och även vad som händer just nu och ge dig råd om du känner att du ar fastnat i kärlekslivet eller vad det kan vara.

När jag arbetar så tittar jag både på själva livet i sig och varför situationen är som den är. Men ja fokuserar även mycket på lösningar inom den fråga du ställer och hur du på bästa sätt kan komma framåt och få ett bra resultat av det hela.

Det mediala började då jag var liten. Jag var mycket rädd för skuggor som följde efter mig eller som bara dök upp från ingenstans. Det var heller ingen annan i min familj som såg dom så därför så slutade jag att berätta om det.

När jag var runt 19 år och bodde tillsammans med mitt ex så började det sätta fart på riktigt. Vi kunde inte sova på nätterna och jag började drömma en massa osv. Och då tog jag kontakt med ett medium i min stad och sedan har jag följt henne. hon lär mig allt jag behöver.

Jag har funderat ofta varför det blir stökigt omkring mig och hur jag ska hantera det, men tack vare henne så har jag lärt mig väldigt mycket på vädligt kort tid. Och jag tycker nu när man kan och förstår så är detta väldigt roligt. jag älskar verkligen att hålla på med det andliga. både att få kontakt, få rensa bort energier och även att använda mig av korten.