Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Vägledare Marya – Vid minst tre tillfällen har min följeslagare räddat mitt liv

0

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

___________________________

Vid minst tre tillfällen har min följeslagare räddat mitt liv

Mer om Maryas arbete finner du längst ner

Hej <3 Jag heter Marya och jobbar sedan snart 5 år på Tarotguiderna. I min familj är det inte ovanligt med medialitet och både mamma och mormor var mediala så när jag hade min första mediala upplevelse hade jag stöttning.

Jag gick i söndagsskolan (jag var ca 4 år); då jag kom till församlingshemmet såg jag flera äldre, allvarliga män, de liksom klev ut ur tavlorna. Jag frågade ledaren vilka det var, och han skällde på mig och sa att de inte fanns, att jag inte skulle hitta på… När jag berättade det för mamma sade hon: Jaha då är du som mormor.

Jag är född i Lund, när jag var 4 flyttade vi till Vingåker, sedan vid 8 kom vi slutligen till Värmland. Vi bor fortfarande där, jag och min man, 2 mil nordväst om Arvika, dit min familj flyttade när jag var 9 år. För oss är detta så nära paradiset man kan komma, och jag arbetar med det som jag känner mig ämnad att göra.

Djur har ständigt stått mig nära, vi har alltid kommit bra överens; de var mina vänner och mitt stöd när saker var svåra i skolan.  Men den första djupare kommunikationen jag hade var med min häst Tofta. Vi hade ridit ner till en granne som jag pratade med, hon var omgiven av sina barn och plötsligt förenades mina tankar med hennes och jag kände/visste att hon tänkte på sina föl (hon hade haft tre).

Jag hade många andliga upplevelser

Jag var mobbad under hela skoltiden och det är mycket tack vare Tofta och mamma som jag fortfarande lever. Jag har förlorat många närstående vid alltför tidig ålder och även om de är hos mig och jag känner deras stöd har det varit svårt många gånger. Men det är också så att när man haft stora svårigheter har man lättare att förstå när andra har det svårt.

Jag hade många andliga upplevelser under uppväxten, bl.a. då jag sov i ett uthus på somrarna och det varje hel och halv timme gick en man stampandes runt vars energier kändes främmande och inte snälla. Jag behövde ut en gång, och hade glömt bort tiden, och då såg jag en (ca) 4 m hög kvinnlig ljuspelare som satte upp handen ”stopp” till mig. Det var min skyddsängel. Har väl aldrig blivit så okissnödig fort eller kommit inomhus i den farten heller, som jag gjorde då ?.

En annan gång var jag och min kompis på väg hem, på moped, ganska sent. Vi stannade båda då tre ljusvarelser gick över vägen, hen som gick först hade knäppta händer. När vi startade igen så sprang tre rådjur över vägen, där vi skulle varit om vi inte blivit stoppade.

Mitt liv räddades…

Vid minst tre tillfällen har min följeslagare räddat mitt liv. Första gången var när jag skulle in i ett uthus och jag hör en röst som säger: ”Ducka!” och precis när jag gjort det faller en tung järnstång över min axel, hade jag stått kvar hade den gått rakt igenom ryggen. De andra två tillfällena var på lantbruksskolan med en kviga som blev bindgalen från att ha varit helt lugn, och tredje gången var en buss jag åkte med som körde in i fören på en båt som stod parkerad.

Jag har gjort många andra saker innan jag kom in ordentligt på det mediala även om jag har gjort det för mig själv och närstående hela livet. Lantbruksskola, kock, kycklingslakteri, studier… Jag brukar beskriva det så att när man har en livsuppgift blir man först anmodad, sedan knuffad, sedan mer eller mindre insparkad på den bana man ska följa.

Det svåraste med min gåva har varit empatdelen, det som gör att jag känner av människor jag möter både i verkliga livet och annars. Nu, när jag har lärt mig hantera det och skydda mig har jag väldigt stor nytta av det men det var en lång period då jag kände att jag inte ville vara nära människor alls. När jag har bott i städer, i lägenhet, tycker jag det har varit svårt, mycket tid går åt till att stänga av hur människor runt om mig mår.

Det har absolut inte varit självklart att arbeta som jag gör, även om jag är väldigt glad att jag funnit min väg så kan jag bli full i skratt när jag idag jämför vad jag tycker om aromaterapi och kristaller idag, jämfört med 1988 ca när jag började spå på allvar. Då använde jag spelkort och det var en udda upplevelse, första gången jag lade ut stjärnan, det var som om jag redan visste hur det gjordes.

Jag blev omvänd

Arbetsrum

När jag blev ”omvänd” till aromaterapi var när jag var inne i en andlig affär under en av de mest stressiga perioder jag upplevt, och luktade på oljorna (för gott luktar de ju ?) och spillde vetivergräsolja på armen. Den är tjock så den hade en liten spade i flaskan och det var därför det blev så mycket. Och jag luktade, och blev helt lugn i hela kroppen, slappnade av i muskler jag glömt jag hade.

Den första kristallen jag fick prova på var citrin. Den skapar ett skyddande rum runt bäraren och attraherar dessutom pengar, och detta skydd behövde jag så innerligt väl och jag kände att kristallen hjälpte.

Mitt jobb på Tarotguiderna – Marya

Genom att arbeta som jag gör på Tarotguiderna, med att hjälpa människor i olika skeden och olika livssituationer, känner jag att jag lever min livsuppgift. Det är tätt förknippat med mitt övriga liv där jag plockar och använder örter och bär, syr amuletter och dukar, hjälper genom en kanaliserad kristallhealing och jag håller också på med regressionsterapi.

Mina tjänster:
Tarot, Runor, Pendel, Medial vägledning, Tidigare liv, Drömtydning. Djurkommunikation. Medial Coaching. Distans healing. Sorgebearbetning.

MITT SCHEMA FINNER DU HÄR

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke