Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Spådam & sierska

 

Vivi Linde mediums Tarotlinje, känd från tv-serien “Livet på Andra Sidan”.

Under många år så har jag gett vägledning som sierska, spådam och medium. Kärt barn har många namn och jag har även blivit kallad spåtanten när jag var med i Let´s Dance 2010 (se klipp på hemsidan). Nu samverkar jag med några av Sveriges bästa medium, spådamer, sierskor mm på Tarotguiderna.

Se våra vägledare här!  (ca 55st)

Lite om mig Vivi som driver Tarotguiderna….
När jag var nitton år så gick jag första gången till en spådam i Göteborg som var fantastisk. Numera så går jag aldrig till en sierska eller till ett medium eftersom jag kan själv. Jag förstår definitivt vinsten med att gå till en sierska då jag oftast spår mig själv flera gånger i veckan. Det kan gälla både stort och smått. För mig är det magiska i tillvaron mitt livselexir och att söka svar och finna dem är själva magin. Så har det varit för mig sedan jag var sexton år och började med astrologi. Min väg ledde mig från astrologin till våra andliga guider och därifrån till andevärlden. Jag jobbar idag både som psychic medium(spådom, sierska, spådam) och som spirituellt medium (andevärlden). Jag är även utbildad djurkommunikatör, regression- & reinkarnations terapeut, healer mm.

Få vägledning av en Spådam, sierska eller ett medium på Tarotguiderna

✅  Vi svarar på frågor om livet, kärlek, arbete, karriär, ekonomi, utveckling, olika vägar, vad som håller på att ske och vilka möjligheter som finns mm
✅ Eller undrar vart du är på väg eller vilka möjligheter som finns eller kommer?
✅ Behöver du få hjälp framåt i din mediala utveckling? Vi ger tips och råd på hur du ska kunna utvecklas.

Våra tjänster – klicka på länken för att se vem som…

Spår i kort

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristaller

Kanaliserar Andliga Guider

Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

Djurkommunikatörer

Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

Yogainstruktör – Hathayoga

Yogainstruktör – Medicinsk yoga

Yogainstruktör – Yinyoga

Yogainstruktör – Barnyoga

Meditationsledare – Vägledda meditationer

Meditationsledare – Bergsmeditation

Meditationsledare – Gongmeditation

Meditationsledare – Metta Bhavana

Meditationsledare – Buddistisk meditation

♦ Meditationsledare – Healingmeditation

♦ Meditationsledare – Osho meditation

 Meditationsledare – Reiki meditation

Meditationsledare – Trummeditation

Meditationsledare – Yoga Nidra

Att arbeta som sierska och medium är otroligt berikande eftersom man då får nycklar in i framtiden, till kommande förändringar, hur man ska förhålla sig, olika alternativa vägar och beslut samt ha de nära och kära i andevärlden med sig.

Låt inte en spådam, sierska eller ett medium styra dig

Konsten är att inte låta oss styras av spådomar och förutsägelser. Se vad som kommer ur dem och sen lev ditt liv. Man kan ju då undra vad det är för vits med att gå till en sierska eller ett medium om experthjälpen därifrån inte ska användas?

Meningen skulle jag säga är…

  • Hopp – När vi sitter fast eller känner att vi inte ser någon mening eller framtiden så kan en spådam visa oss att livet går vidare och att nya möjligheter finns och kommer.
  • Tillit – Genom att komma i kontakt med ett medium eller en sierska så växer känslan och vetskapen om att det finns något mer och högre än oss och att det finns ett liv efter döden.
  • Tro – När man ser att det finns en högre information så växer man ofta i sin andlighet och utvecklar någon form av tro.
  • Vägval – När vi står vid ett vägval i livet så kan en spådam se på olika vägar och vilka energier som ligger runt dem
  • Klarseende – När man går till en sierska så bekräftar de ofta det vi redan vet eller det vi inte vill erkänna för oss själva. Det gör att vi kan få nycklar till att hantera framtiden och öppna upp oss för nya möjligheter.
  • Acceptans – Ibland måste sanningen som vi inte vill se nå oss på flera plan för att vi ska kunna släppa taget om det som inte gynnar oss. Vi går oftast till en spådam när vi anar att något inte står rätt till. När vi är tillfreds i vårt liv på alla plan så tenderar vi heller inte söka svar om framtiden såvida vi inte ska bege oss ut på nya vägar.
  • Bevis – Kanske det viktigaste. När någon berättar något som den omöjligt kan veta så får vi bevis för ett liv efter döden och att man kan spå om framtiden. Både gällande spådom och andevärlden så är det med facit i hand när något redan hänt eller när någon har gått över som det bevisar sig.
  • Utveckling – Många som anser sig ha fått experthjälp av ett medium eller en spådam börjar själv söka svar. Det är inte helt ovanligt att de själva börjar lära sig tarot eller öva upp sina mediala förmågor. Så sierska kan vara en inkörsport till den vägen som vi är tänkta att gå.