Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotguiderna tarotlinje – Northern Tarot

Northern Tarot – Tarotguiderna

Northern Tarot – Tarotguiderna Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden med Camilla Elfving, Veckans astro/tarot, artiklar &Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot meditationer. Vivi Linde driver Sveriges största tarotlinje med ca 65 vägledare, och Bloggportalen – Andlig Livsstil med ca 100 bloggare. Hon har även varit med i tv. Northern Tarot.

Våra tjänster – Se vem som kan hjälpa just dig

♦ Sierskor som spår i kort

♦  Spår i runor

♦ Ser i kristallkula eller kristaller

♦ Kanaliserar Andliga GuiderVivi Lindes bok

♦ Kanaliserar Änglar

♦ Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar

♦ Använder Pendel 

♦ Länkar till Andevärlden

♦ Djurkommunikatörer

♦ Finner Försvunna Djur eller Saker

♦ Ser Tidigare-Liv

♦ Tyder drömmar

♦ Ger Distans-healing

♦ Ger Distans-Rening

♦ Är utbildade Sorgebearbetning/Stödjande samtal

♦ Ger Medial coaching
(för dig som vill ha stöd och hjälp i din mediala utveckling)

♦ Är utbildade Livscoacher

♦  Rådgivning – Hälsa & Örter

♦ Rådgivning – Magi & ritualer

♦ Är Häxa /Magiker

♦ Är Shaman

♦ Är Prästinna

Använd en tarotstjärna för att besvara dina frågor – Northern Tarot
Spådomskonst är en metod där man använder verktyg som tarotkort, kristallkulor eller teblad för att besvara frågor eller förutsäga framtiden. Det är en metod som har använts i århundraden, och den är fortfarande populär idag. Om du är nybörjare på divination kanske du undrar hur det fungerar. Svaret är att det beror på vilket verktyg du använder. Tarotkort, till exempel, läses vanligtvis med hjälp av en tarotstjärnan. En spridning är ett specifikt arrangemang av kort som kan användas för att besvara en fråga eller ge insikt i en situation. I den här artikeln ger vi dig en översikt över hur du kan använda en tarotstjärna Northern Tarot för att besvara dina viktiga frågor.

Vad är en tarotstjärnan?
En tarotstjärnan är ett arrangemang av kort som används för att besvara en specifik fråga eller hjälpa dig att få insikt i en situation. En spridning kan vara så enkel som ett kort, eller så kan den innehålla flera kort och vara mer komplex. Det finns många olika läggningar som till exempel Northern Tarot. finns många olika typer av spridningar, liksom flera sätt att tolka varje spridning. Till exempel kan en läsare se kort tre och sju som tecken på ett specifikt resultat, medan en annan läsare kan se dem som tecken på ett sekundärt resultat. I allmänhet består en spridning av fem kortpositioner. Positionerna är vanligtvis följande:
– Situationen: Frågan eller situationen som du försöker få klarhet i.
– Det förflutna: Alla tidigare influenser eller händelser som kan påverka situationen.
– Nuet: De nuvarande influenser eller händelser som kan påverka situationen.
– Framtiden: Det sannolika resultatet av situationen om ingenting ändras.
– Utfall: Det sannolika resultatet om du vidtar åtgärder.

Hur man väljer tarotstjärna
När du väljer en tarotstjärna finns det några saker att tänka på. För det första vill du se till att spridningen är lämplig för din fråga. Om du till exempel vill veta något om ett aktuellt förhållande vill du förmodligen inte använda en spridning som fokuserar på karriär eller hälsa. Därefter bör du tänka på om du är bekant med spridningen. Om du är ny inom tarot kanske du vill välja en spridning som är lättare att tolka. Om du är mycket bekant med tarot kan du välja en mer komplex spridning som tex Northern Tarot.  Därefter bör du överväga hur mycket tid du har på dig att tolka spridningen. Om du bara har några minuter på dig kanske du vill använda ett enklare spridningsformat. Om du har mer tid kan du välja en mer komplex spridning.

Hur man tolkar en tarotstjärnaMedium
När du först tittar på korten i din spridning, ta en stund för att undersöka dem. Vad betyder bilderna på korten för dig? Vilka känslor får du när du tittar på korten? Därefter vänder du varje kort och läser vad som står skrivet på kortet. Försök att tolka kortets innebörd i förhållande till din fråga. Om du till exempel vänder på ett kort som visar två personer som håller varandra i handen kan du tolka det som din relation till en annan person. När du har tolkat alla korten i din spridning kan du leta efter eventuella mönster. Finns det till exempel några kort som verkar motsäga varandra? Finns det några kort som verkar förstärka varandra? Ta alla dessa saker i beaktande när du svarar på din viktiga fråga.

Vanliga tarotstjärnor
Det finns många olika typer av tarotstjärnor, så det är omöjligt att räkna upp dem alla. Med det sagt finns det några vanliga spridningar som används ofta. Dessa inkluderar bland annat följande:
– Läsning med tre kort – Northern Tarot
Detta är en av de enklaste spridningarna att använda. Du kan göra den här spridningen med vilken typ av tarotkort som helst. Börja med att blanda dina kort och dra sedan tre kort utan att titta på dem. Dessa kort kommer att representera ditt förflutna, din nutid och din framtid.
– Lyckohjulet: Det här tarotstjärnan är tänkt att ge dig en överblick över en situation och indikera vad som kan hända härnäst. Du behöver en vanlig tarotdäck för att använda den här spridningen. Blanda dina kort och dela sedan ut korten ett i taget, i en cirkel, tills alla kort har delats ut.
– Keltiskta korset: Den här tarotstjärnan är utmärkt för att besvara specifika frågor. Du behöver en vanlig tarotlek  Blanda korten och dela sedan ut de första nio korten i en korsform, med det tionde kortet placerat horisontellt högst upp.

Hur du använder en tarotstjärnan för att besvara dina frågor.
När du använder en tarotläggning för att besvara en specifik fråga börjar du med att blanda korten. När du är redo drar du korten ett i taget och placerar dem i stjärnan. När du har placerat alla korten tar du dig en stund för att undersöka spridningen och notera eventuella mönster eller likheter. När du har undersökt spridningen tar du en stund för att blunda och andas djupt. Ställ sedan din viktiga fråga till korten, högt eller tyst. Notera alla bilder som dyker upp i ditt huvud när du ställer din fråga. När du är klar, ta en stund för att reflektera över ditt svar. Notera allt som verkar oklart eller olämpligt. Du kan sedan blanda dina tarotkort igen och dra tre nya kort för att förtydliga din ursprungliga läsning.

Tips för att läsa tarotkort
– Du behöver inte kunna läsa tarotkort för att dra nytta av dem. Om du någonsin har varit nyfiken på hur de fungerar men inte vill lära dig att läsa korten själv kan du gå till en läsare. Även om du inte är säker på vad korten betyder är många läsare glada att göra en allmän läsning för dig och förklara korten under tiden.
– Kom ihåg att tarotkorten är ett verktyg Northern Tarot. De är inte magiska i sig själva, utan snarare ett sätt att få tillgång till din intuition.
– Du behöver inte följa korten till punkt och pricka. Korten erbjuder vägledning, men de dikterar inte vilken väg du måste gå. De ger dig möjlighet att välja en ny väg.
– Prova olika läggningar. Olika spridningar kan hjälpa dig att se olika aspekter av en situation. Eller så kanske du upptäcker att en viss spridning ger dig samma insikt, oavsett vilken situation du läser för. Detta kan hjälpa dig att förstå vilka aspekter av din situation som är viktigast.

Några populära tarotstjärnor
– Spridning med fem kort: Den här spridningen är användbar om du har en specifik situation som du vill undersöka. Börja med att blanda dina kort och dra sedan fem kort, ett kort för var och en av de fem positionerna som anges ovan.
– Trekorts läggningen Northern Tarot: Du kan använda dig av en trekorts omvändning för att se om du har en annan sak att göra: Den här spridningen ger dig insikt i en specifik situation. Börja med att blanda dina kort. Dra tre kort, lägg dem med framsidan nedåt, vänd dem sedan och läs dem tillsammans som ett enda kort.
– Läshjulet: Det här spridningen är bra om du vill få en överblick över en situation. Börja med att blanda dina kort. Dela ut varje kort i en hjulform, med det första kortet i mitten och de andra strålar ut från det. – Det keltiska korset: Den här spridningen är bra för att svara på specifika frågor. Börja med att blanda dina kort. Dela ut tio kort, med bildsidan nedåt, i en korsform, med det tionde kortet horisontellt placerat högst upp.

Slutsats
Tarot kan hjälpa dig att få klarhet i nästan allt du har på hjärtat. Följ din känsla och Northern Tarot. fråga är för stor eller för liten för tarotkorten. De kan hjälpa dig att fatta beslut, få insikt i dina känslor och till och med hjälpa dig att komma på kreativa idéer. De kan också användas för att få klarhet i de större sammanhangen i ditt liv, till exempel din karriärväg genom att lägga en tarotstjärna. De kan till och med hjälpa dig att få insikt i ditt förhållande till någon, inklusive din partner. Oavsett vad du vill veta kan tarot hjälpa dig.

Spålinje spådom

Northern tarot

Läsare kommer att dras in i denna magiska värld med dess levande och unika bildspråk, baserat på den magiska världen i The Great Northern Forest. The Northern Tarot är en helt illustrerad omarbetning av den traditionella tarotkortleken. Den innehåller 78 kort som är uppdelade i två separata sektioner; Major Arcana och Minor Arcana. Varje kort har illustrerats vackert av den finska konstnären Sookree, som har lyckats ge varje bild en känsla av mystik, intriger och magi. För att börja läsa med den här kortleken måste du först förstå vad varje kort representerar – Major Arcana-korten representerar betydelsefulla personer eller händelser i våra liv som leder oss in på vissa vägar (eller “vägar” som de kallas i den här kortleken). Alternativt är de mindre arkanorna siffror mellan 1-10 som betecknar olika aspekter av våra liv som kärlek, karriär eller pengar osv.

Den stora nordliga skogen
Den stora nordliga skogen har varit inspirationen till den här tarotkortleken. Det är ett land av myter och legender, hemvist för många magiska varelser och växter som bara kan hittas där. Det är en vacker men samtidigt farlig plats där allt kan hända. Genom hela kortleken hittar du referenser till de växter och djur som lever i skogen. Den här kortleken är särskilt användbar för läsare som har ett intresse för naturbaserad andlighet. The Great Northern Forest är också baserad på en verklig plats; namnet kommer från de sibiriska taigaskogarna, som är de största sammanhängande skogarna i världen.

Stora arkanan
Major Arcana-korten representerar betydelsefulla personer eller händelser i våra liv som leder oss in på vissa vägar (eller “vägar” som de kallas i den här kortleken). De är händelser som förändrar oss och formar riktningen i våra liv, på gott och ont. Det är de händelser som vi ofta hänvisar till som “ödesbestämda” eller “menade att vara” – allting har en anledning bakom sig. Det finns 22 kort i Major Arcana, och vart och ett av dem representerar en annan aspekt av våra liv. Fool representerar början; nya relationer, nya jobb, nya hobbies osv. Narren ses ofta som naiv och är ofta oförberedd på vad som ligger framför honom eller henne.Tarot Tarotguiderna

Lilla arkanan
Minor Arcana-korten representerar siffrorna mellan 1-10 som står för olika aspekter av våra liv, t.ex. kärlek, karriär, pengar osv. Kortleken är uppdelad i fyra färger; stavar, bägare, svärd och pentagram. Varje färg har 10 nummer som representerar olika aspekter av våra liv. Alternativt kan man se dem som olika stadier i våra liv, till exempel: stav representerar energi och kreativitet, koppar representerar kärlek och relationer, svärd representerar våra tankar och kommunikation och pentakler representerar våra finanser och hur vi använder våra pengar. Färgerna är också förknippade med vissa element, årstider och planeter, vilket kan vara till hjälp om du precis har börjat och vill lära dig mer om varje kort. Stavarna är förknippade med eld, vår och Mars. Kopparna är förknippade med vatten, sommar och Venus. Svärdena är förknippade med luft, höst och Merkurius. Och slutligen förknippas Pentacles med jord, vinter och Jupiter.

Avslutande tankar
Northern Tarot är en vacker och lättillgänglig tarotlek, perfekt för nybörjare eller alla som vill komma igång med tarot. Läsare kommer att dras in i denna magiska värld med dess levande och unika bildspråk, baserat på den magiska världen i The Great Northern Forest.