Dorthe 145#

Tarot, Änglatarot, Ängla & Orakelkort
Kanaliserat Guider, vägledare, &änglar,
Medial vägledning.
Distans healing. Distans rening. Drömtydning.
Shaman
Rådgivning – örter & Kinesiologi.
Husrensning – Rensar ditt hem från tyngre energier, som kan göra det svårt för dig att trivas där

♦ Handledning i hur du renar och skyddar ditt hem och din personliga space.
♦ Jobbar med teknikerna Arcturian Dagger healing och Mahadma healing, som kan hjälpa dig att klippa band som begränsar dig (guidat meditation)
♦ Har en stor öppenhet gentemot  andevärlden. De hjälper mig att ge dig kärleksfull vägledning och val.
♦ Har lång erfarenhet av det mediala arbetet.

Arbetstider

SE SCHEMAT HÄR!

________________________

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440

Skriv: Dorthe

Diplomerade/certifierade utbildningar

Sårat inre barn – the Flowering Tree. En shamansk helingsteknik. Lärare: Peter Raasch (DK) – ½ årig

Kiologi utbildning. Lärare: Birthe Rasmussen (DK) – 2-årig.

Certifierad Angel-tarot reader. Lärare Radleigh Valentine.

Certifierad Angel-guide. Lärare Kyle Gray.

Certifierad Elemental Space- clearer. Lärare Denise Linn.

Övriga utbildningar

The Shadow Effect. Lärare Debbie Ford.

Fullfilling your life purpose with the help of the Angels. Doreen Virtue

Healer, psychic, medium. Lärare James van Praagh.

Energy strand. Lärare Denise Linn.

Connecting with the Angels. Lärare Kyle Gray.

A course in Miracles made easy. Lärare Alan Cohen.

Reprogram your subconscious mind. Lärare Colette Baron-Reid.

Removing Spiritual Parasites. Lärare Julie-Renee Doering.

Indiansk drömtolkning. Lärare Nomad Winterhawk.

Krystalkurs. Lärare Nomad Winterhawk

Vision Quest kurs. Nomad Winterhawk.

Tyran-kurs. Nomad Winterhawk.

Dodging Energy-vampires. Lärare Christiane Northrup.

Dröm-kurs med Robert Moss.

 

Egna studier

Presentation

Jag har alltid varit en otroligt nyfiken människa, som betraktar livet som ett långt lärande.

Detta har ledd mig in på en mängd olika spirituella områden, som har dykt upp i mitt liv, när jag har behövt assistans i nån problemställning av något slag.

Min ambition var från början bara att heala mig själv, då jag tidigt i livet kände på mig att jag hade en lång rad saker, som jag behövde ta itu med. Både från detta livet, men oxå issues från tidigare liv, som skapade problem för mig  i detta livet.

Därför valde jag att utbilda mig i teknikerna Kiologi och Sårat inre barn. I första hand var det utifrån en ekonomisk aspekt – jag hade som ensamstående mamma inte råd att betala för al den heling jag intuitivt kände på mig skulle behövas – dessutom hade jag inte mycket förtroende för andra. Jag hade ett mycket stort kontrolbehov. Jag har alltid varit övertygat om att jag kunde hela mig själva bättre än någon annan skulle kunna.

Jag hade egentligen aldrig föreställt mig, att jag skulle jobba med healing av andra, men universum tyckte annorlunda. När jag hade avslutad min utbildning i Sårat inre barn, uppsöktes jag utav mycket folk, som ville ha min assistans. Så jag började göra helinger på folk och det gick mycket bra. Så bra att jag kände min personliga space invaderat och då jag då hade stora svårigheter med att sätta gränser (en av mina många issues), flydde jag problemet istället för att ta itu med det.

Detta var en utav flera andra anledningar till att jag flyttade från Danmark till Sverige, bort från alla som tyckte sig ha en rätt att definiera vem jag var eller rättare borde vara. Här kunde jag definiera själva, vem jag är och genom att bemöta folk som denna person, blev jag den person, jag kände mig mer autentisk. Detta gav mig en stor känsla av frihet.

Ett annat tema i mitt liv har varit min öppenhet gentemot den andra sidan, andevärlden. Det gav mig under det mesta av mitt liv stora problem med intrång av olika slag i min energi och jag kunde inte begripa vad som var fel. Tills jag hittade Julie-Renee´s kurs i Sprirtual Parasites och Denise Linns kurs i Space-clearing, som lärde mig att skydda mig och bli av med evt. intrång.

Idag inser jag att alla dessa problem hade som syfte att lära mig alla dessa tekniker och få dessa insikter, som jag behövde för att hitta och utveckla mina spirituella gåvor och talanger.

Jag har alltid varit en människa som drömde mycket och har alltid haft tydliga drömmar, som vägledde mig. Ibland påverkade drömmarna mig så mycket under dagen, så jag behövde jobba mycket för att få fram budskapen i dom för att återfå min inre balans. Blandt annat har jag flera gånger drömt adressen på min nästa bostad eller hur jag skulle göra för att hitta min nästa bostad och självklart kom jag att bo på dessa platser. Universum har kommunicerat mycket med mig via mina drömmar och guidat mig via dom. Så dröm-kurserna stammer från dessa processer i mitt liv.

Sen kom jag i kontakt med Ängla tarot-kort och detta startade upp den proces, som har ledd mig hit. I början dök det upp otroligt mycket rädslor inom mig i mina drömmar, som jag sen förstod rörde sig om tidigare liv och rädslan för att bli involverat i svart magi. Jag har tydligen blivit dödat för det i tidigare liv. När jag insåg och fick helat detta sammanhanget, blev detta ett otroligt fascinerade, meningsfylld verktyg för mig, som varje gång försätter mig i ett tillstånd av vördnad över, hur precist korten varje gång sätter fingret rakt på pulsen av problemställningen i personens liv. Dessutom öppnar korten upp på ett otroligt givande och fint sätt för utvecklande samtal, guidat av änglarna!

Övrigt

Detta erbjuder jag dig:

Ängla tarot-korts läsning, som ger dig klarhet i en situation i vilken du behöver vägledning.

Ängla-guidning med Angel Prayers Oracle cards eller Angel and Ancestors Oracle Cards.

Cord-cutting i relation till personer, situationer eller ställen som inte längre tjäner dig.

Borttagning av Spirituella angrep/negativa tanker från andra som skader eller begränsar din energi.

Handledning i hur du renar och skyddar ditt hem och din personliga space.

5 kommentarer

 1. Ingela Lindgren den

  Jag vill fråga om du kan hjälpa mig att ta bort en person som använder svart magi mot mig? Energiattacker av sexuell karaktär mest mot rot, sakral och solarplexus. Vad det kostar i så fall?
  Tack på förhand!

  • dorthe den

   Hej Ingela. Visst kan jag hjälpa dig med det. Ring mig nästa gång jag jobbar så ska jag hjälpa dig. Det kostar vanliga minutpriset här på sidan. Kan dock inte svara på hur lång tid det tar. Det varierar från situation till situation. Men inom en halv timme vill du ha blivit hjälpt mycket och ha fått redskap till att skydda dig mot och själva avlägsna evt. nya attacker.

 2. Lena den

  Jag vill ta mig vidare i min andliga resa. Har fått för mig och fått höra att jag är en äldre själ, och har ett budskap att föra vidare – att jag rent av skulle kunna ha ett spirituellt arbete i framtiden. Jag kan aldrig hålla mig borta från den världen, även om jag försöker. Jag är alldeles för nyfiken, och tror att det finns så mycket mer att upptäcka. Ändå är det så mycket som skrämmer mig. Hur vet man om andar du tar hjälp av är välvilliga? Jag vill inte råka bjuda in något sådant i mitt hem eller min närhet över huvud taget. Jag vet hur man med visualition skapar en skyddande cirkel vid meditation, ändå hör en om folk som blir galna och råkar hamna i nån kundalini resning utan att vilja det. Jag hade nästan en uku för några månader sen och är så otroligt nyfiken och sugen på att försöka framkalla det igen, men är rädd att jag skulle se något obehagligt eller hamna i nån sorts sömnparalys. Men jag vill så gärna utvecklas, och jag vill tro att jag redan är ganska… stark? Men tänk om jag har fel. Helst av allt hade jag velat ha en riktig, fysisk mänsklig guide, men var hittar man såna? Så frågan är väl mest, hur vet jag vad jag kan lita på, gällande andar och min egen mentala hälsa, hur vet jag att jag inte bara håller på att bli galen? Hoppas du har lust att svara. Skulle betyda mer än du anar. //Vilsen 19-åring

  • dorthe den

   Hej Lena. Tack för ditt mail. Beklagar mitt sena svar. Såg först ditt inlägg nu. För att känna sig trygg i att ta kontakt med andevärlden är det viktigt att vara rejält jordat, dessutom måste du ha tydligt för dig vilken typ av varelser du önskar kontakt med, och att be om beskydd innan. Genom att starka dina relationer till dina andliga hjälpare kommer du att känna dig tryggare. Men ring mig nästa gång jag jobbar så ska jag hjälpa dig vidare.

 3. Anna den

  Hej fina Dorthe,

  Jag ringde dig precis men det hann tyvärr brytas innan vi hann avsluta samtalet.
  Tusen tack för din fina och uppriktiga vägledning, du har helt rätt att jag behöver lita på min intution för att bryta mig loss från kontrollen.
  Att omfamna mitt inre barn.
  Jag återkommer igen så snart jag har möjlighet.
  Varma kramar

Lämna en tanke