Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Soulmates

2

Soulmates, eller själsfränder som det oftast kallas för, är ett begrepp som de flesta av oss antagligen har hört tidigare. Även om man kan ha olika definitioner på vad en själsfrände betyder för just en själv, menar man oftast i stort sett samma sak.

Själsfamilj och twin flames

Alla människor tillhör en själsfamilj, som kan variera stort i storlek. En i denna själsfamilj är din så kallade twin flame eller tvillingflamma, medan de andra är dina själsfränder. Du kommer också under din livstid att möta på de flesta av dina själsfränder, och kan ske både medvetet och omedvetet. Detta gör att det är större sannolikhet att möta en själsfrände än att möta din tvillingflamma under din livstid.

Vad är soulmates

Man brukar beskriva själsfränder som två individer från en och samma själsfamilj. Dessa individer har träffats i liv efter liv och därmed är förutbestämda att träffas om och om igen. Man har alltså levt med själsfränden tidigare och man föddes även samtidigt på ett själsligt sätt. Alla individer har varsin själsfrände och det kan vara betryggande att veta att det finns någon därute som väntar på just dig.

En själsfrände är en spegelbild av dig själv. Man upplever känslor som man aldrig gjort tidigare, och man får även en närhet och en förståelse till en själsfrände som man inte har med någon annan. Ett möte med en själsfrände är starten på en stark och inre resa inom oss. Resan handlar till stor del om att vara mindre egoistiska och öppna sig för den villkorslösa kärleken.

Man brukar säga att ens själsfränder finns där för att bereda vägen, för att ni ska dra lärdomar av varandra, hjälpa varandra växa och utvecklas och även förbereda dig inför ett förhållande med din tvillingflamma. Detta gäller oavsett om det sker i detta liv eller i det nästkommande livet, för det är inte alltid så att själsfränder är ämnade att vara tillsammans i samma liv.

Oavsett om vi lever tillsammans, eller väljer att leva tillsammans, med vår själsfrände så är det kärleken till oss själva som är det mest betydelsefulla. Det är vår egen uppgift att ansvara för vår egen lycka och detta är inget som ska läggas på en själsfrände. För att ens kunna möta vår själsfrände måste vi vara mottagliga för att mötet ska kunna bli så bra som möjligt.

Tecken på att du träffat en själsfrände

Det finns flera olika tecken som tyder på att du har träffat din själsfrände.

 • Du upplever en instinktiv dragning.
 • Dragningen är dessutom en djupare känsla än en förälskelse eller en fysisk attraktion.
 • Du påverkas djupt av mötet och denna känsla går inte att förneka utan upptar alltmer dina tankar.
 • Du kan varken förklara eller förneka de känslor du upplever.
 • Du upplever att ni redan har en djup relation och ni talar med varandra ofta och länge.
 • Du får känslor som aldrig tidigare vid fysisk beröring.
 • Ni kommunicerar ordlöst och förstår varandras tankar.
 • Ni känner varandras smärta.
 • Du känner dig tryggt och bekväm tillsammans med din själsfrände.
Dela.

Om skribenten

2 kommentarer

 1. Daniel Fredriksson den

  Hejsan
  Jag har kontakt med en ny kvinna i mitt liv, som jag upplever som min själsfrände, min tanke är om hon upplever samma som mig??

  • Vivi den

   Tyvärr så ger vi inte vägledning i loggen. vivi

Lämna en tanke