Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Spådom

Spådom – Tarotguiderna

Spådom – Sveriges största mediala portal – Tarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar, kanaliseringar & meditationer. Vivi tarotlinje förTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot spådom. Känd från programmet ”Livet på andra sidan”. På linjen finns även andra väl utvalda mediala vägledare. Alla vägleder vi inom livets alla områden. Hos oss betalar du INGENTING förrän du får prata med någon vägledare på vår spådoms linje. (gäller inte för kontantkort, läs nedan). Vi tycker inte att man ska betala när man bara lyssnar på presentationen.

Våra tjänster:

klicka på länken för att se vilken tarotguide som kan hjälpa dig.

♦ Sierskor som spår i kortVivi Lindes bok

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristaller

♦ Kanaliserar Andliga Guider

♦ Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

♦ Djurkommunikatörer

♦ Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

♦ Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

Du kan välja att ringa till Fast pris eller Minutpris.

FAST PRIS 0939-2956 – 495kr/30min – (16.50kr /min)
När du ringer till fast pris så vet du alltid hur mycket du kommer att betala. Vi har tjänsten till fast pris för dig som vill ha ett längre samtal där vi i lugn och ro kan se över vad som håller på att ske i ditt liv.

MINUT PRIS 0930-2959  – (19,90kr/min) – Du bestämmer själv hur länge telefonsamtalet ska vara till skillnad mot när du får en spådom till fast pris.  

KONTANTKORT 0939-1600049 (19,90kr/min) – Kontantkort. När du ringer från kontantkort så betalar du från det att operatören säger till att samtalet kostar.

Gällande spådom – Vi hjälper och vägleder dig inom de områden du önskar, du kan även ställa frågor över sådant du undrar över.

Spå dig själv här!

Våra vägledare på spådoms linjen är även utbildade och har erfarenhet inom andra mediala områden. Inom dessa spådoms områden har vi kompetenta medarbetare Tarot, Änglatarot, Runor,  Runkort, Orakelkort, Änglakort, OSHO-Tarot, OH-Kort, Birkan Tores ’s Deck off Intuitive,  Sagokort Answers kort, Kraftdjurskort och Enhörningskort.

Flera av våra vägledare är också duktiga medium och kan länka till de nära och kära på andra sidan. Information vilka som gör detta står på deras respektive sidor och sidan för våra ”VÄGLEDARE”.

Andra områden som flera av våra vägledare är duktiga på är Kanalisering deär man kan kanalisera andliga Guider, vårt högre Jag, Mästare, Änglar, Ärkeänglar eller olika naturväsen.
Vi ger även flera typer av distanshealing som Reiki healing, Angeleye Distant Angelic reiki Healing och Aromaterapi på distans.Du kan även få Livscoaching och Medial/Andlig coachingÖvriga områden är Drömtydning, borttappade saker, bortsprungna djur, Djurkommunikation, Tidigare-Liv, Ritualer/vit magi, Magiska önskningar/tantriska ritualer, Pendel
och att förmedla kontakt från Kraftdjur.

Vilka kort används vid spådom
De olika korten man spår i har alla olika typer av energi. När man utför spådom med kort så har man även kontakt med sin andliga Guide, andra kan ha kontakt med änglar eller andra vandliga vägledare. Kontakten med våra vägledare när vi ger spådom är väldigt viktig för det är där informationen kommer, korten är sedan ett ytterligare verktyg som förstärker informationen. När man kan tolkar intuitivt så använder man sig förutom det man får tills sig av sina andliga Guider, färgen, formen och symbolerna på korten. Man kan även ha bestämda betydelser på alla de olika korten. Vid själva siandet så använder man sig av allt detta tillsammans.

Spådomar har gjorts i alla tider och för använde man sig ofta av både kaffesump, vanliga spelkort och man spådde i händerna (Kiromanti).
Pendeln är ett mycket gammalt spådoms verktyg. Det var inte ovanligt att man tillverkade en egen pendel av ett snöre och en ring som hänge som man pendlade över magen på den gravida för att se vilket kön barnet har.

Det har blivit väldigt vanligt i dag att man använder andra typer av kort att spå med än just Tarotkort. Olika typer av änglakort och andra andliga symboler används då, det kan även handla om gudinnor och olika sagor. Man kan använda vilken lek man vill så länge man känner att man kommuniserar med korten och information kommer.

Många undrar vilken kortlek man ska använda vid spådom. Jag brukar säga att välj den kortleken som du känner ”pratar” med dig. För mig brukar det vara både en känsla och synintryck. Jag gillar ofta ”starka” kort med starka uttryck och förger, då går jag liksom igång. Det finns inga rätt eller fel och man ska aldrig välja en tarotlek man inte gillar då en Tarotlek är personlig och man måste uppleva att man konnektar med sin lek. Bara för att andra gillar en populär lek så innebär det inte att den passar dig. Det är inte du som inte kan använda leken, det är helt enkelt fel lek för dig om du känner dig tom och inte känner att du får någon information ifrån korten. Så fungerar det för mig med en av världens populäraste tarot lekar Rider Waite. Många älskar den men själv fattar jag ingenting, den säger mig ingenting, jag tycker den är blek, trist och tom. Så fungerar det överhuvudtaget inom andlighet. Känns det fel för dig så är det fel, lyssna på dig själv. Du har alltid alla svaren inom dig när det gäller din väg, de andra har kontakt med sin.

En del tarot lekar kommer tillsammans med böcker, undvik att köpa sådana paket om du inte är helt på det klara med vad du får. Det är bättre att välja en bok som känns rätt, man behöver inte ha en bok som hör ihop med korten man har.

För min del så tenderar jag att köpa en ny tarotlek när jag går in i en ny fas. Oftast märker jag efter att jag köpt en ny att mitt liv ändrar riktning på något sätt. När jag går in i en ny energinivå så följer lekarna inte med som har en annan energi utan det blir ett byte. Jag har hittills heller aldrig gått tillbaka till en lek jag varit klar med.

Spådom är något coolt. Att kunna sia om framtiden öppnar upp så många möjligheter i livet. Genom att se vilka energier som är på ingång så kan man använda sig av vetskapen och få en fingervisning om vad som fungerar och vad som inte fungerar. Man kan titta på olika valsituationer för att se vad som kommer att komma ut ur det hela, man ser också vilket det troligaste valet kommer att bli.

Spådom är något som funnits i alla tider och människor kommer nog alltid vara tillräckligt nyfikna för att föra traditionen vidare. Jag anser att alla kan spå men det krävs ett engagemang och att man lyssnar både inåt och uppåt. Det finns många metoder, det finns inget rätt eller fel utan det är individuellt vad man metod man föredrar att spå sig i. Nu för tiden har den vanligaste typen av spådom blivit tarotkort, förr var det vanligt att man använde sig av helt vanliga spåkort för att sia och ge spådomar. Det är inte så ofta man träffar på någon som väljer att sia i de gamla spelkorten, till viss del handlar det nog om att tarotkorten både ser mer spännande och läskiga ut. Vi vill nog gärna att det ska vara starka energier i våra liv och därför så vill vi nog helst spå oss i kort som känns dramatiska. Men vilken kortlek man använder sig av spelar dock mindre roll då spådomen inte enbart ligger i korten. Nej, det viktgaste vid spådom är att man har en stark kontakt uppåt till sina andliga vägledare och guider, det är från den nivån kommer ifrån, korten är bara ett redskap får att få ytterligare information om frågan.

Det finns ändå stora likheter mellan tarotkorten och vanliga spelkort även om man inte ser det vid första anblicken då man mer tittar på färgerna och symbolerna på tarotkorten som de vanliga spelkorten saknar. Men en tarotlek är indelad i två delar, den lilla Arkanan och den stora Arkanan, den lilla Arkanan är faktiskt uppbyggd på samma sätt som de traditionella spelkorten, de är numrerade från ess till tio, sen blir det en liten variation då tarotkorten har page, knäckt, drottning och kung. De vanliga spelkoren har ju bara knäckt, drottning och kung.

Människor har alltid varit fascinerade av spådomar och utvecklat en mängd olika tekniker för att kunna sia om framtiden.  Även pendeln har fått en ”nytändning” som spådoms redskap. Även om den är lite svårare att lära sig att hantera så är den fascinerande. Man kan använda pendeln till mer än spådom. Många använder den till healing och chackra balansering. Man håller då pendeln över de olika chakrana och ser om något är obalanserat, om så är så fyller man på med den färgen och energin som tillhör just det chakrat. Färgerna som tillhör de olika chakran är hjäss / kron chakrat – violet, tredje ögat / pann chakrat – indigo, hals chakrat – ljusblå, hjärt chakrat – rosa eller grön, solaplexus chakrat – gul, navel / sex chakrat – orange, rot / bas chakrat – rött /brunt.  Om man vill använda pendeln just vid spådom så krävs det mycket övning för att lära sig hur den fungerar och arbetar. När man använder pendeln så kommer man i kontakt med sitt högre jag och man kan själv påverka svaret med sin önskning. Har man en vilja eller önskan om en speciell sak så påverkars pendeln och bekräftar det vi vill. Det man får öva med för att kunna använda pendeln vid spådom är just att stänga av sina tankar och känslor så de inte påverkar. Förr använde man ofta pendeln vid spådom, speciellt om man ville se vilket kön på det ofödda barnet. Man brukade då hänga vigselringen i en råd över magen och pendla över gravidmagen. Man säger att om pendeln går i en cirkel så blir det en flicka, pendlar den fram och tillbaka så blir det en pojke. Kan ju vara roligt att testa den spådoms tekniken om man är gravid.Spådam Tarotguiderna

När man vill använda sin pendel till spådom så måste man först lära sig hur den fungerar, det första är att lära sig hur den visar jag och nej. Håll pendeln i vänster han, sätt armbågen mot bordet och håll i yttersta biten av snöret eller kedjan. Låt pendeln falla rakt ner, det är viktigt att den är helt stilla när du börjar så du vet att inte farten redan är igång satt. Be sedan pendeln visa dig hur den visar Ja, be den då cirkla medsols. Därefter så ber du pendeln visa dig hur den visar nej, och be den cirkla motsols. Vissa pendlar vill hellre visa ja genom att pendla rakt fram och tillbaka och visa nej genom att pendla fram och tillbaka i sidledes. Gör det som känns rätt för dig, när det gäller spådom så ska man lyssna på sig själv.

Det går även lika bra att använda sig av kaffesump vid spådom, det var vanligt förr och man kan väll säga att uttrycket ”man tager vad man haver” funkar bra när det gäller spådomar. Förr i tiden så hade man inte så mycket saker och man kunde inte springa till butiker och köpa spådoms redskap. Det som sker när man siar är att man kommer i kontakt med sitt högre jag och på så sätt får information från sin andliga Guide, man har andlig vägledning. Man behöver egentligen inga saker alls man jag brukar kalla dem triggers. När vi tar emot information så är spådoms verktyg  ytterligare ett hjälpmedel, genom dem kan vi få information genom att se på bilderna och dess färg, form och symboler. Ur själva bilden kan man utläsa mycket information precis som man genom pendeln kan få information genom bokstaverade eller ja och nej budskap. När man använder sig av kaffe sump ser man vilka mönster och bilder som framträder när man tittar. Man kan kisa lite eller titta lite vid sidan om så man nästan ser i ögonvrån, för star fokusering och stirrande kan göra att det enda man upplever att man ser är in klump med kaffe sump.

Kristallkula är ett annat gammalt spådoms redskap. Den är inte bara spännande och intressant, den är även vacker. Även kristallkulan kan vara svår att sia iSpålinje spådom för den ovana. Även här brukar det fungera bäst om man kisar lite hellre en att man stirrar på den. Även här kan man liksom kika på kristallkulan i ögonvrån för att få en förnimmelse av något. Det brukar efter en stund framkallas bilder och det kan även vara så att man ser att det rör sig som på film. Det är ett riktigt intressant och kul att lära sig att använda kristallkulan vid spådom. Kristallkulan ser man inte så ofta när man går till en sierska även om det blivit lite mer av den varan sista åren. Kristallkulan påminner nog många om zigenare som ger spådomar på cirkusar, tv och film har spätt på den synen på ett negativt sätt vilket är synd. Det är ett lika bra och effektivt spådoms verktyg som de andra och precis som de andra verktygen så krävs det väldigt mycket övning för att bli riktigt bra.

Att utveckla sin andlighet och medialitet är inte bara bra för själen, det är dessutom väldigt roligt. Att komma fram till var man står och vad man vill göra kan ta sin lilla tid men det är värt resan för undertiden så utvecklas man, man börjar se livet ur ett nytt perspektiv. Att tro på ett liv efter detta förändrar oss som människor. Att dessutom upptäcka att man faktiskt kan göra spådomar om framtiden är en häftig insikt.

Man kan utveckla sin andlighet utan att hålla på med spådomar, där måste man följa sin inre röst och kompass. En del vill inte veta om framtiden och behöver kanske öva sig på att vara i nuet, en spådom har ju en förmåga att transportera oss tankemässigt. Det jag personligen gillar med att kunna sia och se framtiden är att när man sitter fast såå kan man ändå se ljusningar, man får se att det blir bättre längre fram. Kanske kommer det ett nytt jobb eller en ny kärlek även om det just nu känns som att det aldrig kommer att hända, med spådom kan man ge hoppet åter. Min erfarenhet för egen del är att jag kan möta upp mitt liv på ett annat sätt, jag får vägledning och jag ser vad som ligger framför mig inom de olika områdena. Man får också se vad man ska vara uppmärksam på, både på gott och ont för det är så livet ser ut. Ibland kan det kännas skrämmande att få en spådom men när det som man förutsåg händer så brukar det inte vara så farligt som man tror, det är livet som ser ut så, inte spådomen i sig.

Olika spådom sätt som används ännu idag:
Tarot, Spelkort. Olika ängla- och orakel kort, Spå i händerna, Astrologi, Kristallkula och Pendel

Vill man lära sig att sia om framtiden så är det dessa verktyg man oftast använder sig.

Spådom via kanalisering
Även när man kanaliserar sina andliga vägledare och Guider så får man information. Man kallar det inte direkt för spådom även om det är ett siande.  Man får när man kanaliserar information via en högre makt. Informationen som kommer då är många gånger vad man står i nu och vart man är på väg. Att lära sig kanalisera är ett fantastiskt sätt att komma i kontakt med sin livsväg och på så sätt kan man även vägleda andra. Personligen så använder jag kanalisering när jag ger någon form av spådom, kontakten med min andliga Guide är den absolut viktigaste för mig.

Hur du kan använda spådomar för att förbättra din kontakt med universum

Du kanske har hört ordet divination tidigare utan att veta vad det betyder. Du kanske också har hört att det inte är något häxigt, voodoo-aktigt och möjligen ondskefullt. Spådamer kallas ofta för “manipulatorer av ödet”. I verkligheten finns det dock många olika sorters spådamer – alla med sin egen unika syn på hur man kan koppla sig till en större kraft och bättre förstå vår plats i världen. Om du läser detta och tänker: “Det låter som något jag borde lära mig mer om…” så tycker vi att du också borde göra det. Här är tre sätt som du kan använda spådom för att förbättra din koppling till universum .

Vad är en spådom?
Divination är ett försök att hitta svar på livets största frågor genom att koppla in sig på en större kraft. Det kan handla om att läsa bladen på en tedräkt, titta i en kristallkula eller dra kort från en tarotlek. Genom att ansluta dig till denna högre intelligens kan du komma att förstå universum runt omkring dig bättre, liksom din plats i det. Det finns många olika typer av divination som används över hela världen och genom historien. De mest populära formerna av spådomar idag är teblad, handmallära, astrologi, numerologi och läsning av tarotkort eller andra kort. En person som ägnar sig åt divination kallas en divinerare. Den som studerar vetenskapen om spådomar kallas spådomare eller divinist.

Spådom med en kristallkula
Kristallkulor har använts som spådomsverktyg i århundraden. Som en form av klärvoajans (förmågan att se visioner av det förflutna, nuet och framtiden) kan en kristallkula hjälpa dig att ställa in dig på din intuition, komma i kontakt med ditt högre jag och se vad som hindrar dig från att skapa det liv du vill leva. När du använder en kristallkula ska du sitta på en lugn plats där du inte blir störd. Håll kristallen i dina händer och blunda. När ditt sinne har lugnat ner sig föreställer du dig att du befinner dig inuti en kristallkula och tittar utåt på världen. Det kan hända att du ser bilder eller visioner. Du kanske intuitivt känner känslor om vissa ämnen. Vad som än händer, var uppmärksam på dina känslor och se vad kristallkulan har att berätta för dig.

Spådom med pendel
Användningen av en pendel för divination sägs ha sitt ursprung på 1400-talet då den användes för att upptäcka dolda skatter. Genom århundradena har den använts för att besvara frågor om hälsa, kärlek, pengar och framtida händelser. Många människor använder idag en pendel som ett verktyg för scrying, numerologi och andra former av divination. När du använder en pendel för spådom bör du rensa ditt sinne och fokusera all din energi på den fråga du vill ha svar på. Håll pendeln i kedjan och låt kristallen svänga fritt i ett åttamönster. När kristallen har stillat sig noterar du i vilken riktning den pekar. Detta kommer att indikera ditt svar på frågan.

En kort historia om spådom
Spådomar har utövats sedan tidernas begynnelse och i nästan alla kulturer. Några av de tidigaste bevisen på människans nyfikenhet på sin framtid kan hittas i utövandet av att observera mönstren i fåglarnas flygning eller inälvorna från offrade getter eller kycklingar. De gamla babylonierna trodde till exempel att levern var själens säte och därför en bra plats att börja på när man försöker kika in i någons framtid. I det antika Grekland och Rom var konsten att läsa teblad och kaffesump mycket utbredd. I det gamla Kina utvecklade taoisterna ett system med fem element, yin och yang för att hjälpa dem att förutsäga framtiden. I det gamla Afrika utvecklade Yorubafolket Ifa, ett system för spådomar som bygger på 76 gudomliga orakel.

Spådom av runor
Runor har använts för spådomar och spådomar i tusentals år. Under vikingatiden ristade man runor i sten och ben för att kasta trollformler, förutsäga framtiden och bota sjukdomar. Vikingarna trodde att varje ljud hade en dold betydelse, och varje runa representerade ett ljud. Ljudet ansågs innehålla runans kraft. Varje runa ansågs vara kopplad till en del av naturen, till exempel havet, solen eller jorden. En runavläsning fungerar genom att man kastar en runa på marken. När runan har kastats letar du efter ett mönster i hur den är utlagd. Mönstret kommer att vara kopplat till en del av ditt liv.

Öka din medvetenhet om världen omkring dig
Som vi diskuterade ovan är en av de största fördelarna med divination att den hjälper dig att koppla dig till en större kraft och öka din medvetenhet om världen omkring dig. Om du känner dig överväldigad av ditt liv och inte vet vad du ska göra åt det, prova en ritual med växtbaserade spådomar. Detta hjälper dig att komma i kontakt med roten till dina problem, det bästa sättet att ta itu med dem och hur du kan gå vidare i ditt liv. För att skapa en örtlig spådomsritual ska du hitta en lugn plats att sitta på och koppla av på. Tänd ett ljus och placera ett litet bord framför dig med en skål med vatten och flera olika örter. Välj örter utifrån deras färg, associationer och energier. När du har placerat örterna på bordet, blunda och föreställ dig att ett vitt ljus omger dig och försiktigt för in dig i ett tillstånd av ökad medvetenhet. När du känner dig avslappnad tar du upp varje ört individuellt och tänker på det problem i ditt liv som du vill lösa. När du är klar släpper du varje ört i vattnet och ser hur vattnet får en annan färg. Detta kommer att betyda resultatet av ditt beslut.

Upptäck orsaken till ett problem i ditt liv
Det kan vara till hjälp att se tillbaka på de problem som har dykt upp i ditt liv och försöka förstå vad de betyder. Varför uppstod de? Vad var det som försökte hända?Spådom Hur kan du bäst gå vidare? Genom att använda spådomskraften kan du hitta orsaken till ett problem i ditt liv och gå vidare beväpnad med kunskap och förståelse. Det bästa sättet att göra detta är att skapa en ritual för divination med ljus. Till att börja med ska du hitta en lugn plats att sitta på. Tänd ett ljus och placera det på ett bord framför dig. Blunda och föreställ dig att ett vitt ljus omger bordet. När du är avslappnad öppnar du ögonen och tittar på lågan. Tänk på den fråga som du skulle vilja förstå. Blunda sedan igen och titta på lågan för att komma i kontakt med din spådom. Det kan hända att du ser bilder eller hör ljud. Du kanske känner en viss känsla. När du känner att du har fått ditt svar släcker du lågan och går vidare med en ny förståelse.

Lär dig att hantera negativitet och självtvivel
Negativitet och självtvivel är en del av livet, men de behöver inte kontrollera dig. De kan vara ett tecken på att det finns något som är ur balans i ditt liv. Genom att använda divination kan du lära dig att hantera dessa negativa känslor. Till att börja med ska du hitta en lugn plats att sitta på. Blunda och föreställ dig att ett vitt ljus omger dig. Fokusera på de områden i ditt liv som du känner att du behöver balansera. När du känner dig avslappnad och balanserad öppnar du ögonen och hittar något att skriva med och något att skriva på. Blunda sedan igen och föreställ dig de ord du vill säga till dig själv. När du känner dig klar öppnar du ögonen igen och skriver ner de ord du sa till dig själv så att du inte glömmer dem.Det finns många sätt du kan använda divination för att förbättra din koppling till universum. Från scrying med en kristallkula till rundivision kan du lära dig nya saker om dig själv, ditt förflutna och din framtid. Kom dock ihåg att alla typer av spådomar är bara så bra som den person som försöker använda dem. Om du provar en divineringsritual och den inte verkar fungera för dig, låt dig inte nedslås. Ta istället informationen du har fått och använd den för att skapa det liv du vill leva.

Spådomsmetoder för att förutsäga din framtid

Spådomskonst är konsten att förutsäga framtida händelser baserat på ett begränsat antal ledtrådar. Det är i huvudsak en process där man får insikt i en fråga eller situation genom att tolka ett meningsfullt budskap från naturen, snarare än genom logiska resonemang. Om du till exempel vill veta om din nya pojkvän är den rätte, skulle du inte logiskt tänka på hans utseende och personlighet och allt annat. Istället skulle du be ett orakel som Howie från The Famous Orange att tala om för dig om han är den perfekta killen för dig. Men vad är egentligen spådom? Hur använder olika kulturer det i sin vardag? Och vilka är några vanliga metoder som människor använder för att förutsäga sin framtid? Fortsätt läsa för att ta reda på det!

Vad är en spådom?
Processen att få insikt i en fråga eller situation genom att tolka ett meningsfullt budskap från naturen, snarare än genom logiska resonemang. Genom att titta på symboler, siffror och bilder kan du koppla dig till den universella energin och se vad framtiden har i beredskap för dig. Detta kan vara ett mycket användbart verktyg om du inte har en kristallkula eller om du inte är synsk. Spådomskonst är en gammal konst som har använts för att förutsäga framtida händelser av olika kulturer runt om i världen. Divination ses ofta som ett sätt att få information som inte kan fås med de vanliga sinnena eller metoderna för logiskt resonemang. Divination förknippas oftast med spådomar, dvs. att förutsäga framtida händelser. Det kan dock också användas som ett sätt att få information om nuet eller det förflutna. Det är viktigt att notera att divination inte är något du kan göra när du vill. Spådomskonsten är en färdighet som det tar tid att behärska.

Metoder för spådomskonst
Det finns så många sätt att förutsäga framtiden. De vanligaste metoderna är astrologi, kristallkuleavläsning, numerologi, tarotkort, ansiktsavläsning och runavläsning. Låt oss ta en titt på varje metod och hur en läsning kan se ut.
– Astrologi: Metoden för att förutsäga framtida händelser genom att studera stjärnorna. Astrologin använder positionerna för himlakroppar som solen, månen och planeterna för att berätta vad du kan förvänta dig inom en nära framtid. Det är en mycket populär metod för divination, och vissa människor läser sina horoskop dagligen.
– Läsning av kristallkulor: Att titta i en kristallkula för att förutsäga framtida händelser. Kristallkuleläsning är den vanligaste metoden som används inom häxkonsten. Innan man upptäckte uppfinningen av kristallkulan använde människor skålar med vatten, speglar och till och med teblad för att se vad framtiden har i beredskap för dem.
– Numerologi: Metod för att förutsäga framtida händelser baserat på en persons födelsedatum. Numerologi är studiet av det numeriska värdet av bokstäverna i en persons namn. Man tror att det numeriska värdet i en persons namn bestämmer personens personlighet och förutspår framtida händelser. – Tarotkort: En teknik där man använder speciella kort för att berätta om tidigare, nuvarande och framtida händelser i en persons liv. Tarotkorten består vanligtvis av 78 kort och är indelade i två kategorier – Major Arcana och Minor Arcana. Den person som gör läsningen kallas tarotläsare och använder ofta en standardlek för att förutsäga framtiden.
– Face Reading (ansiktsavläsning): Konsten att förutsäga framtida händelser baserat på en persons ansiktsdrag. Ansiktsläsning är den femte mest populära metoden för spådomar i Kina. Enligt konsten att läsa i ansiktet avgör ansiktets form och dess olika drag din personlighet och hälsa.
– Numerologisk läsning: Metod för att förutsäga framtida händelser utifrån bokstäverna i ditt namn. Man tror att bokstäverna i ditt namn har en speciell betydelse och kan påverka ditt liv på många sätt. Vissa numerologer rekommenderar att du byter namn om det inte låter bra i numerologin.
– Run spådom: Konsten att förutsäga framtida händelser med hjälp av runor. Runor är bokstäver som användes i Nordeuropa mellan 200- och 1500-talet. Vissa människor tror att runorna har magiska krafter och kan användas för att förutsäga framtida händelser.

Läsning av ansikten
Ansiktsavläsning är en spådomsteknik som har sitt ursprung i det gamla Kina. Under denna metod fokuserar en person på personens fysiska egenskaper för att avgöra en rad olika attribut, bland annat hälsa, personlighet och förmögenhet. Ögonen, ansiktets form, munens, näsans och öronens placering undersöks i detalj. Ansiktsavläsning används ofta som en form av spådom. Det är vanligt förekommande i öst- och sydostasiatiska regioner, där utövarna hävdar att de kan avgöra en persons personlighet och framtid utifrån dennes ansiktsdrag.

Numerologisk läsning
Numerologi är studiet av det numeriska värdet av bokstäverna i en persons namn och ses inte som någon spådom. Man tror att det numeriska värdet i en persons namn avgör personens personlighet och framtid. Numerologer använder detta för att bestämma viktiga livshändelser som kärlek, äktenskap, karriär, pengar och hälsa. Metoden för numerologisk läsning är enkel. Numerologer hittar först bokstäverna i en persons namn. De använder sedan en formel för att omvandla bokstäverna till siffror. Slutligen bestämmer de personens framtid utifrån dessa siffror. Dessa siffror används sedan för att förutsäga en persons relationer, karriär och hälsa.

Runor
Runor är bokstäver som användes i Nordeuropa mellan 200- och 1500-talet. Under denna period användes runor för olika ändamål, bland annat för magiska trollformler, skydd och spådomar. Man trodde att dessa magiska symboler hade magiska krafter som kunde användas för att förutsäga framtiden och förstå världen omkring oss. Rune divination är en populär metod för divination. Under denna används runor för att förutsäga framtida händelser och få insikt i en persons liv. Många använder runstenar eller enskilda runor för att få en läsning.

Detta är de mest populära sätten för spådom. Och även om de är effektiva verktyg är de också begränsade i sin förmåga och bör inte tas på alltför stort allvar. Om du vill veta vad framtiden har i beredskap för dig, prova att använda någon av dessa metoder och låt korten, stjärnorna och runorna falla där de vill. Dessa metoder används ofta som en form av underhållning och bör inte tas på alltför stort allvar. Med det sagt kan dessa metoder vara insiktsfulla och hjälpa dig att få en bättre förståelse för framtiden. Så vad har du att förlora? Ge en av dessa metoder ett försök och se vad framtiden har att erbjuda dig.