Jessica 204#

Tarot. Orakelkort.
Kanaliserar Guider, Vägledare, Kraftdjur + info från Akasha-arkiven.
Drömarbete (se nedan)
Tidigare liv.
Auraläsning. Aurarensning. Energirensning.
Distanshealing. Chakrabalansering.

♦ Drömarbete (guidning och vägledning för klienten att gå i dialog med sin dröm och få fatt i betydelser, skiften och förståelse)
♦ Ger guidade meditationer för helande och transformation.
♦ Upplevde andra dimensioner redan som barn och samtalade med andra väsen, reste utanför kroppen samt såg mönster, tecken & symboler.

Arbetstider

Se mitt schema här!

_______________________________

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Jessica
________________________

Diplomerade/certifierade utbildningar

– Dipl. Uttryckande Konstterapeut, Expressive Arts Instiitute (4 år + 3 år praktik)
En utbildning till psykoteraput med konstnärliga språk och samtalsterapi som verktyg. Vilar på ett holistiskt förhållningssätt med rötter i shamanismen kombinerat med teori och modern forskning i psykologi, psykoterapi, affektreglering, anknytning, koppling mellan hjärna, kropp och nervsystem m.m.

– Tarotkurs – Thomas Jönsson

Övriga utbildningar

Jag har en bakgrund i Yoga och pilatesvärlden och är bl.a utbildad Stott Pilates Instruktör för Carine Leche vilket ledde till 14 års arbete på bl.a Sturebadet som Pilates- Yogalates, Meditation/Mindfulness och Frigörande dans-instruktör.
Är utbildad i helande arbete med klangskål och toning för Marie Bergman

Egna studier

Drömarbete, arketyper och djurkommunikation sedan ca 7års ålder
Tarot, Telepati, Intuition och Medialitet sedan ca 8års ålder
Kabbalah, Alkemi, Chakrasystemet m.m sedan ca 9års ålder
Meditation, astralresor, klardrömmar, m.m sedan ca 12års ålder
Dessa inriktningar och annat har varit med mig hela livet och är med mig kontinuerligt med fokus på olika delar och aspekter i olika faser.
Healing i olika former sedan 20års ålder
Sedan vuxen ålder har jag jobbat mycket med/studerat attraktionslagen, förändrade medvetandetillstånd och jag fördjupar mig för närvarande i Human Design och kvantfysik.

Presentation

Jag upplevde andra dimensioner redan i småbarnsåldern och samtalade med andra väsen, reste iväg utanför kroppen samt såg mönster, tecken och symboler runt omkring mig. Guidad och vägledd lärde jag mig läsa redan vid 4 års ålder och sökte mig tidigt till böcker som på ett eller annat sätt undervisade om det andliga, själen, psyket, gammal visdom, symboler, drömmar m.m. Snabbt hängav jag mig till tarotkort och drömarbete samt fortsatte utforska och öva meditation, astralresor, telepati och andra andliga praktiker.

Det var glasklart för mig från småbarnsåldern att min väg handlade om att bli konstnär och med växande ålder kunde jag koppla ihop det med mitt nav i det andliga och universellt arkeypiska fältet. Mitt konstnärsskap och mitt shamanska arbete som healer, medium och terapeut hänger ihop och jag arbetar idag med alla mina förmågor och gåvor på olika sätt och i olika sammanhang. Enskilt och i grupper, företag och organisationer. Med 11 års erfarenhet av pedagogiskt arbete som konstpedagog, mina kunskaper som terapeut samt år av arbete med personlig utveckling kan jag hjälpa och guida människor på olika nivåer och utifrån var och ens komplexa och nyanserade behov.

Min utgångspunkt är att vi alla är en facett av detta universums källa till ljus och behövs för att spegla och reflektera tillbaka erfarenheter och upplevelser till källan. Genom det inre mötet i oss själva och genom möten med varandra och vår omvärld. De budskap och den information som jag får till mig som medial guide är bara en facetts nyansering av många möjliga perspektiv, men kanske just det som du är hjälpt av att höra där du är nu. Jag ser alla inspirerade vägar och “nycklar” till växande som just trappsteg eller pusselbitar till nästa del av din livsresa. Att det kan vara hjälpsamt för din pågående process men kanske inte nödvändigtvis fortsätter vara “sant” för dig längre fram. Universum och alla vi som är en del av denna helhet är i ständig rörelse och förändring, det kan vara både befriande och utmanande att hantera men är en fantastisk möjlighet till expansion och vidareutveckling av potential.

När jag arbetar med människor är det viktigaste för mig att försöka förmedla det som stärker och inspirerar den jag möter. Ofta handlar det om att acceptera och älska mer av sig själv, upptäcka, tro på och uttrycka sina unika gåvor och förmågor samt få tillgång till större inre lugn och klarhet. I frågor om livsval vill jag hjälpa dig att själv känna stöttning till din inre vägledning genom att du får hjälp av mig att se samband, mönster och kopplingar som gör att du kan ta egna beslut utifrån det du förstår bättre kring din situation och process.

Övrigt

Jag har haft oräkneliga speciella andliga upplevelser som är svåra att sätta i ord. De har transformerat, skiftat och uppgraderat mitt medvetande och mitt väsen på olika sätt. Jag är djupt ödmjukt tacksam för min guidande stjärna och vetgiriga själ som kontinuerligt går i lära hos Livet.

13 kommentarer

 1. Sofie den

  Hej,
  Samtalet bröts😕 Provar att ringa igen!
  Mvh Sofie

  • Tarotguiderna Schema den

   Hej Sofie, ja jag märkte att det bröts. :/ Du är varmt välkommen att ringa igen.
   Varm Hälsning Jessica

 2. Pia Krantz den

  Vilken fin stund💖
  Jag kom till precis rätt person och du ledde mig igenom mina känslor på ett harmoniskt, lugnt och kärleksfullt vis. Så många fina vägledda budskap som jag tar med mig och bekräftelser på mina egna upplevelser av mina känslor och tankar.
  En stund av renande energi är min upplevelse av vårt samtal. Det blev långt men just vad jag behövde.
  Tack Jessica💖

  • Jessica den

   Tack kära Pia, dina ord värmer verkligen! Tacksam och glad att det blev rätt för dig! Verkligen en fin stund! <3

 3. Anki den

  Hej Jessica !
  Tack för samtalet i dag…Du är så mjuk och vänlig…Hoppas nu att det du sa kommer att hända…jag har funderat på det du sa om lekkamrat…kan det betyda att det är ungdomskärleken? Jag hade en dröm att han skulle komma tillbaka…❤

  • Jessica den

   Hej Anki! Tack så mycket! Vilka fina ord! Sänder kraft till dig! <3

 4. Sara den

  Jessica var klockren i det hon tog upp och var väldigt mycket som stämde in. Hon är väldigt lugn och ödmjuk och lätt att prata med.
  Rekommenderar henne starkt!

  • Jessica den

   Tack kära Sara för varma ord!
   /Jessica

 5. Cynthia den

  Tack Jessica!
  Ska bli spännande att se om du lyckades, då ringer jag dig definitivt igen 💜
  Allt gott

 6. Pia Livebrant den

  Ledsen att jag var tvungen att lägga på. Mitt sl- kort fungerade inte ….har den i mobilen därav att jag var tvungen att avsluta.
  Du är så bra att tala med.
  💜💜💜

  • Jessica den

   Ingen fara Pia!
   Du är alltid välkommen och varmt tack för dina fina ord. 🙏🏼💖💕✨

 7. S.A den

  Rekommenderar Jessica startk! Lugn, harmonisk och väldigt bra beskrivande. Jag kände igen mycket av det hon sade och jag kunde förstå av det att hon pratade rätt.

 8. Erica den

  Jessica beskrev min situation väldigt väl. Hon sa dock en grej som jag inte trodde stämde men idag fick jag reda på att det stämde! Helt otroligt!!
  Jessica är en pärla!

Lämna en tanke