Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Själsfränder och själsband

0

Jag får ofta frågan ”när ska jag träffa min själsfrände?” Visst tror jag att vi alla har själsfränder men min uppfattning är nog att vi har flera, inte bara en.

Själsfamiljer

En sak som jag tror och tycker mig fått bekräftelse på som medium är att vi har våra egna “själsfamiljer”. Vår familj och våra nära och kära är personer som tillhör oss. Vi möts igen efter detta livet och vi återföds tillsammans i andra liv. Jag har den övertygelsen på grund av att jag ser den kärleken som fortfarande finns kvar när människor gått över till andra sidan. Det finns ett engagemang och då framför allt gällande vårt privata liv. De ger gärna råd och vägleder oss.

Utav alla miljarder människor på jorden så väljer just de som vi känt sen tidigare att söka kontakt med oss igen. Om de inte på något sätt tillhörde oss själsligt så vore det knappast av intresse att komma på besök och man skulle inte få den känslomässiga responsen. Min upplevelse som medium är att det nästa alltid är den personen som man vill ha kontakt med som kommer. För mig tyder detta på att det finns speciella själsliga band mellan olika själar.

Vi har även själsband till våra djur.

Jag har sett många djur komma från andra sidan och berätta att de finns där när deras älskade mattar eller hussar går bort. Jag har även varit med om att de berättat att de kommer att möta dem när de går över. Det kommer nämligen alltid någon och möter oss, ingen behöver gå över ensam, inte ens våra djur.

Karmaläxor

Vissa personer som vi möter har vi starkare karma med, jag tror att det är det som man förväxlar med att just den personen är speciellt utvald. Många gånger har vi saker att reda ut eller avsluta sen tidigare liv eller så ska vi helt enkelt finnas här för att bistå varandra i något viktigt. Det är då inte konstigt att vi uppfattar att den personen är vår själsfrände.

Jag ser inte att våra själar är halva som söker någon som den hör ihop med, jag ser det snarare som att vi alla är en enhet och ingen är ofullständig i sig själv. Men tillsammans så uppnår vi ett högre medvetande.

Ibland kommer det in personer som snabbt försvinner iväg men de lämnar då kvar en förändring hos oss. Kanske var det just det som de skulle uträtta. Jag hade en sådan vän som jag endast kände i några månader, hon fick mig att på allvar börja med Tarot. Jag tänker på henne med värme och vet att hon var viktig i mitt liv även om hon försvann ut ur mitt liv snabbt.

shutterstock_105663269En del människor kommer in som hjälpare i våra liv.

Jag tror på reinkarnation och att vi föds ner på jorden för att utvecklas. Många gånger så kan våra svåraste och mest utmanande relationer vara våra största läromästare. Ibland kanske det till och med krävs flera liv för att vi ska bli färdiga med läxan vi har tillsammans. Ibland är det för överväldigande för att vi ska klara det i ett liv. Det händer även att man ibland går ner och föds in i ett jobbigt liv för att bistå sin själsfamilj eller någon i den för deras utveckling. Vi finslipar oss för en högre nivå och vi gör det tillsammans.

Jag har en sådan relation och det är min mamma. Jag tror att hon är mer här på jorden för andras skull än sin egen. Det jag kan se ligga i hennes egen lärdom är att när hon levt detta livet så har hon lärt sig vad stort lidande innebär. Det är en tung lärdom, speciellt när i stort sett hela livet är ett lidande.
Min mamma har varit gravt psykiskt sjuk sedan 17års ålder, idag vid 75år så är hon en skärva av en människa. Hon är så förstörd av mediciner att hon är som ”lobotomerad”, hon är inte kontaktbar. Min mamma har med sin sjukdom trasat sönder sin familj och mist alla sina barn. Det ligger ingen lärdom för henne i detta då det inte är något hon kan styra över förutom just att lära sig om lidande, på en högre nivå. Familjen däremot har tvingats till många mer “jordliga” lärdomar, här och nu.

Jag berättar ur mitt perspektiv och den sanning jag har fått till mig under åren. Min kontakt med mina andliga vägledare har varit viktig för mig för att försöka förstå den högre meningen, den som vi inte ser direkt eller alltid förstår.

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke