Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Spådam och sierska – Tarotguiderna

Spådam och sierska – Sveriges största mediala portal drivs av Tv-Medium Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar mm 

Spådam och sierska – Tarotguiderna

Ring en spådam och sierska 

Vivi Lindes vägledare på Tarotguiderna är Sveriges bästa spådamer online och de vägleder dig gärna i ditt liv. När du talar med en träffsäker spådam och sierska hos oss så kan du få veta vad som håller på att ske i ditt liv och vilka energier som är på ingång.

Spådam och sierska – Tarotguiderna

Vivi är känd från Tv-serien “Livet på Andra Sidan” där hon var med som sierska, spådam och medium i 8 avsnitt.

Som träffsäker spådam på telefon är det vanligast att man får frågor om kärlek och arbete då det oftast är det som engagerar oss mest, men även ekonomi och hälsa är populära ämnen. Som medium gäller kontakt med andevärlden. Var inte rädda för att även fråga en träffsäker sierska om din andliga växt och mediala utveckling. Ibland kan livet kännas förvirrande och då kan det hjälpa att se sitt nästa steg i sitt liv. Vi har Sveriges bästa spådamer online. Du kan få vägledning av en sierska eller  spådam enär deet gäller vägval, karriär, arbet, förändringsprocesser, din framtid eller inom kärlek.Tarotguiderna

Några av våra tjänster:

♦ Sierskor som spår i kort

♦ Spår i runor

♦ Länkar till Andevärlden

♦ Kanaliserar Andliga Guider och ♦ Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel  och ♦ Ser i kristallkula eller kristaller

♦ Djurkommunikatörer   och  ♦ Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Livoch  ♦ Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing och  ♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching och  Är utbildade Livscoacher
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter och  Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker och ♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

Få vägledning av en Spådam, träffsäker sierska eller ett medium

Känner du att du behöver få hjälp framåt i din mediala utveckling? Vi på Tarotguiderna  är Sveriges bästa spådamer online och där Vivi Linde som driveräxa Tarotguiderna tarotlinjen är en känd sierska och medium. Vi hjälper dig gärna med att se din väg och ge tips och råd för hur du ska kunna utvecklas samt ge information om framtiden, kommande  förändringar, hur man ska förhålla sig, olika alternativa vägar och beslut samt ha de nära och kära i andevärlden med sig.

 

✅ Allt i livet såsom spådam kärlek, relationer, arbete, ekonomi, karriär, begränsningar, vägval och förändringsprocesser.

✅ Vi ser vart du är på väg och vilka framtida möjligheter eller hinder det leder till.

✅ Vi vägleder även i medial utveckling.

✅ Många av våra medium har även kontakt med andevärlden.

Tarotguiderna Ängel

Låt inte en träffsäker spådam, sierska eller ett medium styra dig

Spådam och sierska – Tarotguiderna

Vi på Tarotguidernas tarotlinje anser att det är viktigt att inte låta sig styras av spådomar och förutsägelser. Se vad som kommer ur dem och sen lev ditt liv. Man kan ju då undra vad det är för vits med att gå till en sierska, spådam telefon eller ett medium om experthjälpen därifrån inte ska användas?

Meningen skulle jag säga är…

 • Hopp – När vi har fastnat i livet så kan en sierska visa på att livet går vidare och nya möjligheter dyker upp.
 • Tillit – Genom att komma i kontakt med ett medium eller en träffsäker sierska så växer känslan och vetskapen om att det finns något mer och högre än oss och att det finns ett liv efter döden.
 • Tro – När man ser att det finns en högre information så växer man ofta i sin andlighet och utvecklar någonMediumpodden form av tro.
 • Vägval – När vi står vid ett vägval i livet så kan en spådam se på olika vägar och vilka energier som ligger runt dem
 • Klarseende – När man går till en sierska så bekräftar de ofta det vi redan vet eller det vi inte vill erkänna för oss själva. Det gör att vi kan få nycklar till att hantera framtiden och öppna upp oss för nya möjligheter.
 • Acceptans – Ibland måste sanningen som vi inte vill se nå oss på flera plan för att vi ska kunna släppa taget om det som inte gynnar oss. Vi går oftast till en spådam när vi anar att något inte står rätt till. När vi är tillfreds i vårt liv på alla plan så tenderar vi heller inte söka svar om framtiden såvida vi inte ska bege oss ut på nya vägar.
 • Bevis – Kanske det viktigaste. När någon berättar något som den omöjligt kan veta så får vi bevis för ett liv efter döden och att man kan spå om framtiden. Både gällande spådom och andevärlden så är det med facit i hand när något redan hänt eller när någon har gått över som det bevisar sig.
 • Utveckling – Många som anser sig ha fått experthjälp av ett medium eller en spådam börjar själv söka svar. Det är inte helt ovanligt att de själva börjar lära sig tarot eller öva upp sina mediala förmågor. Så sierska kan vara en inkörsport till den vägen som vi är tänkta att gå.

  Låt inte en träffsäker spådam, sierska eller ett medium styra dig
  Konsten är att inte låta oss styras av spådomar och förutsägelser. Se vad som kommer ur dem och sen lev ditt liv. Man kan ju då undra vad det är för vits med att gå till en sierska eller ett medium om experthjälpen därifrån inte ska användas. Det vanligaste frågorna som kommer handlar om spådam kärlek, arbete, karriär, framtid och familj. Vivi Linde som driver tarotlinjen är en känd sierska som lägger stor vikt vid att ha branschens bästa mediala vägledare.

Spådam / sierska – Så här fungerar det 

Alla duktiga spådamer är inte medium men de flesta medium har förmåga att få högre information. På Tarotguidernas tarotlinje finner man Sveriges bästa spådamer online. Många sierskor kan inte spå sig själva, andra kan inte spå i tid, sedan så finns det duktiga spådamer som tror att inget är förutbestämt utan att man själv kan påverka det mesta, andra tror att livet är förutbestämt, samt de som anser att man bara ska spå sig cirka en gång om året. Det finns inga rätt eller fel utan bara olika förhållningssätt.

Som vi ropar får vi svar anser vi på Tarotguidernas tarotlinje, tror man att man inte kan spå i tid, spå sig själva, få en tid på när något ska ske, eller få vettiga svar om man spår sig ofta så kommer vi inte heller att få några svar. Allt sitter i vårt sinne. Man måste kliva ut ur den begränsade boxen för att se bortanför vårt begränsade system.

Ställ krav på bevisbördaTarotlinje

Vi på Tarotguidernas tarotlinje ställer stora krav på bevisbördan och för att det ska funka så kan man inte gardera sig med lösa boliner. Stämmer inte det jag säger så är det nämligen jag som har missat något. Så tänker jag och utifrån det så kan jag växa och göra bättre. Om man ofta använder sig att yttre omständighet som en ursäkt för att det man säger inte stämmer så får man generellt dåliga resultat. För ju högre krav jag ställer på mitt jobb som träffsäker sierska och spådam ju precisare svar får jag. Jag bestämmer nivån på mitt andliga och mediala arbete oavsett vad det är. Det jag sänder ut kommer tillbaks till mig oavsett om jag jobbar som träffsäker spådam, sierska eller medium. Med det inte sagt att det är lätt, det kräver nämligen mycket långt studerande och praktiserande för att få riktigt bra svar. Det handlar om att bli ett med kortens vibration som sierska och spådam, samt som medium förstå hur andevärlden kommunicerar. Detta är väldigt viktigt för mig Vivi som är en känd sierska och medium, därför så ställer jag även stora krav på dem som jobbar hos mig på Tarotguiderna. Vi har Sveriges bästa spådamer online och måste kunna leverera på toppnivå. Många vänder sig gällande spådam kärlek till oss. Ring en spådam telefon.

Är det svårt att vara sin egen spådam / sierska?

För egen del så tycker jag Vivi Linde känd sierska inte det finns något roligare än att spå sig själv. “Mitt liv är ju det som intresserar mig mest och jag tycker inte det är ett dugg svårt”.

Personligen så går jag aldrig till en spådam då jag själv är sierska. Duktiga spådamer kan själv. Jag går inte heller till ett medium för att komma i kontakt med andevärlden då de finns runt mig hela tiden. Men skulle jag vilja fråga någon så skulle jag vända mig till mina våra duktiga spådamer på på Tarotguiderna. Just för att dessa världar är så integrerade med mig så kan jag verkligen se dess värde, och jag har så gott som daglig kontakt med mina andliga vägledare och guider samt andevärlden. Jag är min egen sierska och spådam och använder mina tarotkort, änglakort och orakelkort frekvent för att se vad som kommer ut ur en situation, ett val eller vart jag är på väg inom något önskat. Jag tycker det är otroligt spännande och använder de olika kontakterna och teknikerna som viktiga verktyg i mitt liv. Jag är även mitt eget medium och får information från mina nära och kära på andra sidan.

Spådam, sierska –  Vivi Linde driver Sveriges största Tarotlinje och Mediala portal Tarotguiderna. Även Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, artiklar, böcker mm

Är en duktig spådam eller sierska per automatik andlig?Tarotguiderna

Till vardags kan dock alla som har en hyfsad förmågan att lyssna inåt ha stor nytta av den, men man måste utvecklas och arbeta på sin medialitet för att bli riktigt duktig. På Tarotguiderna tarotlinje så är grunden att alla är mediala, för då får man bäst resultat. Andligheten däremot är ett val som vi gör för att utveckla någon form av tro och livsfilosofi för att förstå det större sammanhanget gällande hur, var och varför? Att utvecklas andligt innebär en lång tid av både ifrågasättande och testande av det man tror på för att få bevis för att det är hållbart. När man har en tro så bör man inte tro blint utan man behöver få någon form av bevis och se att den förklaringsmodellen man studerat sammanfaller med andra system och att det finns en övergripande samstämdhet som får det hela att falla på plats. Därför så tar det även lång tid att utveckla sin andlighet. Men det är en spännande resa och verkligen värt det. Om man inte lägger tid och engagemang på att utveckla sin tro och få en högre förståelse för någon form av andligt system och den högre verkligheten så använder man sig bara av intuitiva tekniker som spådam kärlek. Visst kan man göra så om man vill men enligt mig så blir det inte samma botten i arbetet som när man utvecklar sin medialitet och andlighet. Jag tycker det är viktigt att utveckla en helhetssyn och ägna många år att studera, öva och praktisera innan man är redo att börja arbeta med den. Det är ingen quick-fix-grej utan en andlig livsstil enligt mig. Vivi Linde driver tarotlinjen och är en känd sierska och medium som lägger stor vikt vid att ha Sveriges bästa sierskor och medium.

Spådam och sierska – Sveriges största mediala portal drivs av Tv-Medium Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar mm


Bor det ett medium, en sierska eller spådam inom oss alla?Pendel Spådam

Man kan sia eller vara ett medium för sina vänner om man känner att man har förmågan men för att kunna ta betalt så behöver arbetet hålla en hög nivå där man grundligt har utforskat de olika teknikerna. Det krävs både motgångar och misstag innan man förstår helhetsbilden som presenteras och hur man ser den komplexa bilden. Många kan se olika pusselbitar men utmaningen ligger att se hela pusslet. Människor som går eller ringer till en träffsäker spådam telefon eller ett medium och betalar för en tjänst ska varken vara försökskaniner eller testpiloter utan man behöver ge sig tiden det krävs för att utvecklas. Men visst kan du utveckla dig till en träffsäker sierska men räkna då med att få studera och praktisera under många år. För mig är det oerhört viktigt att vara den bästa versionen av mig själv så att mitt jobb håller en hög nivå. Detsamma kräver jag av de som arbetar som spådam telefon hos oss på Tarotguiderna tarotlinje. Jag anser att vi har Sveriges bästa spådamer online.

Träffsäker spådam, sierska och medium 

Duktiga spådamer och medium är något som funnits i alla tider och många som verkar idag har ofta gjort detta i tidigare liv, på så sätt så får man med sig kunskap och visdom med in i detta livet. Det är inte ovanligt att en sierska även varit häxor i tidigare liv och på så sätt bär på traumatiska upplevelser som kan prägla detta livet med en rädsla för att utvecklas eller gå ut offentligt med sin kunskap. Då man tidigare ofta blivit utsatt för häxjakt och kanske även dödats för sin tro så sitter dessa känslor från tidigare liv djupt, många gånger förstår man inte varför man kanske undviker sin andliga utveckling eller döljer den för andra. Att vara sierska eller spådam kärlek förr i tiden innebar att många människor kom för att söka hjälp, de hade ofta även stora kunskaper om naturen och dess läkekraft och de hjälpte även till vid födslar. Även medium hade en viktig roll. På tiden när vi levde mer i samklang med naturen och dess skiftningar så var Moder Jord en viktig bundsförvant. Det var viktigt för oss att lyssna på henne och på så sätt kom vi även starkare i kontakt med oss själva. I dag har många tappat förmågan att både lyssna på Moder Jord, Universum och sig själva och vi får återerövra den förmågan.

En del människor blir rädda när man pratar om medium, en träffsäker sierska och spådam telefon när man arbetar på en tarotlinje som till exempel Tarotguiderna där vi har Sveriges bästa spådamer online. Vivi Linde som driver som driver Tarotguiderna är en känd sierska som har känt av rädsla från andra människor. De ser det som skrämmande att komma i kontakt med dem som finns på andra sidan och de oroar sig för vad som ska komma upp om deras liv. På vår linje så är det viktigt att ge de som pratar med oss en positiv känsla, ingen spådam kärlek vill att någon ska lämna dem med rädsla för framtiden, däremot så kanske det ibland känns skrämmande med förändring även om det på sikt leder till något gott. Det är dock inte duktiga spådamer som lever ditt liv, det är du och det är ditt agerande och dina omständigheter som tar dig framåt oavsett vad vi säger.  Man kan säga att vi får in energin av det redan igångsatta och kommer på så sätt i kontakt med själva förloppets energi.

En träffsäker spådam telefon och sierska spår i dag för det mesta i Tarot.
Men då och då kan man även träffa på duktiga spådamer som spår i vanliga spelkort, eller orakelkort. Den kan vara spännande att även prova på denna metod, det finns ingen rätt eller fel utan det handlar om vad man får till sig när man läser av de olika symbolerna, färgerna och bilderna. Samtidigt som man tolkar korten så står man i kontakt med sin andliga Guide som har kontakt med personen i frågas högre Jag. All information finns i vårt själsmedvetande och det är det man kommer i kontakt med som spådam, informationen som din själ redan vet. Så man kan säga att det är du själv som lämnar ut informationen till den duktiga spådamen även om det är omedvetet. Många medium inom spiritualismen håller inte alls på med den typen av förutsägelser.

Spådam och sierska – Tarotguiderna har Sveriges bästa spådamer online

Förr var det inte heller ovanligt att en sierska eller träffsäker spådam spådde i händerna, det kallas Kiromanti. Oftast tänker vi på zigenare med färggranna kläder som åker runt på cirkusar när vi pratar om att läsa av våra händer, det intressanta är att många idag ägnar sig av irisdiagnostik och läser av i ögonen hur vi mår eller vad vi har för hälsoproblem. Så att bli spådd i händerna av en träffsäker sierska är kanske inte så konstigt trots allt? Vi ser ju ut som vi gör i våra händer för att vi föddes till dem vi är. Den mest spännande och kanske lite galna och ovanliga idag är nog spåkulan. Älskad inte bara för att man kan se iden utan också för att den är vacker. Det var vanligare att en träffsäker spådam kärlek eller sierska använde spåkulan förr och då många gånger ihop med att man såg i korten, medium brukar dock inte använda dessa metoder. Det ligger en mystik runt dessa kristallkulor som både skrämmer och attraherar. På Tarotguidernas tarotlinje så har vi vägledare som spår i spåkula. Men precis som med övriga spåverktyg så är det kontakten med de andliga guiderna/vägledarna som är den viktiga motorn, utan den som kommer vi inte i kontakt med visdomen och informationen i kristallkulan. Vilket verktyg man väljer är ofta en smaksak och nyfikenheten väljer vad vi provar.

Många använder också en pendel som är mycket framgångsrikt vid healing och rening. Pendeln är ett ypperligt verktyg när man vill rena och balansera våra chakran, man kan också fylla på med energi och heala områden på kroppen. Man kan använda pendeln i direkt anslutning till kroppen eller skicka healing på distans.

Spådam sierska

Att psychic medium är en medial person som inte har kontakt med andevärlden, ett spirituellt medium har kontakt med andevärlden. Ofta kan detta vara förvirrande för många.

Att lära sig att sia med pendeln kan vara svårt men det går med mycket övning att lära sig hur den fungerar. Man kan som sierska använda sig av olika diagram, det vanligaste är bokstavsdiagram men man kan även göra diagram för det man själv önskar, de kan både vara medicinska, geografiska och tidsmässiga. Endast fantasin begränsar och tillsammans med sina andliga vägledare och pendeldiagram kan duktiga spådamer utarbeta sina egna metoder. När man börjar så brukar man hålla pendeln mellan tummen och pekfingret, sätt gärna armbågen i bordet så du är stadig. När pendeln hänger rakt ner så ber du den snurra medsols för att visa ett jag och därefter ber du pendeln snurra motsols för att visa ett nej. Att pendeln visar ja och nej är det grundläggande och viktigt för att komma igång. Det kan ibland ta ett tag innan pendeln kommer igång, men ha tålamod, det kommer att fungera. Det krävs fler färdigheter än att bara vara medial för att bli ett bra medium, sierska eller spådam kärlek. Så tänker jag Vivi och den insikten försöker jag tillämpa på mina vägledare på Tarotguiderna tarotlinje som har Sveriges bästa spådamer online.

Hur kan man utveckla sin medialitet och kanske bli medium, träffsäker spådam eller sierska?

Jag fick en förfrågan härom dagen om vad man behövde göra för att bli mer medial eller andlig och kanske med tiden jobba som medium, sierska, spådam telefon med mera. Det är en knivig fråga att svara på för att det beror ju lite på vad det är för något man vill hålla på med och vart man befinner sig i sin egna utvecklingen. Många tänker då direkt på den mediala eller andliga utvecklingen medan jag tänker på den personliga. Alla kan vi utveckla vår medialitet och andlighet och hålla på med det för husbehov, det är på ett sätt det minsta problemet. Vill man ta det längre och bli medium, träffsäker sierska eller spådam kärlek så finns det såklart olika nivåer. Håller man det på en ganska låg nivå så är det en kul grej att kunna och man kan leverera lite grann. Men det är när man vill höja sitt arbete som till exempel på Tarotguidernas tarotlinje som jag tycker har Sveriges bästa spådamer online, och leverera bättre eller riktigt bra som det brukar bjuda på motstånd. Upplevelsen kan då handla om att man tycker att det står still, inget händer eller att man inte når de resultat man önskar. Så hur kommer man förbi det?

Förutom att gå kurser och öva på det som man vill lära sig vilket är själva grunden så är det även sitt egna liv och förhållningssätt som man måste lägga fokus på. Vem/hur är jag och vem/hur vill jag vara? Stämmer mina tankar, känslor, ageranden och värderingar överens med den nivån jag vill nå? Detta är frågor som är mycket svårare att jobba med en det rent mediala och andliga. Svarar man JA på frågorna så har man nog missförstått innebörden i frågan. För det handlar inte om att bli färdig utan om att det är ett pågående arbete. Vi behöver hela tiden ifrågasätta våra tankar, känslor, ageranden, rädslor och värderingar. Så fort vi stannar upp eller fastnar i vår personliga utveckling så speglar sig detta i den andliga och mediala.

Många som har mött på större motstånd i livet behöver ofta arbeta med sina trauman, rädslor, ilska, förlåtelse, självkänsla mm för att komma vidare. Att ha något att jobba med för att kunna höja sig är på så sätt en gåva, man har fått ett verktyg för utveckling i sin hand. Att bli riktig bra som medium, sierska eller träffsäker spådam kräver arbete på många nivåer. För den som kanske har haft en enklare livshistoria med mindre hinder i vägen att ta sig förbi samt en kärleksfull familjehistorik kan uppleva att det är svårt att veta vad man ska göra för att utvecklas personligen då man inte på samma sätt behöver bearbeta negativa händelser eller påverkan. Då brukar i stället nyckel handla om att tränga igenom sanningen om sig själv och sitt liv samt hur man förhåller sig till andra och deras liv. Vem är jag bakom fasaden? Hur mycket lever jag efter hur andra har definierat mig, styrs jag av de sanningar som serverats mig och är de egentligen mina? Det kan också vara så att man har mindre förståelse och tolerans för andra som har haft en mer komplicerad väg i livet. Empati bygger till stora delar på igenkänning och har man inte haft några större motgångar eller trauman så kan det vara svårt att på djupet förstå andra. Just empati och förståelse är väldigt viktigt för den personliga utvecklingen inser alla duktiga spådamer. Var och en har sin egen tvist på livet och det gäller att arbeta med den.

Sen så ska man såklart inte glömma egot som är allas vår stora läromästare. Även ett medium, en sierska eller träffsäker spådam är bara en människa vilket man aldrig får glömma. Även de har kommit olika långt i sin utveckling. Det är därför vi på Tarotguiderna tarotlinje tycker det är viktigt att vi jobbar på vår utveckling för att hålla en hög nivå och vara Sveriges bästa spådamer online. Utan större jobbiga händelser i bagaget så är empatin och förståelsen för andras lidande snarare intellektuell än känslomässig vilket kan innebära ett hinder eftersom vi behöver hela spektrat av känslor inom oss när vi möter den mediala världen och även andra världar. Som exempel så behöver man genomlida någon form av smärta för att förstå andras smärta på djupet, men även i det så finns det många nivåer. Man hamnar även lättare i förutfattade meningar och dömande om man inte har upplevt hur komplicerat livet faktiskt kan vara, och att svart inte alltid är svart och att vitt inte alltid är vitt.

Hur når man sin högsta potential?Tarot Spådam

Den som tror att den har allt klart för sig och inte anser sig behöva utvecklas oavsett om man är verksam som medium, sierska eller träffsäker spådam kärlek kommer med största sannolikhet inte att avancera speciellt högt även om det kanske ser ut så för andra då de många gånger kan göra ett hyfsat bra jobb. Det är inte samma sak som att man kommit i kontakt med sin högsta potential. På Tarotguiderna tarotlinje så tycker vi våra duktiga spådamer att det är viktigt att kunna vägleda på livet stig och ge de råden som behövs just nu för att nå dit man önskar. En spådam telefon eller träffsäker sierska har förmågan att inte bara se in i framtiden utan också olika vägval. Att vara medial handlar inte bara om att ta kontakt med andevärden eller att spå andra, och andlighet handlar inte bara om att lämna över sig till en högre makt, utan först och främst så är det en resa där resultatet för ens personliga utveckling speglar sig i det andliga och mediala utövandet. Vilken nivå man vill nå är dock upp till var och en, det lägger jag ingen värdering i utan jag delar med mig av informationen så att man ska förstå skillnaden och nyckeln till vad som kan vara ett nästa steg. Vårat mål på Tarotguiderna är att ha Sveriges bästa spådamer online och det tycker vi att vi har lyckats bra med då vi idag är Sveriges största tarotlinje.

Jag tjatar ofta om att “man når inte längre i sin mediala och andliga utveckling än man nått i sin personliga” vilket är sant. För varje kunskap lärdom och insikt om sig själv, sitt liv och sin relation till andra som trillar på plats så växer även förmågan till att ta emot kunskap, lärdom och insikter gällande det mediala och andliga. Det är som en gemensam muskel som måste tränas och användas. Detta gäller även om man jobbar som medium, sierska eller träffsäker spådam telefon, man blir aldrig färdig. Så har du kommit en bit på väg och tror att nu finns det inte så mycket mer kunskap eller insikter att nå inom ditt andliga/mediala intresseområde så är det spännande att veta att det alltid finns en ytterligare platå att nå, och därefter ytterligare en till…osv. Om det är något våra duktiga spådamer på Tarotguidernas tarotlinje verkligen rekommenderar så är det utveckling.

Resan är som ett mysterium där sökandet ledar oss till nya dörrar att träda in igenom men som inte uppdagas för oss förrän vi har fått nyckeln. Många gånger förstår man inte ens frågan som man har sökt förrän man finner svaret, för då först ser man hela perspektivet från den nivån man har höjt sig till, eftersom frågan existerar på samma nivå som själva svaret, alltså högre upp än där själva sökandet börjar. Det gör att man många gånger upplever att man famlar i blindo och måste ha tillit till att man är på rätt väg eftersom man söker svar på frågor som just nu ligger bortanför förståelsen. Därför är tilliten så viktig för oss inom det andliga och mediala. Så om man fokuserar på att endast träna den mediala biten så kommer man att nå en nivå och sen stå och stampa där tills de andra delarna i utvecklingen möter upp. Att utvecklas som människa är en häftig resa och inget man ska se som ett hinder då det tar oss till nya höjder i alla aspekter i våra liv och inte bara inom det mediala och andliga. Så våga utforska dig själv. I detta med den personliga utvecklingen ligger svaret på varför en del har kommit längre som medium, träffsäker sierska, spådam telefon, healers mm än andra.

Vill du veta vad som händer närmsta året i ditt kärleksliv?

Om du träffar någon eller vad som sker i din relation? På Tarotguiderna tarotlinje så kan du finna både en sierska och spådam telefon som kan hjälpa dig med information om framtiden, här finns Sveriges bästa spådamer online. De flesta på Tarotguiderna tarotlinje är experter på att spå i just kärlek. Det är det ämnet som människor mest undrar över och ringer ringer till en spådam om. Medium brukar sällan titta på framtiden utan där handlar det om att bevisa andevärlden. Kärleken är såklart central i vårt liv och många gången grunden vi vilar vår lycka och vårt liv på. Alla behöver vi kärlek i någon form, antingen den kommer från människor eller djur. Då många vill spå sig just i kärlek så är det vanligt att en sierska blir väldigt duktiga på det. Lycka är att vara där man vill vara, göra det man vill göra, vara tillsammans med dem man vill vara tillsammans med, och dessutom känna sig tacksam för vägen dit. Vivi Linde som driver linjen är en känd sierska som varit med i tv. Frågor vi på Tarotguiderna ofta får handlar om kärlek.

 • Två bägare är ett starkt kort när det gäller kärlek, här finns det verkligen någon för dig, ni ser varandra och kärleken är besvarad, stark ömsesidighet och gemenskap.
 • Det absolut starkaste kärlekskortet för mig är paret, kärleksparet, när det dyker upp så vet jag att det finns kärlek, en grund att bygga på, antingen det är en ny eller gammal relation så är kärleken stark och oavsett om man inte vet om man ska bygga vidare eller inte så finns känslorna där vilket ofta är svårt att släppa taget om.
 • Tre bägare visar på någon form av förälskelsekänsla. Kommer flera av dessa kort i samma stjärna så är det mycket kärlek och känslor att vänta.
 • Om sen kortet djävulen tillkommer några av dessa kort när en ny relation startar så kan man förvänta sig en hejdundrande passion.

Det är alltid spännande att vända sig till en träffsäker sierska och spådam gällande kärlek och när man kanske precis mist en relation och man känner sig olycklig så kan det kännas skönt att spå sig och få bekräftelse på allt livet går vidare, då finns vi på Tarotguiderna tarotlinje här för dig då vi har Sveriges bästa spådamer online, våra synska medium är verkligen duktiga. Kanske kan man se någon som är i antågande och känna att man får hopp för framtiden. Det är viktigt att komma ihåg att det är vårt sätt att hantera relationer som visar sig. Kommer ”fel ” man eller kvinna in i vårt liv så är det för att vi har släppt in dom, vi får inte glömma vår egen delaktighet i våra liv. Vill vi ha en kärleksrelation som vi kan vara lyckliga med så är det upp till oss att skapa de förutsättningarna. Man ska aldrig så i obrukbar mark, där kan nämligen ingenting växa. Så se ditt kärleksliv som en planta du måste vårda, var noga med vilket frö du sätter i jorden för det är starten till det igångsatta förloppet som också berättar om skörden du kommer att få. Du kommer aldrig lyckas skörda råg och du sätter vete. Du kommer heller inte träffa en kärlek om du själv inte agerar. Livet kastar sällan in något i våra liv utan att vi någonstans har startat upp det själva. Det är med positiva kort också lättare att övervinna de problem som ofta på ena eller andra sättet uppstår i en relation. Bägarkorten i lilla Arkanan är korten som symboliserar kärlek och känslor tillsammans med Paret eller De Älskande som det också ibland kallas i stora Arkanan. När det kommer till fyra i bägare så visar det kortet snarare på att man backar eller trycker undan sina känslor, man är inte i kontakt med dem eller så har man inga. Ett negativt singel kort att vara i om man vill träffa någon. Kortet visar då på att man inte kommer att bli kär och få känslor. Möter man någon och blir kär och den personen har detta kortet på sig så kan man inte förvänta sig besvarade känslor, personen kommer inte att bjuda till utan ställer sig utanför känslomässigt. Kommer kortet i en relation så kan det tyda på att man tappat sina känslor, det kan också tyda på att man har kommit i en svacka och inte är i kontakt med sina känslor, även om man inte har tid med varandra så kan detta kortet dyka upp. Känslor kan finnas men man trycker undan dem för annat.

Spådam och sierska – Sveriges största mediala portal drivs av Tv-Medium Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar mm

Olika typerna av duktiga spådamer som du kan stöta på

Rädslan hos alla goda själar är bara naturlig – detta är trots allt inte precis lättsamma yrken. Men om du som vi på Tarotguiderna tarotlinje tror på den andra världen och dess osynliga invånare finns det ingen anledning till varför du inte kan kombinera andlighet med din kärlek till att hjälpa människor genom mörka tider och göra något fantastiskt av det. Här är olika typer av spå sätt så att du inte behöver springa iväg när någon frågar om dem nästa gång, utan istället vet precis vad du ska säga. Ibland använder en träffsäker spådam kärlek också verktyg som hjälper dem att få kontakt med andar och få information från dem. Detta kan göras genom scrying, vilket kan innebära att man stirrar in i vatten, kristallkulor, rök eller eld. På tarotguiderna finner du Sveriges bästa spådamer online.

Synsk läsare
En synsk läsare är någon som har förmågan att läsa andra människors auror och få insikt i deras tidigare och nuvarande energier. Detta kan även duktiga spådamer göra. De flesta synska läsare använder tarotkort för att hjälpa dem att tolka den information de ser i sina klienters auror. På tarotguiderna tarotlinje kan du komma i kontakt med en synsk spådam telefon eller sierska. En synsk läsare kan kanske läsa energierna hos dem som finns runt omkring dem, men de har inte förmågan att se vad som kommer att hända som en spåman gör.

Tarotkortläsare
En träffsäker sierska på Tarotguidernas tarotlinje som har Sveriges bästa spådamer online kan använda korten för att få en inblick i din allmänna energi, eller så kan de använda korten för att få en inblick i en viss situation eller fråga som du har. Varje kort har sin egen unika energi, och läsaren kommer att använda dessa energier tillsammans med sin intuition för att hjälpa till att tolka den information de ser i korten.

Träffsäker spådam telefon och sierska

En diviner är någon som använder verktyg som runor, scrying och andra orakel för att hjälpa dem att få insikt i den information de ser i sina auror. En diviner skulle inte nödvändigtvis kunna tolka vad de ser i sina auror med sina sinnen som en synsk skulle kunna göra. De skulle behöva någon form av verktyg för att hjälpa dem att tolka sina visioner. En diviner skulle ha förmågan att se de energier som finns lagrade i sina klienters auror, men de skulle behöva ett verktyg för att hjälpa dem att tolka det de ser.

Spådam kärlek – Tarotguiderna. Sveriges största Mediala portal – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer. Sieska.

Vad det innebär att vara ett andligt mediumSpådam sierska

Ett andligt medium använder sin energi för att koppla samman och översätta meddelanden mellan levande och döda. Ett medium kan uppfatta vibrationerna hos både levande och döda.  Ett andligt medium använder sin energi för att hjälpa människor att få kontakt med nära och kära som har gått över till andra sidan. Ordet “medium” har blivit ganska trendigt de senaste åren. Det har till och med kallats det nya “it-jobbet” som alla måste ha för att känna att de har rätt karriärväg i vår tid.

Att bli medium: Hur vet du om du är det?
Många undrar hur man vet att man är en spådam eller träffsäker sierska? Om du är ett medium och bara har börjat förstå den gåva du har kanske du undrar hur du kan veta om du är ett medium. Detta kan vara en mycket överväldigande process, särskilt om du aldrig tidigare har varit i kontakt med dina förmågor. Du kanske känner tvivel eller rädsla, och du kanske inte vet var du ska börja.

Lyckligtvis finns det sätt att upptäcka om du är ett medium. 
– Du har en historia av att se saker.
– Om du alltid har sett eller hört saker som andra inte har sett eller hört kan det vara ett tecken på att du har en gåva. Att se saker som andra inte gör är ett av de vanligaste tecknen på att man är ett medium.
– Du har en stark koppling till andra
– Om du alltid har varit nära andra och känner att du kan förstå dem på ett sätt som andra inte kan, kan detta vara ett tecken på att du har en gåva. Att ha en djup kontakt med andra är ett tecken på att du är ett medium.
– Du har en stark koppling till ditt förflutna.
– Om du alltid har känt en stark koppling till ditt förflutna och känner att du kan få tillgång till minnen från din barndom som ingen annan kan, kan detta vara ett tecken på att du har en gåva. Att komma ihåg ditt förflutna är ett tecken på att du är ett medium.
– Du har en stark koppling till naturen.
– Om du alltid har dragits till naturen och känner att du har en stark koppling till den kan det vara ett tecken på att du har en gåva. Att ha kontakt med naturen är ett av de vanligaste tecknen på att man är ett medium.

Varför är andliga medium viktiga?
Både de levande och de döda har mycket värdefullt att erbjuda varandra. Utan någon bro för kommunikation kan de inte dela med sig av sina gåvor. Det är ett mediums uppgift att fungera som denna bro och göra det möjligt för dem att göra det. När någon går över betyder det inte att de är borta. De existerar fortfarande någonstans, och det är viktigt att komma ihåg det. Ett medium kan hjälpa dig att gå vidare från dina nära och kära som har gått över genom att hjälpa dig att återknyta kontakten med dem så att du kan minnas de goda tiderna.

Vad gör ett andligt medium på Tarotguiderna tarotlinje?
Vivi Linde som driver tarotlinjen är en känd sierska och medium har i dag Sveriges största tarotlinje. Vi har vi många duktiga spådamer och medium, våra andliga medier hjälper människor att återknyta kontakten med nära och kära som har gått över till andra sidan. Du kan också använda föremål som var viktiga för din älskade när de levde. Ett mediums uppgift är att hjälpa dig att få kontakt med dina nära och kära. Du kan göra detta genom att sitta i tystnad och fokusera på din älskade. Du kan också använda föremål som var viktiga för din älskade när de levde.

Vad är syftet med att vara ett andligt medium?
Precis som när man är spådam telefon eller träffsäker sierska så vill de hjälpa andra människor, ett medium hjälper människor på båda sidor av livet att komma till rätta med döden. Detta är en viktig del av livet, och det kan vara smärtsamt för alla inblandade parter. Ett medium kan hjälpa dig genom denna process genom att kommunicera med dina nära och kära och låta dem förmedla meddelanden till dig. Ett medium kan hjälpa dig att komma till rätta med din sorg. Ett medium på Tarotguidena tarotlinje som har Sveriges bästa spådamer online kan få kontakt med dina nära och kära på andra sidan och ge dem meddelanden från dig. Detta kan vara till hjälp när du kämpar med sorgen eller när du behöver bekräftelse på att din älskade är okej.

Hur kommunicerar andliga medier med andar?
För att kommunicera med andar måste ett medium vara i ett avslappnat sinnestillstånd. De måste sedan ansluta sig till både de levande och de döda genom att öppna sin energi för att ta emot och sända vibrationer. Ett medium kan sedan tolka dessa vibrationer och omvandla dem till ord och meningar som de levande kan förstå. Det är på detta sätt som de döda kan kommunicera med de levande genom ett medium. Ett medium kan också använda sina förmågor för att skicka meddelanden till de döda för att låta dem veta att de är älskade och inte glömda. Ett medium kan skicka dessa vibrationer till de döda så att de kan ta emot dem.

Andliga medier överbryggar klyftan mellan de levande och de döda, en träffsäker spådam kärlek eller sierska på en tarotlinje ser in i framtiden. Att kontakta andevärlden är ett mycket viktigt arbete som ofta förbises. Många människor sitter fast i sin sorg, oförmögna att gå vidare och acceptera det som har hänt. Att kunna kommunicera med de döda kan bidra till att lindra deras smärta och hjälpa dem att läka. Ett medium på Tarotguidena kan hjälpa människor på båda sidor av livet att komma till rätta med döden. Detta är en viktig del av livet, och det kan vara smärtsamt för alla inblandade parter. Ett medium kan hjälpa dig att komma till rätta med din sorg. Ett medium kan få kontakt med dina nära och kära på den andra sidan.

Spådam sierska

Tips för att använda Ouija-brädor (på ett säkert sätt!)

Detta verktyg använder man inte som spådam kärlek eller sierska om man arbetar seriöst. Många anser att det är ett obehagligt och skrämmande verktyg och ja, man kan bli skrämd då man inte kan garantera vilka energigestalter man kommer i kontakt med. Det är inte lika vanligt att det används idag. De flesta människor förknippar Ouija-brädet med skräckfilmer och historier om andar. Själva brädet är en enkel apparat som består av en liten hjärtformad trä- eller plastbit med alfabetets bokstäver, siffrorna 0-9 samt “ja” och “nej” tryckta på den. Spelarna placerar sina fingertoppar på planchetten (en liten trätriangel) och ställer frågor; om planchetten rör sig för att indikera ett av svaren betyder det ja eller nej. Ouijabräden anses allmänt vara farliga: många tror att om man använder ett Ouijabräde kan man bli besatt av andar, spöken eller demoner, att de kan avslöja dolda detaljer om någons liv och framtid, att de är kopplade till verkliga tragedier eller till och med att de bara är onda. Du bör använda din Ouija-bräda på ett säkert sätt!

Använd inte brädet ensam.
En Ouija-brädsession kan vara intensiv och oförutsägbar. Om du använder brädet ensam kan du hamna i en obehaglig situation. För att vara säker bör du använda Ouija-brädet medan du är tillsammans med en vän. Om något händer kan de hjälpa dig att ta dig ur situationen. Som träffsäker sierska och spådam så skulle jag ändå vilja säga att mycket av rädslorna vi känner är skapade av oss själva, även om man kan komma i kontakt med lägre väsen.

Ha en automatisk skrivsession innan du använder ett Ouija-bräde.
Innan du och din vän börjar använda Ouija-brädet ska du börja med att ha en automatisk skrivsession. Vid automatiskt skrivande skriver du vilka ord eller meningar som helst som kommer till dig utan att tänka på dem. Den här metoden kan hjälpa dig att komma i kontakt med ditt högre jag och ditt undermedvetna sinne. När du är klar med brädsessionen kan du gå igenom ditt automatiska skrivande för att se om något avslöjades för dig.

Använd brädet endast för att ställa frågor, inte för att spå.
Ett Ouija-bräde är ett sätt att ställa frågor, inte att få förutsägelser om framtiden, det är inget som en sierska eller spådam använder sig av. Många brädor kommer dock med en spådomsguide som föreslår att man använder brädet för förutsägelser. Spådomar är inte en säker metod och rekommenderas inte alls. Om du använder brädet för att ställa frågor kommer du att få svar från ditt eget undermedvetna och högre jag, inte från några externa andar.

Använd den inte om du känner någon form av negativ närvaro.
När du använder ett Ouija-bräde ska du omedelbart avbryta sessionen om du känner en negativ närvaro. Detta kan innebära vilken negativ känsla som helst, till exempel rädsla eller oro. Om du känner någon av dessa känslor bör du stänga av brädet och avsluta din session, om du inte vill bjuda in negativ energi i ditt liv. Om du har en negativ närvaro kan den komma från en lägre entitet, som spådam och sierska så rekommenderar jag att man tar avstånd från den typ av energi. Det kan också komma från ditt inre. Om du har en negativ närvaro ska du omedelbart söka professionell hjälp.

Känn dina gränser och var säker!
Om det är nytt för dig att använda ett Ouija-bräde, se till att känna till dina gränser. Är du inte medialt utvecklad eller jobbar som medium, spådam eller sierska så bör du vara medveten om att du kanske inte förstår eller kan hantera energierna som kommer. Börja med en enkel bräda som inte har en massa dekorativa föremål runt omkring. Ge dig själv tid att känna dig bekväm med brädet innan du ställer tunga frågor. Om du känner dig obekväm kan du avbryta sessionen när du vill.

Ha en expert med dig.
Om du är nybörjare på Ouija-brädor ska du ha en expert med dig när du använder den, gärna ett medium eller en spådam eller sierska.. Detta kan vara en paranormal utredare, en vän som har använt brädet tidigare eller någon som kan hjälpa dig att ta dig ur en dålig situation om den uppstår. Om du brädar med en vän som är ny på brädet kan de också hjälpa dig att hålla dig säker och svara på eventuella frågor som du kan ha.

Fråga inte efter den döde med namn.
När du använder ett Ouija-bräde ska du inte fråga efter de döda med namn. Detta är ett vanligt misstag som kan orsaka mycket problem. Om du ber om en ande vid namn kan du få den anden att gå igenom brädet och in i ditt liv. För att vara säker bör du be om en allmän typ av ande. Om du till exempel vill be om råd, be om en andlig varelse. Om du vill kommunicera med en specifik person ber du om dennes namn, men fråga inte efter honom eller henne med namn.MediumTarotguiderna

Var respektfull.
När du använder ett Ouija-bräde bjuder du in andar i ditt hem och i ditt liv. Oavsett om du bjuder in dem för att få hjälp eller för att ha roligt är det viktigt att vara respektfull. Om du bjuder in en ande genom ditt bräde, tacka dem för deras hjälp och skicka dem iväg när du är klar. Det är också viktigt att vara respektfull mot själva brädet. Missbruka inte brädet eller använd det på ett sätt som inte var avsett. Förvara tavlan på ett säkert ställe när du inte använder den och rengör den när du är klar med den.

Slutsats
Ett Ouija-bräde är ett roligt sätt att kommunicera med andevärlden. Även om de kan användas för skojs skull kan de också användas som andebrädor för att prata med dem som har gått bort. Det är bara ett verktyg som kan hjälpa dig att få kontakt med andevärlden. Om du använder brädet på ett säkert sätt kan du ha roligt och kommunicera med andar.

Skillnaderna mellan runor och tarotkort: En guide för nybörjare

Låt oss klargöra en sak direkt från början: Tarot och runor är två olika saker, de har olika betydelser och användningsområden. Så vad exakt är runor, frågar du dig? Ordet “runa” kommer från ett gammalt nordiskt ord som betyder “hemlighet” eller “mysterium”. I vikingarnas värld var en runa ett tecken i deras alfabet som hade esoterisk symbolik. De ristades ofta på olika föremål som en slags kod för att låsa upp hemlig kunskap om föremålet eller dess ägare. På Tarotguiderna som har Sveriges bästa spådamer online kan du bli spådd med både tarot och runor.Stjärnregn

Hur gör duktiga spådamer en runavläsning?  
En runläsning är en form av spådom där en träffsäker spådam kärlek väljer en uppsättning runstenar från en påse och placerar dem en efter en på en yta, där de läses som en berättelse om frågeställaren och den aktuella situationen. Processen att blanda stenarna och lägga dem på ytan för att avslöja deras historia är som att vända på sidorna i en bok. Precis som berättelsen i en bok utvecklas i en viss ordning kommer stenarna också att falla i en viss ordning. Ordningen i vilken de faller är betydelsefull eftersom den avslöjar det budskap de har för läsaren.

Vad är en tarotkortsläsning?
En tarotkortläsning är en form av spådom där en träffsäker sierska  eller spådam telefon placerar kort på en yta och tolkar deras placering och bilder som en berättelse om frågeställaren och den aktuella situationen. Den person som läser kommer att blanda korten, lägga ut en spridning (eller layout) av kort och sedan tolka korten enligt deras placering och bilder. Precis som vid en runeläsning kommer korten att falla i en viss ordning som sen duktiga spådamer tolkar. I det här fallet är ordningen i vilken de faller betydelsefull eftersom den avslöjar det budskap som de har för läsaren.

Hur skiljer sig runor och tarotkort åt?
En av de största skillnaderna mellan runor och tarotkort är att det inte finns några färger eller nummer i runor. Runor är en typ av divination där läsaren drar från en påse med stenar med symboler på. Påsen innehåller en uppsättning “magiska” stenar med olika symboler och bilder inristade i dem. När läsaren drar ur påsen och placerar stenarna på ytan berättar symbolerna på stenarna en historia. Påsen innehåller en uppsättning “magiska” stenar med olika symboler och bilder inristade i dem. När en sierska drar ur påsen och placerar stenarna på ytan berättar symbolerna på stenarna en historia. På Tarotguiderna har vi Sveriges bästa spådamer online och många ser även i runor.

Hur liknar runor och tarotkort varandra?
Runor och tarotkort har många likheter. En likhet är att båda läsmetoderna innebär en form av spådom för duktiga spådamer. Läsaren använder antingen runor eller tarotkort för att få information om nutid och framtid. En annan likhet mellan runor och tarotkort är att båda metoderna innefattar en process och layout för läsning. Läsaren blandar korten eller stenarna och lägger sedan ut dem för att läsa de budskap de innehåller. Även med runor kan man se på olika områden som spådam kärlek.

Vilket är bäst: Runor eller tarot?
Nu när vi har utforskat skillnaderna mellan runor och tarot är det dags att bestämma vilken läsningsmetod som är rätt för dig. Runor och tarotkort har många likheter, men också många skillnader. När det gäller vilket som är bäst: runor eller tarot, finns det inget rätt eller fel svar. Vi rekommenderar dock att du gör din forskning och upptäcker vilken avläsningsmetod som är rätt för dig som sierska och spådam telefon. Och glöm inte: oavsett vilken metod du använder, använd alltid din intuition för att vägleda dig.

Spå med kristallkula
Pendel

Kristallkulor är en av de vanligaste sätten att spå på för en spådam. Det är vanligt att häxor har sina egna speciella. Det beror på att kristallkulaavläsningar är perfekt för alla som vill ha ett enkelt sätt att testa spådomsvärlden. Du behöver ingen speciell utbildning, certifiering eller ens en massa erfarenhet för att läsa med en kristallkula. Även om du inte anser dig själv vara en “häxa” kan du få det att fungera på mindre än 20 minuter. Sierskor av alla slag har använt kristallkulor i evigheter. Men varför? Vad är det som gör den här typen av spådomsteknik så effektiv? Jo, det finns flera anledningar till varför människor vänder sig till en kristallkula för att få insikt i sina liv. Det beror på att när de används på rätt sätt kommer dessa kristallkulor att öppna ditt tredje öga och hjälpa dig att se din framtid tydligare…

Vad är en kristallkula-avläsning?
Kristallkula-avläsning är en form av spådom där läsaren tittar in i en kristallkula för att få en inblick i framtiden. Det förknippas vanligtvis med spådomar där en sierska förutsäger framtida händelser som t.ex. ekonomisk hälsa, kärleksliv, reseplaner, barnens framtid osv. Kristallkulor kallas också ibland för scrying, vilket innebär att en spådam stirrar in i ett glänsande föremål (vanligtvis en kristallkula, men ibland en skål med vatten eller till och med en ljuslåga) tills visioner dyker upp. Det finns flera olika typer av kristallkulor på marknaden, men de flesta är avsedda att användas för spådomar. De kan hittas i de flesta medial butiker, och de finns i många olika storlekar och prisklasser.

Hur en spådam kan förutse framtiden med en kristallkula
Det finns några olika sätt du kan använda en kristallkula för att spå framtiden. Traditionell läsning – Även om vissa kristallkulor kan användas som scrying-verktyg är traditionella kristallkulleavläsningar mycket enklare. För att göra en traditionell läsning håller en sierska helt enkelt kristallkulan i sina händer och fokuserar på det du vill veta. Man kan känna en känsla av värme eller stickningar i sina händer när man gör detta.

Scrying – Om du som spådam är mer intresserad av scrying än av att läsa kristallkulan är det också okej. Scrying, som nämnts ovan, hänvisar till att man stirrar in i ett glänsande föremål tills visioner dyker upp. Det glänsande föremålet kan vara allt från en kristallkula till en skål med vatten och en ljuslåga. Allt beror på dina preferenser. Om du bestämmer dig för att scry, se till att du befinner dig i ett tyst och mörkt utrymme där du inte blir avbruten.

8 steg som hjälper en spådam att spå med en kristallkula

 1. Finn en tyst plats
 2. Ta ett par djupa andetag för centrering.
 3. När du känner dig avslappnad och lugn väljer du en kristallkula att använda för din läsning.
 4. Håll kulan i dina händer och fokusera på den fråga du vill ha svar på.
 5. Försök att verkligen visualisera hur svaret skulle se ut. Om du inte omedelbart ser en bild, oroa dig inte. Din kristallkulaavläsning kommer att komma med tiden.
 6. När du är redo stirrar du in i kristallkulan. Du kan se bilder, färger, former eller till och med ord dyka upp i kristallkulan. Vad du än ser, försök att få en mening med det. Ta god tid på dig med detta.
 7. När du har sett det du behöver se tackar du kristallkulan för läsningen.
 8. Lägg ner kristallkulan och ta ytterligare några djupa andetag för att jorda dig själv.

7  ytterligare tips för att se till att din läsning fungerar

 • Kom ihåg att rengöra och rensa din kristallkula – Kristallkulor är kraftfulla verktyg som kan hjälpa dig att se in i framtiden. Men för att fungera effektivt måste de vara rena och klara. Du kan rengöra och rensa din kristallkula genom att tvätta den i saltvatten.
 • Se till att du låter den torka helt och hållet innan du använder den igen.
 • Jorda dig själv innan du börjar. Innan du börjar läsa kristallkulan ska du se till att du är jordad och avslappnad. Detta hjälper dig att hålla dig fokuserad och klar i huvudet medan du gör din läsning.
 • Fokusera på vad du vill se i kulan . Detta är särskilt viktigt om du ska scrya.
 • Om du ställer en fråga, se till att du bara fokuserar på svaret på den frågan. Om du är visuellt fokuserad på något annat kommer kristallkulan inte att kunna besvara din fråga.
 • Kom ihåg att det handlar om dig – Även om kristallkulor kan vara till hjälp i relationsavläsningar bör de alltid vara fokuserade på dig. Du kan fråga din partner vad hen ser i klotet om du vill, men se till att du frågar om dig själv också.
 • Kom ihåg att din kristallkulleavläsning är tolkande – På samma sätt som tarotkort och andra former av spådomar är tolkande, så är även en kristallkulleavläsning tolkande. Kristallkulleavläsningar ger dig en uppfattning om vad som kan hända, men de är inte absoluta. De är dock en mycket hjälpsam vägledning för att hjälpa dig att fatta beslut och hålla dig på rätt spår.

Handavläsning

Hur en spådam läser av en hand: En guide till konsten att läsa av handflatorna

Kiromanti, eller metoden att läsa någons framtid genom att undersöka deras händer, har funnits i hundratals år. Praktiken var särskilt populär under den viktorianska eran men har fått ett uppsving på senare tid. Handanalys, som bygger på principerna för handläsning, även känd som kiromani, är en form av spådom där en spådam identifierar karaktärsdrag och avslöjar insikter om tidigare och framtida händelser genom att undersöka de linjer och andra drag som finns i någons handflator. Det kan tyckas vara en överdrift att tro att man kan få reda på så mycket om någon bara genom deras händer, men med övning och tid kan en sierska läsa handflator med lätthet.

Vad du kommer att lära dig

Den här guiden kommer att gå igenom grunderna i handavläsning och hjälpa dig att förstå vad du kan lära dig genom att läsa av andras handflator. Du kommer att märka att handläsning är en mycket intuitiv metod, vilket innebär att även om du inte är bekant med det språk som används för att identifiera de olika delarna av handflatan, kommer du att kunna läsa handflator med lätthet efter att ha övat under en kort tid. Den här guiden kommer att hjälpa dig att förstå vad var och en av linjerna på handflatorna betyder, vilket hjälper dig att se potentialen i handläsning och hur den kan användas för att informera de val du gör i livet.

Identifiera de viktigaste linjerna
En av de första sakerna som du som sierska vill göra när du lär dig om handavläsning är att identifiera de stora linjerna på handflatan. Även om det finns ett antal mindre linjer som kan läsas på handflatorna på varje hand, är det de stora linjerna som verkligen innehåller svaren på din framtid.

 • Livslinjen är den viktigaste linjen inom kiromani. Denna linje löper längs handflätans kant, börjar vid basen av tummen och följer hela vägen ner till basen av lillfingret. Livslinjen är den längsta linjen på handflatan, vilket gör den lätt att lokalisera och läsa.
 • Hjärtlinjen finns på mitten av handflatan och är den näst viktigaste linjen.
 • Huvudlinjen, som finns på handflatsidan av pekfingret, är den tredje viktigaste linjen.
 • Sollinjen ligger på motsatt sida av huvudlinjen på handflatan.
 • Kärlekslinjen är den sista viktiga linjen i handmatriken, även om denna linje ofta ignoreras.

Att tyda delarna i din handflata
Liksom de flesta former av spådomar bygger kiromani på idén att linjerna på handflatorna har nyckeln till din personlighet, tidigare och framtida händelser. Även om dessa linjer ofta är lika imaginära som många andra spådomsmetoder är de ändå användbara för att ge dig insikt i de saker som du inte kan se själv.

 • Berget är de två huvudsakliga sektionerna av handflatan som ligger på vardera sidan av handflatan.
 • Det nedre berget ligger under pekfingret och det högre berget ligger ovanför pekfingret.
 • Hjärtlinjen är huvudlinjen i handflatan som går tvärs över mitten av handflatan.
 • Huvudlinjen är den näst viktigaste linjen i handen och är belägen på handflatsidan av pekfingret.
 • Livslinjen är den längsta linjen i handflatan och löper längs handflatornas kant, med början vid basen av tummen och som löper ner till basen av lillfingret

Hur man läser fingrarna på handen
Förutom att en sierska kan läsa av linjerna på handflatorna kan de också läsa av fingrarna på dina händer. Även om linjerna på handflatorna är mycket viktiga är linjerna på fingrarna lika avgörande och kan ofta avslöja ännu mer information.

 • Pekfingret är det viktigaste fingret på handen. Pekfingret avslöjar information om ditt förflutna och din nutid.
 • Ringfingret är det näst viktigaste fingret på handen. Ringfingret avslöjar information om din framtid.
 • Följt av långfingret. Mittfingret avslöjar information om både ditt förflutna och din nutid.
 • Slutligen lillfingret, som är det minst betydelsefulla fingret på handen. Lillfingret avslöjar information om din framtid.
 • Den första knogleden är den viktigaste leden på fingrarna
 • Följt av den andra knogleden.
 • Sen den tredje knogleden.

Utnyttja kraften i Ouija-brädet:

Är du redo att låsa upp Ouija-brädans mystiska krafter? Oavsett om du är en erfaren spådam eller andligt sökande eller en nyfiken nybörjare kan det vara en omvälvande upplevelse att utnyttja energin i detta kraftfulla verktyg. I den här artikeln guidar vi dig genom processen att använda Ouija-brädet på ett säkert och effektivt sätt.

Förstå vetenskapen bakom Ouija-brädet

Ouija-brädet har en lång och spännande historia som går tillbaka till slutet av 1800-talet. Brädet består av bokstäver, siffror och olika symboler, tillsammans med en planchette som rör sig över brädet för att stava fram meddelanden från andevärlden.

Medan skeptiker hävdar att Ouijabrädan inte är något annat än resultatet av den ideomotoriska effekten, där deltagarnas undermedvetna rörelser styr planchetten, har många användare rapporterat kuslig och korrekt information som verkar gå utöver ren slump. Oavsett om du tror på det övernaturliga eller inte, är det viktigt att närma sig Ouija-brädet med ett öppet sinne och en respektfull attityd.

Hur en spådam / sierska använder Ouija-brädet på ett säkert sätt

Innan du dyker in i en Ouija-brädsession är det viktigt att skapa en säker och skyddad miljö. Detta innebär att du ställer in rätt avsikter och skyddar dig själv energiskt. Att skapa ett heligt utrymme kan hjälpa till att säkerställa en positiv och respektfull upplevelse.

 • Ställa in avsikter: Börja med att ställa in tydliga avsikter för din Ouija-brädesession. Bestäm vad du hoppas kunna uppnå eller lära dig av upplevelsen. Genom att ha ett tydligt fokus kan du locka de energier som överensstämmer med dina avsikter.
 • Rengöring och skydd: Innan du som spådam börjar sessionen, rengör utrymmet och dig själv från alla negativa eller stillastående energier. Detta kan göras genom olika metoder som att smeta med salvia, tända ljus eller använda kristaller. Visualisera också en skyddande sköld runt dig själv och deltagarna för att skapa en barriär mot oönskade energier
 • – Att välja rätt deltagare: Det är viktigt att välja dina Ouija-bräddeltagare klokt. Välj personer som är öppensinnade, respektfulla och villiga att följa riktlinjerna. Undvik skeptiker eller de som kan ha en negativ eller rädd inställning till upplevelsen eftersom deras energi kan påverka sessionen negativt.
 • Respektera gränser: Under en Ouija-session är det viktigt att respektera gränserna för andevärlden och deltagarna. Behandla processen med vördnad och undvik att ställa olämpliga eller respektlösa frågor. Kom ihåg att andar inte är skyldiga att svara, och att tvinga fram kommunikation kan leda till negativa konsekvenser.

Förberedelser för en Ouija Board-session

Nu när du som sierska förstår vikten av att skapa en säker och respektfull miljö, låt oss dyka in i de praktiska stegen för att förbereda oss för en Ouija-brädsession.

 • Välj rätt Ouija-bräda: Det finns olika typer av Ouija-brädor tillgängliga, allt från vintage träbrädor till modern design. Välj ett bräde som resonerar med dig och känns bekvämt att använda. Se till att bokstäverna och symbolerna är tydliga och läsbara.
 • Välj en tyst och ostörd plats: Hitta en lugn och ostörd plats där du kan genomföra Ouija-brädesessionen utan avbrott. Detta kan vara ett svagt upplyst rum, en lugn utomhusmiljö eller något utrymme där du känner dig lugn.
 • Samla de nödvändiga verktygen: Tillsammans med Ouija-brädet behöver du en planchette, som är hjärtat i kommunikationsprocessen. Planchetten kan vara gjord av trä, plast eller något annat material så länge det glider smidigt över brädet.
 • Dämpa ljuset och skapa stämning: För att förstärka den mystiska stämningen kan du dämpa belysningen och använda stearinljus eller mjuk belysning. Detta kan bidra till att skapa en lugnande atmosfär och gör att du kan fokusera din uppmärksamhet på tavlan.
 • Ta djupa andetag och centrera dig själv: Innan du börjar sessionen bör du ta en liten stund för att centrera dig själv. Slut ögonen, ta djupa andetag och släpp alla distraktioner och bekymmer. Detta hjälper dig att komma in i en avslappnad och mottaglig sinnesstämning.

Tips för effektiv kommunikation med Ouija Board

Nu när du som spådam är redo att börja din Ouija-brädsession, här är några tips för att förbättra din kommunikation och säkerställa en produktiv upplevelse.

 • Börja med en skyddsbön eller meditation: Börja sessionen med en skyddsbön eller meditation för att ytterligare stärka de energiska gränserna. Detta kan hjälpa till att skapa ett heligt och säkert utrymme för kommunikation.
 • Värm upp Ouija-brädet: Flytta försiktigt planchetten i cirkulära rörelser på brädet för att värma upp den. Detta kan hjälpa till att skapa en koppling till brädans energi och göra den mer lyhörd.
 • Ställ tydliga och specifika frågor: När du kommunicerar med andar är det viktigt att ställa tydliga och specifika frågor. Undvik vaga eller tvetydiga frågor eftersom de kan leda till oklara eller vilseledande svar. Var kortfattad och direkt i dina förfrågningar.
 • Tålamod och öppenhet: Kommunikation med andevärlden kanske inte alltid är omedelbar eller okomplicerad. Det krävs tålamod och öppenhet för att ta emot meddelanden. Ge planchetten tid att röra sig och var öppen för de subtila rörelser och förnimmelser som kan följa med.
 • Spela in sessionen: Ha penna och papper redo för att registrera de meddelanden som tas emot. Detta kan hjälpa dig att analysera och reflektera över kommunikationen senare. Undvik att förlita dig enbart på minnet, eftersom detaljer lätt kan glömmas bort.

Tecken på en framgångsrik Ouija Board-session

 1. En framgångsrik Ouija-brädsession kan bestämmas av olika tecken och upplevelser. Även om varje session är unik, här är några vanliga indikatorer på att kommunikationen har varit framgångsrik.
 2. Tydliga och direkta svar: Om planchetten rör sig smidigt och ger tydliga och direkta svar kan det vara ett tecken på framgångsrik kommunikation. Var som sierska uppmärksam på om de mottagna meddelandena är korrekta och relevanta.
 3. Synkroniseringar och validering: Leta efter synkroniciteter eller sammanträffanden som inträffar under eller efter sessionen. Det kan vara att få validering eller bekräftelse på den information som mottagits på annat sätt, t.ex. drömmar, samtal eller händelser.
 4. Ökad intuition och känslighet: Framgångsrika Ouija-sessioner gör ofta att deltagarna känner sig mer intuitiva och känsliga för energier. Du kan uppleva ökad intuition, ökad medvetenhet eller en djupare koppling till den andliga världen.
 5. Positiv och upplyftande energi: En lyckad session bör få dig att känna dig upplyft, inspirerad eller fridfull. Om energin känns tung, negativ eller dränerande är det viktigt att avsluta sessionen och rengöra utrymmet för att säkerställa ditt välbefinnande.

Ouija-brädans kraft och potential

Ouija-brädet har en unik plats inom området för andlig utforskning. Även om dess ursprung kan vara rotat i spel, är dess potential för att ansluta till andevärlden obestridlig. Genom att förstå vetenskapen bakom Ouija-brädet, använda det på ett säkert sätt och följa riktlinjerna för effektiv kommunikation kan du utnyttja dess kraft för att få insikter, söka vägledning och utforska universums mysterier.

Kom ihåg att Ouija-brädet är ett verktyg som bör hanteras med respekt och försiktighet. Det är viktigt att skapa en säker och skyddad miljö, välja rätt deltagare och ställa tydliga och specifika frågor. Genom att följa dessa riktlinjer kan du ge dig ut på en transformativ resa som öppnar upp för nya dimensioner av förståelse och kontakt.

Så ta ditt Ouija-bräde, samla en grupp nyfikna själar och ge dig ut på ett äventyr in i det okända. Ouijabrädans kraft och potential väntar på dig – på ett säkert och effektivt sätt.

Lås upp pendelns hemligheter

Hur detta uråldriga spådomsverktyg kan vägleda din framtid

Har du någonsin undrat vad som ligger framför dig? Hur skulle ditt liv förändras om du hade möjlighet att använda dig av ett urgammalt spådomsverktyg som kan avslöja glimtar av din framtid? Den psykiska pendeln som ibland en spådam använder – ett fascinerande instrument med förmågan att låsa upp dold kunskap och ge vägledning när du behöver det som mest.

I den här artikeln dyker vi djupt ner i den psykiska pendelns värld och utforskar dess ursprung, hur den fungerar och de häpnadsväckande insikter den kan erbjuda. Upptäck den fascinerande historien bakom detta ålderdomliga verktyg, som använts av siare i århundraden. Fördjupa dig i vetenskapen och teorierna bakom dess mystiska funktioner och förstå hur den utnyttjar ditt undermedvetna för att utnyttja information som kan vara dold för din medvetna medvetenhet.

Pendeln har fångat fantasin hos människor i generationer. Det bästa av allt är att du inte behöver några speciella krafter eller utbildning för att använda den – bara ett öppet sinne och en vilja att utforska det okända. Förbered dig på att ge dig ut på en resa av självupptäckt och uppenbarelse när vi låser upp den psykiska pendelns hemligheter och avslöjar hur den kan vägleda din framtid.

Historia och ursprung för pendeln

Den psykiska pendeln har en rik historia som sträcker sig över olika kulturer och tidsperioder. Dess ursprung kan spåras tillbaka till forntida civilisationer som egyptierna, grekerna och romarna. Dessa kulturer trodde på kraften i spådomar och en spådam använde olika verktyg för att få insikt i framtiden. En av de tidigaste dokumenterade användningarna av pendeln finns i det gamla Egypten, där den användes av präster för att kommunicera med gudarna. Egyptierna trodde att pendelns rörelser påverkades av andliga krafter och kunde ge vägledning och svar på viktiga frågor. I Grekland användes pendeln ofta i orakel och tempel som ett medel för spådom. Oraklet i Delfi, till exempel, använde ett pendelliknande föremål som kallades “omphalos” för att kommunicera med gudarna och ge profetior.

Bruket att använda pendeln för divination fortsatte att utvecklas genom historien, med olika kulturer som antog sina egna metoder och tekniker. Idag används den psykiska pendeln i stor utsträckning av en sierska som ger andlig vägledning och insikt om framtiden.

Hur fungerar den psykiska pendeln?

Pendeln fungerar enligt principen om energi och vibrationer. Man tror att allt i universum, inklusive våra tankar och känslor, avger energi. Pendeln fungerar som en kanal som utnyttjar och förstärker denna energi för att ge svar och vägledning.

När du använder pendeln är det första steget att skapa en förbindelse mellan dig själv och pendeln. Detta kan göras genom att hålla pendeln i handen och fokusera din avsikt på den. Vissa människor tycker att det är bra att visualisera ett vitt ljus som omger pendeln och skapar ett heligt utrymme för kommunikation.

När förbindelsen är etablerad kommer pendeln att börja röra sig som svar på dina frågor. Rörelserna kan vara subtila eller mer uttalade, beroende på individen och den energi som är involverad. Det är viktigt att närma sig pendeln med ett öppet sinne och att lita på din intuition när du tolkar dess rörelser.

Att som spådam använda den pendeln för spådom

En av de vanligaste användningarna av den pendeln är för spådom – praktiken att söka insikt och vägledning i framtiden. Oavsett om du har brännande frågor om ditt kärleksliv, karriär eller personlig utveckling kan pendeln vara ett värdefullt verktyg för att få klarhet och riktning.

För att använda pendeln som spådam, börja med att formulera en tydlig och specifik fråga i ditt sinne. Det är viktigt att fokusera på en fråga i taget för att undvika förvirring eller blandade signaler. Håll pendeln stadigt och ställ din fråga högt eller i ditt sinne.

Pendeln kommer då att börja röra sig, vilket indikerar ett svar. Rörelserna kan vara cirkulära, fram och tillbaka eller från sida till sida. Varje rörelse har sin egen tolkning, och det är viktigt att bekanta sig med de olika betydelser som är förknippade med pendelns rörelser.

Tolkning av den psykiska pendelns rörelser

Att tolka den pendelns rörelser kräver övning och intuition. Även om det finns allmänna betydelser förknippade med varje rörelse, är det viktigt att komma ihåg att pendelns svar är unikt för dig och den energi som omger situationen.

 • Till exempel tolkas en medurs eller cirkulär rörelse ofta som ett “ja” eller ett positivt svar. Omvänt kan en rörelse moturs eller fram och tillbaka indikera ett “nej” eller ett negativt svar. Det är viktigt att vara uppmärksam på finesserna i pendelns rörelser och lita på din intuition när du tolkar dess budskap.
 • Förutom ja/nej-frågor kan pendeln också ge mer nyanserade svar. Om du t.ex. söker vägledning inför ett beslut kan du be pendeln att visa dig den bästa handlingsvägen. Pendeln kan då röra sig i en viss riktning och visa vilken väg du bör ta.

Kom ihåg att pendeln bara är ett verktyg för att få tillgång till din egen intuition och undermedvetna kunskap. Det är inte ett magiskt föremål med alla svar. Använd den som en guide och lita på ditt eget omdöme när du fattar beslut baserat på dess svar.

Förbättra dina mediala förmågor med pendeln

Att använda pendeln kan också hjälpa dig att förbättra dina egna psykiska förmågor och intuition. När du övar och blir mer bekant med pendelns rörelser kommer du att utveckla en starkare koppling till din egen intuition och ditt undermedvetna.

Regelbunden användning av pendeln kan hjälpa dig att skärpa dina psykiska sinnen och utvidga din medvetenhet som medial och spådam. Det kan också hjälpa dig att känna igen och lita på de subtila tecken och signaler som universum skickar din väg. Genom att utnyttja din egen intuition kan du få en djupare förståelse för dig själv och världen omkring dig.

För att förbättra dina psykiska förmågor med pendeln, avsätt regelbunden tid för övning och meditation. Skapa ett lugnt och fridfullt utrymme där du kan fokusera din uppmärksamhet och få kontakt med pendeln. Lita på dina instinkter som sierska och tillåt dig själv att vara öppen för de meddelanden och vägledning som kommer igenom.

Tips för att använda den psykiska pendeln effektivt

För att få ut det mesta av din psykiska pendelupplevelse, överväga följande tips:

 • Rensa ditt sinne: Innan du använder pendeln, ta några ögonblick för att rensa ditt sinne från distraktioner eller negativa tankar. Detta hjälper dig att skapa en starkare koppling till pendeln och energin omkring dig.
 • Ställ tydliga och specifika frågor: För att få korrekta och meningsfulla svar är det viktigt att ställa tydliga och specifika frågor. Undvik vaga eller öppna frågor som kan leda till förvirring eller blandade signaler.
 • Ha tålamod: Pendeln kan ta lite tid på sig att svara på dina frågor, särskilt om du är nybörjare på att använda den. Ha tålamod och lita på att pendeln kommer att ge dig den vägledning du söker.
 • För en dagbok: Att föra dagbok över dina pendelsessioner kan hjälpa dig att spåra mönster, insikter och framsteg över tid. Skriv ner de frågor du ställer, pendelns svar och eventuella intuitiva insikter eller intryck som kommer till dig under sessionen.
 • Lita på din intuition: Pendeln kan ge värdefull vägledning, men det är viktigt att du litar på din egen intuition när du tolkar dess budskap. Använd pendeln som ett verktyg, men i slutändan, lita på ditt eget omdöme och inre visdom.

Fördelarna med att införliva den pendeln i din andliga praktik

Att införliva den pendeln i din andliga praktik kan erbjuda en rad fördelar. Det kan inte bara ge vägledning och insikt i din framtid, utan det kan också fördjupa din koppling till din intuition och andliga själv.

Några fördelar med att använda den pendeln inkluderar:

Klarhet och vägledning: Pendeln kan hjälpa dig att få klarhet och vägledning i olika aspekter av ditt liv. Oavsett om du står inför ett svårt beslut eller söker riktning, kan pendeln ge värdefulla insikter som hjälper dig att navigera genom livets utmaningar.

Självkännedom och personlig utveckling: Att använda pendeln kan vara en resa i självkännedom och personlig utveckling. När du använder din intuition och utforskar de budskap och den vägledning som kommer, kan du få en djupare förståelse för dig själv och dina sanna önskningar.

Lita på din intuition: Pendeln kan hjälpa dig att utveckla en starkare tillit till din egen intuition och inre visdom. Genom att regelbundet använda pendeln och förlita dig på din intuition för att tolka dess meddelanden kan du odla en djupare känsla av förtroende för dig själv och din förmåga att fatta beslut.

Anslutning till den andliga världen: Pendeln kan fungera som en bro mellan den fysiska och andliga världen. När du använder pendeln kan du känna en djupare koppling till de andliga energier och krafter som omger dig, vilket hjälper dig att utnyttja en högre nivå av medvetande.

Olika typer av pendlar

Det finns olika typer av pendlar tillgängliga, var och en med sina egna unika egenskaper och egenskaper. Några vanliga typer av pendlar som en spådam kan använda är:

Kristall pendlar: Kristallpendlar är gjorda av olika typer av kristaller, var och en med sina egna energiska egenskaper. Valet av kristall kan påverka pendelns energi och vibrationer, vilket gör den lämplig för olika ändamål och avsikter.

Metallpendlar: Metallpendlar är ofta tillverkade av mässing, koppar eller silver. Dessa pendlar är kända för sin hållbarhet och stabilitet, vilket gör dem till ett populärt val bland utövare.

Pendlar av trä: Träpendlar är tillverkade av olika träslag, vart och ett med sin egen unika energi och egenskaper. Dessa pendlar är ofta populära på grund av sina naturliga och jordande egenskaper.

Dowsing-pendlar: Dowsing-pendlar är särskilt utformade för att lokalisera föremål eller ämnen. De används ofta i aktiviteter som vattenspådom eller för att hitta förlorade föremål.

När du som sierska väljer en pendel är det viktigt att välja en som resonerar med dig och känns bekväm i din hand. Experimentera med olika typer och material för att hitta den pendel som bäst passar dina behov och preferenser. Den psykiska pendeln är ett kraftfullt verktyg som kan ge vägledning och insikt i din framtid. Genom att utforska dess historia, förstå dess funktion och öva med ett öppet sinne och hjärta kan du som spådam utnyttja den dolda kunskap och visdom som den psykiska pendeln har att erbjuda. Kom ihåg att närma dig pendeln med respekt, lita på din intuition och använd dess vägledning som ett verktyg för att stödja din egen beslutsprocess.

Vivi Linde en känd sierska och medium önskar er lycka till på er mediala resa!