Kristin 166#

Tarot, Orakelkort
Medial vägledning
Livsstilsinspiratör –
där jag använder mig utav mina kort
Helande samtal
Andevärlden –
kan komma en hälsning under samtalet

Under hela mitt liv har jag haft kontakt med den andra sidan.
♦ Utbildad holistisk coach.
♦ Har ett stort intresse i kristaller och tillverkar smycken.

Arbetstider

Se mina arbetstider i schemat

__________________________________

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Caroline

Diplomerade/certifierade utbildningar

Reiki steg 1 och 2  – Rebecka Gabrielsson, Bybuteo
Holistisk coach – Svenska hälsoteamet, Daniel Ekholm Andersson
Andevärlden inom dig – Pågående utbildning med Mira Mård

Övriga utbildningar

Egna studier

Serafia Andersson har inspirerar mig stort till att börja lägga tarot. Hon har guidat mig och lockat fram, det som bara har legat och väntat på att få komma fram. Ett stort tack till henne som givit mig chansen till att upptäcka en helt ny värld. En spännande värld som jag utvidgar hela tiden med fantastiska människor. Som tex Rebecka Gabrielsson, Mira Mård och Anita Norgren.

Presentation

Jag har i vuxen ålder utvecklat min mediala sida, som jag burit på i hela mitt liv. En väldigt spännande resa som jag utvecklar hela tiden. Under hela mitt liv har jag fått kontakt med den andra sidan. Att hänga lite med någon i soffan en vanlig onsdagskväll är något jag verkligen gillar. Inget konstigt i det?

En sak som jag brinner för är att hitta sin egen potential, att känna sig hel och lycklig. Där kommer jag in med min kunskap som Holistisk life coach och även medial, att lösa upp knutar som gör att du kan leva det liv du vill och önskar. Att känna sig fri till att göra saker som lyfter själ och hjärta, det som får livet att kännas livsbejakande.

Livet skall bubbla

Kram Kristin 

Övrigt

Jag kan få kontakt med döingar på andra sidan, vi brukar hänga i soffan och diskutera livet. Är helt säker på att dom vill visa oss att det inte är så farligt på andra sidan, och att vi inte skall oroa oss. Dom har lovat att inte visa sig som du eller jag ser varandra, utan mer som en känsla och visa sig som en bild i mitt huvud. För om dom skulle bryta det löftet så är det det mellan oss, för jag skulle nog göra på mig av rädsla i sånna fall. Tur man kan lita på döingar? Så om man vill ha en andekontakt av mig så får man beställa en, så vi kan hänga lite i soffan innan jag levererar.

Jag har oxå ett stort intresse i kristaller, gör egen designade smycken, mest armband. 

2 kommentarer

  1. Anett den

    Hej Kristin, fick tips av Rebecka att ringa dig, men vad jag kan se jobbar du bara måndagar, stämmer det? Får i så fall försöka vara på hugget nästa måndag.

  2. Catarina Gunnarsson den

    Hej! Tack för ett givande samtal igår! Festen på kvällen var rolig 😁 Kram

Lämna en tanke