Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Vägledare Lilian – Döden var inte min största sorg

0

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Tacksamhet!

Jag heter Lilian och är tacksam för att jag är den jag är. Min största önskan är att andra människor kan vara stolta över sig själva och tacksamma för att de är den person de är, för som jag ser det så är det en stark medicin mot många problem både i och runtom oss människor.

Mer om Lilians arbete längst ner

Att vara sensitiv

Som en medelålders kvinna med över 50 år i detta livet har jag mycket att se tillbaka på och när jag gör det pirrar det i kroppen av stolthet över att jag lever i dag, att jag ändå älskar mig själv och kan känna glädje i vardagen.

Redan när jag var liten tänkte jag ofta att jag var född i fel århundrade, eftersom jag kände mig utanför och passade absolut inte in i det tankesätt och beteendemönster som de flesta runt mig hade. Att överleva 9 år i grundskolan när jag är en person som inte ville göra livet jobbigare för andra människor, som inte vill skapa drama eller problem, inte gillar att busa och bråka, utan i stället kan se konsekvenserna av handlingarna, är inte lätt! Men jag hade mina vänner i Scoutgruppen som uppskattade mig för den jag var och där jag fick vara jag.

Att önska människorna glädje och kärlek, vara den som gärna hjälper till och ställer upp när något problem behöver lösas, i stället för att vilja skapa problem i människors liv, har gjort att jag blivit utnyttjad av andra som inte alls är lika mig och då har det kört slut på mig, och jag blir den som får lösa problemet genom att hålla mig borta från de personerna. Men min lösning är oftast att se situationer som att de händer av en anledning, oavsett hur jobbigt eller hemskt det är att gå igenom dem.

Vi var menade för varandra

Jag var 28 år när jag träffade mina barns far i ett trapphus på ett universitet i England. Vi visste båda direkt att vi var menade för varandra och fick 15 år tillsammans i Wales. Men han led av depression och utanförskap då han troligen skulle ha fått diagnosen Autism, men aldrig fick någon förklaring på varför han var så annorlunda. Jag var den enda som verkligen förstod honom som den han var och såg hur smart och suverän han var i själ och hjärta. Jag gjorde allt jag kunde för att göra honom lycklig, men det slutade med att han fick psykotisk depression och avslutade sitt liv.

Döden var inte min största sorg

För en person som ser orsaken till händelser, som ser bortom den här planeten och det materiella, så var inte den största sorgen att han dog. Jag sörjde hans psykiska ohälsa i flera år när han mådde dåligt och kunde känna av hans lättnad och glädje när han var på andra sidan. Varje gång jag nämnde hans namn efter hans död kände jag en stark kärlek och glädje. Han lämnade också ett budskap i en dröm; Jag drömde att vi stod och kramades i en dörröppning och i drömmen tänkte jag att andra måste tycka att det ser konstigt ut att jag kramar ingenting, då han var som ett spöke. Han sade till mig då att han var så hemskt ledsen över att alla kemikalier och mediciner förstörde hans hjärna så mycket. Jag sade att jag förstod och att det är ok, vi kan inte ändra det nu, och kramade honom så länge jag kunde.

Jag känner stolthet

För mig händer även döden av en anledning och trots att jag är människa och kan känna ilska över att ingen kunde hjälpa honom, så är jag stolt över mig själv för att jag inte grävt ner mig i självömkan, ändå älskar honom, älskar mig själv och har klarat av att uppfostra våra barn så som jag har gjort. Givit både barnen och mig själv så mycket glädje och hopp för framtiden som jag har kunnat. När livet känns jobbigt känner jag tacksamhet för allt jag lärt mig längs vägen och hur jag har vuxit som människa i Jordens skola för själen.

Mitt arbete

Jag är tidigare liv terapeut och inser varför det kändes som att jag levde i fel århundrade när jag var yngre, då jag har en stark kontakt med andra liv jag levt och nu även förstår att jag inte bara är denna kroppen utan känner själens styrka i den här världen. Det gör att jag har stark kontakt med änglarna, guiderna och universum som hjälper mig att ge deras budskap till mina kunder på Tarotguiderna. Jag är en kanal mellan det som alla inte kan se och mina kunder. Jag säger det budskap som jag får till mig med kärlek och ljus eftersom ljuset och kärleken är grunden i allas vår existens. Jag skickar även Reiki healing till de som vill ha det och stöttar med omsorg i svåra situationer. Som suggestions terapeut kan jag ge tips om lugnande tankar när stressen i livet känns stark.

Jag önskar er alla massor med glädje och tacksamhet!

Läs mer om min arbete på Tarotguiderna HÄR!

Lilian 168#

Tarot, Änglakort, Runor
Tidigare-Liv Terapeut.
Änglamedium
Rådgivning Örter
Meditationsledare

Reiki healing till situationen.
Kanalisera Tidigare/Andra Liv.

_______________________
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Lilian
__________________

♦ Angel Mediumship med Birkan Tore 2013 i Stockholm
♦ Jag spår i Änglakort, Tarotkort och Runor för att få en klarare syn på vad själen, änglarna, guiderna och andarna har för råd och visdom att dela med sig till oss.
♦ Tidigare-Liv-Terapeut och Suggestionsterapeut hos SSEAH 2015

Arbetstider
Se mina arbetstider på schemat

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke