Kicki C 132#

Tarot
Intuitiv Medial vägledning
Andekontakt.

Även detta kan jag hjälpa dig med:
→ Lär dig tolka bilder – Jag är utbildad bildtolkare och kan ge tips och råd på hur du kan se på olika saker i bilden. T.ex hus, träd, fordon men också färger o.s.v man kan tolka in en hel massa i bilder. Det är spännande!♦ Använder mig mycket av bildspråkets betydelse i mitt andliga/mediala arbete.

♦ Tarotkortens utformning i bilder är fascinerande och man kan se dem som hjälp. Intuitionen berättar vidare och väver ihop en hel historia!

♦ Arbetar andligt och tänker andligt i allt jag gör!

♦  Gått mediala kurser på Ramsbergsgården 1995-2003 –  Lärare: Colin Fry och Julia Grifith m.fl.

 

 

Arbetstider

SE SCHEMAT HÄR!

________________________
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: KickiC

 

Diplomerade/certifierade utbildningar

Diplom:
Mentalt mediumskap

Andlig healing
Tarotkurser – Elin Hjertqvist Nybro
Personlig utveckling

Övriga utbildningar

Mediala kurser – Ramsbergsgården, Lärare: Colin Fry & Julia Grifith m.fl.
Bildtolkningskurs – Kristina Wennergren 
Medial Utveckling i Kalmar

 

Egna studier

Healingkurser
Psykometri
Andlig konst
Meditation
Utvecklingscirkel

Presentation

Jag bor i fina naturnära Småland! Arbetar andligt och tänker andligt i allt jag gör! Min teori är att det bästa i andligheten finns i det enkla vardagslivet. Att öppna sina ögon och se så mycket fint det finns!

Jag arbetar med lite av varje! Jag gillar att hålla på med många olika saker. Är utbildad akupressör och arbetar med det sen nio år tillbaka men även behandling med varma stenar o.dyl. Healing har det blivit mer och mer av genom åren. Människor söker idag en andlighet och en mening.

Har alltid tyckt om bildspråk med fina bilder och symboler så min första utbildning blev Bildpedagogutbildning där man arbetar mycket med bilder. Sen har det fortsatt med andliga kurser genom åren och något av en favorit är ju att arbeta med tarotkort som är så roligt! Jag gillar bildernas utformning och är fascinerad av hur mycket man kan se med korten som hjälp. Intuitionen berättar vidare och väver ihop en hel historia! Välkommen att höra av dig så tittar vi på dina kort och hur det ser ut just för dig! Allt gott!

Övrigt

2 kommentarer

  1. Ann Margreth Jonsson den

    Hej ska ta vaccin i morgon vill egentligen inte ta den men jag vill inte ha Corona men får panik kommer det att gå bra Anna

    • Vivi den

      Hej! Tyvärr så får vi inte titta på medicinska frågor. Kram vivi

Lämna en tanke