Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Utveckla sin medialitet

0

Vivi Linde TarotDet finns ingen genväg om man vill utveckla sin medialitet. Det krävs ett stort eget sökande över en längre tid och en hel del studier. Att utveckla sin medialitet är inget som sker över en natt utan det krävs ett starkt engagemang och en passion för det andliga.

Ha inga förutfattade meningar

Många upplever tidigt i sitt liv ”spöken” och känner av olika energier i omgivningen. För andra kommer det senare, de får då ofta själv lära sig att öppna upp. Anledningen brukar vara att man tidigt ”stängt igen sig” då omgivningen kanske förnekat våra upplevelser och vi har fått höra att det är fantasier eller så kanske man helt enkelt varit rädd och inte velat ta till sig det man känt av.

Om man inte har känt av sin medialitet tidigt utan börjat utveckla den senare så behöver inte det vara en nackdel alls utan man har i stället skaffat sig andra ovärderliga kunskaper i livet. Den personliga utvecklingen är minst lika viktig. Många gånger kan det gå fortare i stället då väldigt mycket pågått under ytan och när man sen tar tag i sin medialitet så slår den ut i full blom. Det viktigaste är ändå att man övar mycket, precis som allt i livet som man vill bli duktig på så krävs det ett djupt engagemang.

shutterstock_73552864Allas vägar är unika

Det är viktigt att komma ihåg att allas personliga, andliga och mediala utveckling ser olika ut så att man inte jämför sig med andra. Vi har alla vår unika väg och mening med vårt liv. I det är det viktigt att lyssna på sig själv och på våra andliga vägledare. Det är de och vi själva som är i kontakt med just vår specifika väg.

Var din egen Guru.

Jag är väldigt obekväm med ”Guru tänkandet”, det är inte bra att tillskriva någon så stor andlighet så att det överskuggar sin egen, man ska inte förminska sig själv, vi är alla en del av universums kärlek och ljus och kan komma i kontakt med den kraften. Ha tillit och inse att du kan utveckla din andlighet och medialitet, att du har all den kapaciteten du behöver.

Det är viktigt att inte lägga kraften utanför sig själv utan att man är medveten om att all kunskap finns inom oss. Om man hela tiden lyssnar på andra människor för vägledning så kan det vara svårt att förstå värdet av sin egen vägledning, vi hör då inte vår egen inre röst. Vårt Högre Jag har större kunskap om oss än någon annan människa.

Hitta din egen sanning och kraft.

Man behöver komma i kontakt med kraften som är större än oss själva och vara medveten om att vi är en del av den kraften. Vi är ett mikro kosmos i det större makro kosmos. Om vi hela tiden tar till oss andra människors sanningar som våra egna så kan det vara förvirrande och svårt att bottna i sin egen medialitet och andlighet. Lyssna på andra, gå på föredrag och kurser och läs böcker och genom den kunskapen ta till dig det som känns rätt och riktigt för dig, lyssna på dig själv och ta till dig din sanning. Var dock beredd på att den kan förändras över tid i takt med att du utvecklas. Din väg kommer att utkristalliseras för dig och ditt sökande kommer att leda dig rätt.

Sök din väg

Man måste själv gå sin väg och söka, man kan inte ta över någon annans kunskap, tillit och insikt. Man kan ta till sig den men man kan inte ta över den. Jag brukar säga att jag började som sökare men nu så är jag en ”vetare”. Med det så menar jag att genom erfarenhet och upplevelser så har jag fått bevis för min tro. Det krävs både tillit och tålamod för att utveckla sin medialitet och bli en ”vetare”

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke