Dana 179#

Tarot, Orakelkort, Medium
Medial vägledning
Drömtydning, Kanalisering
Distans healing
Distans rening & Energi koll Händer det oförklarliga saker i din miljö, behöver du rensa bort gamla energier eller kolla vad finns det för energier omkring dig. Kan vara någon som vill dig något.

♦ Jag kopplar upp mig till mina guider, använder mig av tarotkort och orakelkort
♦ Jag gör läggningar som Keltiska korset och kärleksläggning m.m
♦ Certifierat medium – Jeff Jones The Academy of Excellence examinerad 2019
♦ Meditationsledare – Chakrameditatiom

Arbetstider

Se mitt schema här!

_______________

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Dana

Diplomerade/certifierade utbildningar

Diplomerade/certifierade utbildningar: (

  • Certifierat medium – Jeff Jones The Academy of Excellence examinerad 2019
  • Studie- och yrkesvägledare 120 p Universitet examinerad 2009
  • Kreativ process ledarutbildning via Skolverket.

 

Övriga utbildningar

Egna studier

Presentation

Jag kommer från Ångermanland, Västernorrland, Höga kusten. Jag är positiv, glad, social och har en stark empatisk förmåga. Människan är viktig för mig i mitt arbete som medium, andlig vägledning är healing för själen, läker och öppnar upp och stärker både kropp och själ.

Jag har öppnat upp den mediala sidan när jag blev vuxen. Med hjälp av utbildningar, erfarenheter och min nyfikenhet om andevärlden, har jag en bred kunskap om vägledning. Livslångt lärande är min livsfilosofi, det finns alltid något nytt att lära sig och med människor utvecklas man, främst möten och vägledning. 

Jag använder mina sinnen, klar seende, klar hörande och klarkännande. Min intuition är ett viktigt verktyg i mitt mediala arbete. Med hjälp av mina guider och det högsta ljuset vägleder jag i ljus och kärlek.

Jag kopplar upp mig till mina guider, använder mig av tarotkort och orakelkort. Jag gör läggningar som Keltiska korset och kärleksläggning m.m.

 

Övrigt

Sökande efter medial kunskap är utvecklande och pågår hela livet. Jag har med hjälp av litteratur och likasinnade lärt mig änglakort, gudinnekort och tarotkort

1 kommentar

  1. Helena den

    Tack Dana för fantastiskt fin vägledning och jag fick healing “på köpet” under vårt samtal. Känner mig lugn, i balans och ser med tillförsikt framåt. //Helena

Lämna en tanke