Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tvillingflammor (Twin Flames)

1

Tvillingflammor ses som två halvor av en enhet och det sägs att vi alla har en. Syftet med delningen är att de måste separeras för att lära sig att växa och utvecklas för att sedan återvända till utgångspunkten och förenas till en perfekt gudomlig enhet.

Vid skapelsen så innehåller varje enskilt medvetande ett frö av det gudomliga feminina och det gudomliga maskulina som är varandras motsatta poler. De kan vara av både olika kön och ha olika utseenden, sätt och övertygelser. De har dessutom oftast olika gåvor och förmågor samt är känsliga för varandras energier och spänningar. De bor inte heller nödvändigtvis på samma ställe.

Vid nedstigningen till den tredje dimensionen (vår verklighet) så delades denna enhet upp i två aspekter och de blir varandras tvillingflammor. De upplever alltid på någon nivå en saknad av sin andra halva.

Tvillingflammorna inkarnerar sällan tillsammans såvida det inte tjänar deras högre syfte. Vanligtvis när den ena inkarnerar är inte den andra i en fysisk form utan i stället så stödjer de varandra andligt. Däremot så är det många just nu som inkarneras tillsammans för att hjälpa till att höja mänsklighetens medvetande. Det resulterar även i att de samtidigt höjer sitt eget.

När de stiger ner samtidigt så är deras relation ofta intensiv, kaotisk och stressande, både fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Den romantiska kärleksfulla relationen som många tänker på när man pratar om tvillingflammor är i själva verket själsfränder (soul mates). Tvillingflammor är speglar av varandra och reflekterar den högsta sanningen tillbaka till varandra. Det som återspeglas är inte bara deras perfektion utan också deras mentala och emotionella brister, mönster och begränsningar.

Tvillingflammornas slutliga mål är att återförenas. För att detta ska kunna ske så krävs det en total balans och perfektion av de båda på alla nivåer. Inom de områdena som de uppnår harmoni i behöver de inte längre utvecklas och arbeta med. Medan det som inte är i balans mellan dem strävar efter att bli läkt. Därför är deras relationer ofta komplicerade. Tyvärr så är det vanligt att när de väl äntligen möts så är en eller båda redan i en relation. Det försätter dem i en valsituation som ger skuldkänslor och tvivel vilket ger dem insikten att inget är enkelt eller smärtfritt i deras relation. De är här för att underlätta den andres växt och när de lyckas med det så utvecklas de andligt snabbare än när de är separerade. Bandet mellan dem är så stark att de när de möts känner det som att de äntligen har kommit hem och andligt så vet de att de är en och samma. Denna vetskap hjälper dem många gånger förbi många hinder och begränsningar.
När de återförenas skapas en så djup förening mellan dem att de kan hjälpa mänskligheten med sina andliga processer och väg på jorden.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

1 kommentar

  1. Kristina den

    Kan rekommendera Martinus Kosmologi och det han förklarar om vår pol-omvandling genom ett spiralkretslopp.

Lämna en tanke