Eliza 155#

Tarot, Orakelkort, Pendel
Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar
Kanaliserar andliga vägledare
Intuitiv & medial vägledning, Medial Coaching, Tidigare-liv
Distans Reiki-healing.
Vägledning Astrologi
Meditationsledare – Vägledda meditationer
Spirituell coaching, själens utveckling, själens skuggsida, tidigare liv, kärleksrelationer, arbete, inspiration och karriär

På telefon kan jag även:
Med min ljusguide & mina kunskaper inom Kinesiologi, akupunktur, chakrabalansering och anatomi hjälpa dig med:
→ Förmedla var i kroppen obalanser och värk har sitt ursprung. Läsa av energi obalanser och blockeringar i auran, energibanor såsom meridianer och akupunkturpunkter samt chakran. Jag söker efter blockeringar och får till mig vad som kan lösa upp dessa blockeringar. Ge råd om vilka slags vitaminer, träningsformer mm som skulle passa just dig.
→ Kanalisera med guider och ditt högre jag. Ser, känner av och får budskap om förmågor som ligger dolda för dig.
→ Ge distans Reiki-healing.


____________________
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?

Smsa: 71440
Skriv: Eliza

_________________________

♦ Jag kommer från en släkt med lång tradition av medicinkvinnor, shamaner och transmedium på min mammas sida.
♦ Jag är att i största mån rak och ärlig. För att budskapet ska bli tydligare för dig, ger jag konkreta exempel om det är möjligt. Min önskan är att du ska finna framgång, kärlek och balans på alla plan i ditt liv.
♦ Mina styrkor är kanaliserade budskap från guider och den andliga världen, tidigare liv, healing och intuitiv vägledning

 

 

Arbetstider

SE SCHEMAT HÄR!

 

Diplomerade/certifierade utbildningar

Kinesiolog –Svenska Kinesiologiskolan

Beteendevetare, pedagogik, hälsopsykologi och ledarskap – Stockholms Universitet

Energi Massör- Svenska Hälsoteamet

Fitnessinstruktör – Fitness Academy

Reiki Master – Ann-Christin Petersson/ Wanja Twan

Övriga utbildningar

Medium grund- Pehr Trollsveden

Hypnos – Fredrik Praesto

Tidigare liv regressions terapeut – Mark Beale

Intuition och andlig workshop- Seven Star, Elisabeth Edborg

Kinesiologi och Kosmos- Svenska Kinesiologiskolan

Egna studier

Jag är den evige studenten och trivs med att studera och förkovrar mig i allt från psykologi, energi healing, shamanska traditioner, akupressur, astrologi samt kanalisering för att lära mig så mycket som möjligt om själens utveckling. Att förstå och hitta balansen mellan kropp och själ gör att möjligheterna till att leva ett glädjefyllt och framgångsrikt liv på alla plan mycket lättare. Mina styrkor är min förmåga som Heyoka empath- jag känner av dolda känslor, jag läser av energier och ser var healing kan behövas, jag är spirituell coach och kan få budskap till mig vad dina spirituella förmågor är. Jag kanaliserade budskap från änglar, guider och den andliga världen, tidigare liv, healing och intuitiv vägledning.

 

 

 

Presentation

Det som intresserar mig mest är själslig utveckling. Att kropp och själ är en helhet i balans. För människan är en helhet där själ, ande, tanke och kropp hör ihop. Glömmer vi bort en del så försvagas de andra delarna. Att återfinna balansen i vår helhet behöver vi ibland gå igenom det som kallar för själens mörker. 

I min släkt finns en mängd andliga och synska personer. Min Mammas ena moster arbetade som shaman och hennes dotter som medicinkvinna. Mormor var extremt intuitiv och synsk, men rädd för sina egna förmågor. Min farmor var synsk och hon pratade ibland med släktingar som gått över till andra sidan. Mina förmågor sågs aldrig som något märkvärdigt på grund av alla dessa kvinnor. I min släkt är det mer imponerande att vara begåvad i matematik. 

 

Övrigt

9 kommentarer

 1. Frida den

  Tusen tack Eliza för två väldigt givande och utvecklande samtal. Jag vet ju inte om de du fick till dig stämmer än. Jag fick en varm känsla och förtroende för dig. Glädje fyllt och proffsigt bemötande. Jag kommer definitivt att ringa igen. Önskar dig en magisk dag. Kram Frida

 2. S den

  Tack tack tack. Du gjorde min kväll. Du hade så rätt. Tack fina du❤

  • Veronica Säfström den

   Fantastisk person med raka ärliga svar,fick så mycket till mej,bra kloka svar o jag fick massor av insikt,trots att allt inte bara var positivt men det är ju så här i livet.Eliza är en varm och omtänksam person,man fick sånt förtroende.Kan varmt rekommendera att prata med henne?

 3. Mel den

  Det jag gillar med Elize är att hon är rak och ärlig. 🙂

 4. Tina den

  Tusen tack för ett otroligt givande samtal ikväll! Kändes väldigt lätt att prata med dig och är väldigt tacksam för vårt samtal!
  Kram

 5. Ingrid Ek den

  Tack snälla Eliza för ett så bra och spännande samtal med dig, det stärkte mig otroligt mycket.
  Varma kramar.

  • Ann-Mari den

   Tack så mycket, det var “spot on” kan man säga ? plus en härlig känsla inför framtiden. Kram

   • Cecilia den

    Stort tack för ett jättefint samtal idag. Jag fick svar på frågor jag inte visste att jag hade och det var viktigt för att jag skulle komma vidare. Jag känner mig lätt till kropp och sinne❤️ Otroligt spännande med de tidigare liven du så. Många poletter föll ned.
    //Rymdflickan?

 6. Eva Ferm den

  Tack för ett väldigt fint samtal -det känns som om mycket stämmer❤️

Lämna en tanke