Anna Selma 175#

Tarot, Änglabudskap, Orakelkort, Tealeavs, Pendel.
Vägleder gällande Attraktionslagen

Även detta kan jag hjälpa dig med:
Lite drömtydning, kan en del om de tolv olika stjärntecknen.

_________________

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: AnnaSelma

_________________

♦ Har varit intresserad av det andliga sedan tonåren. Började då tyda drömmar, tecken och lägga Heikki Vesas stjärna.

Tar ibland även lite hjälp av min pendel i malakit.

Jag drömmer ibland sanndrömmar. Tycker om att spå i Tarotkort, änglakort och orakelkort. Tolkar gärna drömmar och tecken.

Arbetstider

Se mitt schema här

Diplomerade/certifierade utbildningar

Medial utveckling – Pierre Hesselbrandt
Delkurs 1-3 klar (med bl.a. psykometri, Tarot, intuition, kanalisering, djurkommunikation och kiromanti, moral och etik),
Delkurs 4 beräknas vara klar under våren 2021. 

Övriga utbildningar

Vill senare gå utbildning i avancerat mediumskap. Har också ett intresse av att framöver lära mig mer om healing.

Egna studier

Jag har varit intresserad av det andliga sedan tonåren. Började då tyda drömmar, tecken och lägga Heikki Vesas stjärna. Fick min första Tarotlek (stora Arkanan) av en god vän i 20-årsåldern. Lade även lite runor som ung.

Lärde mig tidigt skillnaden på de olika stjärntecknen (kan dock inte astrologi) och har nu avancerat till Tarot, Änglakort, Orakelbudskap m.m. Håller på att lära mig mer om runor, Lenormand, Kipper etc. Tar ibland även lite hjälp av min pendel i malakit. Tarot är inte så svårt som man tror. Allt handlar till att börja med om träning, träning och träning.

Stenar och kristaller är också ett intressant ämne som jag håller på att lära mig mer om.

Meditation är lite a och o för att kunna komma vidare, men också för att må bra, så det rekommenderar jag alla. Och sist men inte minst, den personliga utvecklingen. Den måste gå hand i hand med den andlighet man vill utveckla.

Har bestämt mig för att utvecklas så långt jag kan på denna andliga bana och hoppas så småningom på att kunna avancerat mediumskap. Har även gjort en egen Tarotlek.

Presentation

Jag är en kvinna i 40-årsåldern som de sista åren har utvecklat mer och mer av min andliga sida. Jag drömmer ibland sanndrömmar. Tycker om att spå i Tarotkort, änglakort och orakelkort. Tolkar gärna drömmar och tecken. Mår bra när jag kan hjälpa någon annan med lite andlig vägledning och viss coachning.

Jag får till mig saker via känslor, bilder och hörseln.  Andevärlden tycker om att förmedla budskap till mig genom musik. En del gånger i livet har jag fått andra människors fysiska besvär innan de själva har drabbats av dessa åkommor.

Tycker inte om orättvisor, elakhet, ondska eller förtal. Är född i Skyttens tecken så mina ledord är bl.a. rättvisa, ärlighet och frihet. Är kristen och välsignar alltid mina kort / mina läggningar med hjälp av det allra högsta goda.

Övrigt

Tystnaden och ensamheten är de två bästa ingredienserna för att nå insikt. Då får intuitionen en möjlighet att göra sig hörd.

2 kommentarer

  1. Anna-Lena den

    Vad vill han i vårt förhållande?

    • Vivi den

      Tyvärr så ger vi inte vägledning på sidan. Kram vivi

Lämna en tanke