Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tips på hur du kan använda din intuition i en valsituation

0

Vi är alla andliga varelser som har en kroppslig upplevelse. Vissa har naturligt mer kontakt med sin andliga sida och sin intuition, men alla kan lära sig och öva upp den sidan. Ja, alla, även du!
Det svåra med att lyssna på sin intuition och att tolka budskap man får är att veta om det är ens egna tankar eller om det verkligen är information från andra sidan, djur, guider, änglar, ditt högre jag osv. Det är samma sak för alla och det är bara träning som gäller för att öva upp sin förmåga och våga lite på det som kommer till en.
Här kommer ett tips på en övning som du kan göra för att få svar från din intuition på ett enkelt sätt.

• Sätt dig ner och slappna av i kroppen.
• Lägg händerna i knät med handflatorna vända uppåt.
• Andas lugna, djupa andetag och känn hur huvudet och alla tankar sakta börjar stilla sig, mer och mer, känn lugnet sprida sig i kroppen.
• Tänk nu att dina händer kan leverera svar, bestäm dig för vilken hand som är vilket alternativ, att höger hand är ja och vänster hand är nej t.ex. Du behöver inte välja samma som jag har sagt, följ din egen känsla så blir det rätt!
• Ställ sedan din fråga, det kan till exempel vara ”skall jag välja det här nya jobbet jag blivit erbjuden?”.
• Fortsätt sedan att vara avslappnad och rikta uppmärksamheten till dina händer. Känner du något? Att det börjar pirra, bli varmt, sticka eller någon annan aktivitet i någon av dem? Där har du ditt svar!
• Var uppmärksam på all aktivitet runt omkring dig. Om du hör ett tydligt ljud som kommer från höger kan det också vara ett tecken på att det är högra svaret som gäller. Om det börjar klia mitt på näsan kanske det betyder att det inte är klart, ett ”kanske” eller att du skall ställa frågan på ett annat eller tydligare sätt, eller att du kanske helt enkelt måste hitta svaret på frågan på ett annat sätt, genom en lärdom eller insikt till exempel.

Gör den här övningen när du har en fråga så kommer du mer och mer att komma i kontakt med din intuition och kanske tar steget att utveckla den ännu mer på allvar nu när du fått bekräftelse på att det fungerar.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke