Lila 33#

Zen coach
Tarot, Ängla & orakelkort
Medial vägledning
Kanaliserar Guider

 

♦ Växt upp i en new-age familj.
♦ Drog änglakort redan som tioåring .
♦ Studerat Course in miracles, meditation och örter.
♦ 25år med Tarot har fått mig att utveckla egna läggnings-scheman som visar olika vinklar av vad som påverkar och vilka möjligheter som finns.

Arbetstider

SE SCHEMAT HÄR!

_______________
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?

Smsa: 71440
Skriv: Lila

 

 

 

Diplomerade/certifierade utbildningar

Tarot, diplomerad – Vivi Linde
Kanalisering, diplomerad – Vivi Linde
Diplomerad Zen-coach – Kåre Landfald

Övriga utbildningar

Clairvoyance och intuitiv spegling – Tomas Frankell och Doris Ankarberg
Olika områden bland annat meditation
Social omsorg

Egna studier

Har studerat Tarot intensivt i olika perioder under de senaste 23 åren.
Örter
Course in miracles

Presentation

Hur jag arbetar med Tarot
Min väg till att arbeta med Tarot sträcker sig ca 22 år tillbaka. Intresset för dessa kom i tonåren, men det tog lång tid innan jag själv accepterade, och förstod de förmågor jag hade. Nu har jag arbetat med tarotläggningar i sju år. Det sättet jag arbetar på har jag utvecklat mycket själv, t.ex. olika läggnings-scheman. Dessa gör att jag snabbt får en bild av hur det ligger till, vad som händer, vad som påverkar positivt och negativt, och vilka möjligheter som finns i nuläget. Detta gör jag med mycket respekt, och välviljan (kärleken) från universum är med mig hela tiden för att hjälpa dig hitta rätt väg från den punkt du står på idag. Genom att jag föredrar att arbeta utifrån teorin att framtiden är påverkbar så vill jag gärna ta reda på vad du egentligen vill. Jag kan säga att så här och så här ser det ut nu, och fråga: vad vill du nu ska ske, sedan drar jag kort för att se hur du ska skapa det som ditt hjärta längtar efter. Jag kan även se om det kommer fungera att göra som du har tänkt dig, vilka hinder som kan komma i vägen och vilka oanade möjligheter som du har missat att se. Jag kan ta en titt på vilka kvalitéer du har, och hur du bäst kan använda dig av dessa i ditt yrkesliv. Jag tittar gärna på relationer…. Allt möjligt med andra ord. ☺

Alla kort jag lagt för dig ligger ofta kvar under samtalets gång , så ibland kan jag använda mig av hela leken som ligger utlagd, det blir en fullständig bild av ditt liv jag har framför mig, och det blir ofta väldigt tydligt hur saker och ting hänger ihop och vad det är du ska använda dig av och vad du ska släppa och gå vidare ifrån.

Jag är empatiskt intuitiv, dvs klarkännande. Kring dem frågor vi tittar på så får jag in de känslor som påverkar. Att få sätta ord på känslor hjälper för att hantera dessa, och att reda ut vilka känslor som egentligen finns i en specifik situation är viktigt för att veta hur vi vill gå vidare i livet. Jag ser känslor som vägledande ljus, att hitta rätt väg i livet gör vi genom att känna efter ordentligt vad vi egentligen vill.

Mitt klarkännande gör till exempel även att jag kan få in energier som finns kvar på platser sen tidigare händelser där, men jag har inte andekontakt utan får in vad som hänt människor, snarare än att jag tar kontakt med andevärlden.

Min andliga utveckling
Jag har växt upp i en new-age(ig) familj, och haft med mig personlig utveckling, alternativ hälsa och affirmationer sedan innan jag började skolan. Jag drog änglakort åt min mamma som tioåring och följde med på schamankurser som tolvåring. Idag kan jag se att det la grunden till ett alternativt tänkande, som jag i många år försökte ta bort från min personlighet. Konstigt nog var aldrig andlig eller medial utveckling någonting som jag satsade på själv förrän senare. Min farmor var nog den jag ärvde klarkännandet ifrån, hon var en extremt högkänslig person.

Övrigt

Also in English

92 kommentarer

 1. Elisabeth Bosdotter dos Santos den

  Kommer mina två flickor tillbaks till mig?

  • Lila den

   Elisabeth,
   Jag får in ett glädjebesked. Det är på väg. Du måste gå igenom vissa formaliteter och verkligen visa vad du vill ska ske. Det inkluderar en resa, denna process, och du kan få det så tryggt och bra som du vill genom att ta de aktiva stegen för att nå dit.

   • Arijeta den

    Hej kan du se när killen som är osams med mig kommer tillbaka?

    • Vivi den

     Tyvärr så siar vi inte i loggen. Kram vivi

     • H den

      Hej. Är killen som jag lär känna seriös med att inte kontakta mig mer igen?

     • Vivi den

      Tyvärr så siar vi inte i loggen. Kram vivi

     • Mona Hansson den

      Hej..
      Jag undrar om Aldarana jobbar nu?

     • Vivi den

      Tyvärr så är hon långtidssjuk så vi vet inte riktigt när. Kram vivi

    • Edilca Sales den

     Hej, Om en ny lägenheten som min särbo tänker köpa till oss och gifta med mig i augusti. Kommer detta hända? Tack snälla! ????

     • Vivi den

      Tyvärr så siar vi inte i loggen. Kram vivi

 2. Jeanette den

  kommer 2015 bli lättare eller svårare år än 2014 för mig o min familj?

  • Lila den

   Jeanette
   Det finns någon som fortfarande någon som verkar inbunden, och det verkar leda till konflikter. Får in att ni eventuellt behöver göra en förändring, att det leder till ny kraft framåt. Du är ett bra stöd för alla i de jobbiga situationerna. Ibland kan du behöva skjuta upp att alltid behöva vara den som har saker under kontroll och bryr dig om alla, du behöver också få omsorg. Din kraft är beundransvärd. Be om den hjälpen du behöver utifrån, om du känner det. Du gör allt för alla hela tiden, och det kommer lättare tider längre fram.

 3. Anne den

  Mina barn bor utomlands bägge två. Hur går det för dem, vet att det kommer att bli förändringar? Hur ser min relation ut för 2015? God Jul och tack för att jag får ställa frågorna ❤️

  • Lila den

   Anne,
   Det ser ut som att dina barn lyckas bra och att de etablerar sig. Ni har en fin kontakt ändå, även fast de är ganska långt borta. Din relation ser långsiktig och bra ut. Det verkar som att ni kan vara ifrån varann, på varsitt håll, för att sedan mötas om vartannat i glädje. Kan vara så att att han bestämmer sig för en längre resa, där han ska avsluta något. Och lite att jag får in en svacka eller dålig kontakt ett tag, men att ni sedan alltid möts i glädje.
   Om det känns som att det är för mycket ovisshet för dig, var inte rädd för att kommunicera vad du behöver i relationen till honom. Får in att ditt största behov är lugn och balans just nu.

 4. Elisabeth Larsson den

  Har så mycket sorg i mitt hjärta finns ingen glädje bara mörker. vet inte om jag orkar mä detta längre!!!

  • Lila den

   Elisabeth,
   Jag ser att du är låst i ett tillstånd, som beror på väldigt mycket olika saker, men det finns mycket minnen som är obearbetade. Jag ser också att du är stark men att allt kan du inte göra själv – ser att du har fått göra det alltför mycket, hantera allt själv. Du har kämpat på och haft det jättejobbigt. Ibland har du kämpat på i tysthet, du har dolt för andra hur jobbigt du haft det. Kanske har du fått lära dig det tidigt. På lång sikt ser jag att du bestämmer dig för att leva ditt liv som du vill ha det. Just nu behöver du prata med någon och få uttrycka dina önskningar om ditt liv, och inte kämpa på helt ensam. Sen kommer dina drömmar att manifesteras längre fram. Just nu är uppgiften att visa hur jobbigt du har det.

 5. Marie den

  kommer min operation att gå bra?

  • Lila den

   Den här gången svarar jag bara på frågor som har samband med relationer. Tack ändå för din fråga.

 6. Marinella den

  Min man går igenom någon slags livskris, efter att hans mamma gick bort i våras så har han blockerat känslorna, han vill inte känna efter säger han…. I och med detta så har han sagt att han vill lämna mig då han inte vill/orkar uppleva den dag jag dör…. Vi är båda 39 år och borde ha lång tid kvar tillsammans, vi har två fina söner, och vi har varit tillsammans sedan vi var 15, och vi har varit lyckliga, och jag älskar min man…. Jag undrar nu om vi kommer fortsätta som gifta eller om han lämnar mig….

  • Lila den

   Marinella,

   Sorgen påverkar alla hans tankar och handlande just nu, men jag får ändå in ett helande i relationen. Han hanterar sin sorg genom att bli självdestruktiv – han vill inte alls förlora dig. Det verkar också som att han inte vill ta emot hjälp i sin sorgebearbetning. Eftersom han inte vill uppsöka det ensam så är mitt förslag att du säger att du vill prata med en präst/diakon/sorgeterapeut (det som passar er) tillsammans. På det viset så skulle du kunna hjälpa honom att få kontakt med någon som han sedan kan fortsätta att prata med själv. Jag ser att du är stark och står med båda fötterna på jorden, försök att inte påverkas för mycket av det han säger just nu. Du behöver finnas där för dina barn och ibland kanske du behöver vara lite styrande nu på ett sätt som inte är alltför uttalat, för att han ska kunna börja bearbeta sorgen på ett icke självdestruktivt sätt.

 7. Ulrika Hammar den

  Ska jag tacka ja till fast arbete där jag är nu, eller ska jag börja söka annat ? Tack. God Jul. Kramar.

  //Ulrika

  • Lila den

   Den här gången svarar jag bara på frågor som har samband med relationer. Tack ändå för din fråga.

 8. Susanne den

  Hur kommer min kärleksrelation att vara under 2015, hittar vi tillbaka eller blir det ett avslut?

  • Lila den

   Sussanne,

   Jag får in att den här relationen sårar dig mycket – att ni sårar varann och att ni lämnar det bakom er. Det kommer kännas skönt med en nystart för dig, även om besvikelse över förhoppningar du haft och saknad kommer att finnas kvar ett tag efter att du släpper relationen.

 9. Jana den

  Kommer jag hinna hitta min själsfrände o bilda familj med barn?

  • Lila den

   Jana,
   Den rätte finns för dig i en väldigt vänlig person, eventuellt någon du känt för länge sedan som du kan ta kontakt med. Jag tycker att det öppnar upp sig, och att inom två år så finns det ett samboskap med en person som också vill ha barn. Jag får också upp en konflikt och smärta inom dig, i grunden har du en mjuk och fin energi men besvikelser och eventuellt skambelläggande av din mjuka/fina natur har lett till att du ibland har varit tvungen att visa upp en hård yta. Det blir inte nödvändigt längre.

 10. Christel Lyndström den

  Kommer mina barn(ett ofött) vara friska och kommer relationen med deras pappa att repareras?
  Varmt tack för julklappen!!:)
  Christel

  • Lila den

   Christel,
   Jag får in stark familjelycka, det stabiliseras i förhållandet. Bara bra framåt. Du kan släppa lite på kontrollen du har behövt ta, och lita uppåt.

 11. Louise den

  Berätta något om vad som händer mig under 2015
  God jul

  • lila den

   Louise,
   Jag ser en utveckling till starkare känslighet, du utvecklar din intuition. Du väntar på något just nu. Ibland kan det bli överväldigande för dig eftersom jag får in att du upplever allt fysiskt och känslomässigt i samband med detta väldigt starkt. Det kommer att gå bra, även om du ibland blir osäker på om du klarar av det. En väldigt fysiskt och känslomässigt stark upplevelse men något du väntat på. En besvikelse ligger bakom dig, som inte många vet om och du vet att du fått svar på din önskan/dina affirmationer nu.

 12. Ingela den

  Hur kommer min relation utvecklas?

  • Lila den

   Ingela,
   Lycka, det ser fint ut, väldigt tydligt. Väldigt mycket lycka får jag in här.

   • Ingela den

    Tack! Gott Nytt År! <3

 13. Amanda den

  Hej!

  Jag undrar hur mitt kärleksliv/kärleksrelation kommer se ut under 2015 kommer jag hitta tillbaka till min sambo igen eller blir det ett avslut för oss?

 14. Amanda den

  Hej!

  Jag undrar hur mitt kärleksliv/kärleksrelation kommer se ut under 2015 kommer jag hitta tillbaka till min sambo igen eller blir det ett avslut för oss

  God Jul

  • Lila den

   Amanda,
   Starka känslor ser jag här, du är en människa som låter ditt hjärta vägleda dig. Men det finns tankar på någon annan. Det är som att du inte är riktigt levande i det här förhållandet. Men den du ibland tänker på är inte heller helt rätt för dig, upptäcker du när du får reda på mer om personen. Det jag ser är ett uppehåll i din samborelation, som inte känns rätt för någon av er. Ni upptäcker att det inte känns bra att vara ifrån varann. Men det kan vara något ni båda två behöver upptäcka och känna. Att t.ex. resa iväg själva, kan vara bra för er, ni behöver mera tid ifrån varann ibland, för att känna att ni längtar….

   • Amanda den

    Tack så mycket!

 15. Eva-Lena Edvardsson den

  Hej och tack för denna fina julgåva.
  Det jag undrar över är om jag och min sambo kommer att fortsätta tillsammans eller om vi går åt skilda håll.

  • Lila den

   Eva-Lena,
   Inte nu men jag ser ett beslut längre fram. Det finns något att vänta in först, en önskan om något som ska ske, men som inte blir av. Vilket inte längre gör något då, när den tiden väl kommer. Jag får upp ett vädigt fint hem som ni delar på, något som du vårdar ömt, och du är den som ska stanna kvar om ni skulle gå skilda vägar. Jag tycker det ser ut som att han inte visar så mycket känslor, att han haft det jobbigt med det, och det är du värd mer av men har ändå haft och har fortfarande mycket förståelse för honom och varför han inte kunnat ge så mycket i förhållandet som du behövt. Jag ser att beslutet tas av dig, och du ska veta att han är stark nog att hantera det.

 16. Ulrica den

  Hej! Tack för Julklappen!
  Hur kommer min kärleksrelation ut 2015, Kommer vi avsluta helt eller reparera eller träffar jag någon annan?

  • Lila den

   Det finns en känsla av att vilja hålla fast, behålla relationen. Även om känslorna inte finns där längre, att ni gått igenom jobbiga saker som ändå blivit bättre. Men nånstans på vägen försvann känslorna. Det kommer in någon i ditt liv, och det uppstår en valsituation, om du vill satsa på denne istället, men jag får in att du och din nuvarande hittar tillbaka till känslorna, det fina kommer tillbaka. En fin och varm känsla som fanns där från början.

 17. Maria den

  Kommer han tillbaka älskar honom så får jag någonstans att bo inom fem dagar

  • Elisabeth den

   Är det dags för mej o min särbo att gå vidare på var sitt håll?

   • Lila den

    Det krävs en förändring nu, av någon av parterna. Men den andre vill inte förändras, kan inte se varför det är nödvändigt. Jag får in att ni får en bättre kommunikation framöver, och det leder till en förbättring i hur ni mår i relationen. Med kommunikationen kommer det bli tydligt att ni båda sökt trygghet i varann och att det är det som ni byggt förhållandet på, men även en stark attraktion som finns kvar, men att det inte räcker och att den nära kärleken inte infunnit sig, trots att attraktionen och att en viss trygghetskänsla finns kvar i förhållandet.

  • Lila den

   Mycket besvikelse just nu, men som innebär nya möjligheter för dig. Jag får upp en man som älskar dig, men som har ett stort motstånd till att visa det. Nånting har hänt som gör att han just nu inte tycker att du ”förtjänar” kärleken. Du har ibland genom kränkningar hamnat i väldigt mycket ovisshet. Jag får in att du får en starkare förståelse för dig själv och varför det blivit som det blivit. På bostadsfrågan ser jag att du har en plan/ en tanke och att det kommer positivt besked. Lita mer till dig själv och dina tankar/bedömningar. Lita till gåvor från universum och be om dessa – det du behöver. Du har många fina gåvor och stunder framför dig.

   • Lila den

    Den här senaste kommentaren var till Maria, blev lite fel här.

  • Lila den

   Maria,
   Mycket besvikelse just nu, men som innebär nya möjligheter för dig. Jag får upp en man som älskar dig, men som har ett stort motstånd till att visa det. Nånting har hänt som gör att han just nu inte tycker att du ”förtjänar” kärleken. Du har ibland genom kränkningar hamnat i väldigt mycket ovisshet. Jag får in att du får en starkare förståelse för dig själv och varför det blivit som det blivit. På bostadsfrågan ser jag att du har en plan/ en tanke och att det kommer positivt besked. Lita mer till dig själv och dina tankar/bedömningar. Lita till gåvor från universum och be om dessa – det du behöver. Du har många fina gåvor och stunder framför dig.

 18. Iza den

  Tack för dina råd, skulle vilja veta vad du skulle säga om nyårsafton när det bröts. Kram

  • Lila den

   Hej Iza, Såg det här först nu så kommer tyvärr inte ihåg vad som kom upp kring det. Hoppas det blev en fin kväll. Kram.

 19. Lila den

  Tack alla ni som ställde frågor på julafton. Nu får vi se när nästa tillfälle att ställa frågor här dyker upp vid erbjudande om det.

 20. Anna den

  Hej! Ville bara tacka för samtalet innan idag. Dina ord var så vänliga och träffsäkra om hur jag är som person och hur jag reagerar. Jag ser med försiktig optimism fram emot de närmsta veckorna och den nya person som ska komma in i mitt liv. Jag rekommenderar varmt Lila till alla som vill tala med en mjuk, vänlig och träffsäker vägledare. Kram

 21. ANNA den

  Hej! Jag har haft kontakt via nätet (Fb) med en ung man i USA sedan cirka ett år. Anledning är att han är en är en så kallad starseed. Vi känner båda att vi har ett starkt band och att vi hör ihop. Problemet är att jag är gift, och jag vill inte lämna min man. Vi vill båda ses och han vill att jag kommer dit, men det känns som om det blir svårt att genomföra.

  • Vivi den

   Tyvärr så ger vi inte vägledning på hemsidan.
   Kram vivi

 22. Mats den

  Kommer min nuvarande käresta vara den sista i mitt liv?

  Tack på förhand

  • Vivi den

   Hej! Tyvärr så siar vi inte i loggen. Kram vivi

 23. Jennie den

  Hej Lila. Det går inte och ringa till dig när det står att du är inloggad på tarotguiderna, när jag trycker 33# så säger telefonsvararen att du inte är inloggad. Ska jag slå något annat nummer? Ha en bra dag. Kram Jennie

  • Vivi den

   Hej!
   Lila loggade in först kl 9.00. kram vivi

 24. Jonna den

  Hej!
  Kan man få svar av dig via mail då jag har svårt att ringa dagtid?
  Vill rådfråga om mitt äktenskap
  Kram

  • Vivi den

   Tyvärr så jobbar vi inte via mail. kram vivi

 25. Marjo den

  <3 behövs bara det där
  TACK!

 26. Lisa den

  Kommer jag få min älskade man tillbaka?

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 27. Sara den

  Undra hur min framtider ut för mig och min son. De har vart en tuff tid med sjukdom och olyckshändelser? Kommer de lugna ner sig eller blir värre?

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 28. Sandrine den

  Hur kommer 2017 se ut för mig?

  Kram!!

  • Vivi den

   Vi siar tyvärr inte i loggen. kram vivi

 29. FVB den

  Hej Lila,
  Tusen tack för samtalet idag. Det bröts mitt i dina ord, jätte ledsen för det, det kändes så konstigt.
  Jag tar med mig dina ord, ska titta mig omkring och ta beslut efter känslan.
  Tack! <3

 30. Kristina Ucinska den

  Har gått igenom livets hårda skola. Kommit tillbaka till livet med en massa erfarenhet, och vill nu dela med mig och göra något positivt av det genom att hjälpa andra… Har Po. Olika handläggare som uppmuntrar mig att skriva min själv biografi ,gå en utbildning, vara med och föreläsa. ….Detta har varit min dröm sen några år tillbaka och jag undrar om jag kommer att lyckas…..

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 31. Hon med Tavlan med hjärtan den

  Hej Underbara Du!!!
  Tack för ditt stöd, jag skäms lite att jag inte kunde hålla mig o att jag grät lite i luren.
  Skall inte höra av mig mer till honom nu, utan låta han få sörja sitt ex i fred. Jag skall försöka tänka på annat o hoppas att han o jag får chans tillsammans längre fram.
  Du är en fin människa Lila!! Tack för att du finns!
  Kram

 32. Ewa Esbjörs den

  Godkväll! Vi pratades vid i tisdags ang min oro i stort och om ekonomi i synnerhet . Tycker att vi hade ett mycket bra och givande samtal där du berättade saker om mig som stämde mycket bra. Nämnde för dig att jag idag skulle på en bouppteckning för min far som jag nästan aldrig haft någon kontakt med . Du nämnde att det inte skulle bli så mycket pengar och det blev det verkligen inte ? Undrar om du kan se något positivt som finns framför mig? Just nu känner jag mig bara ledsen . Ser fram emot ditt svar. Godnatt ?? Ewa

  • Ewa Esbjörs den

   Hej igen! Hoppas att du kam svara mig på det jag skrev till dig igår ? behöver få höra från dig för att få bort besvikelsen jag just nu känner ?

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 33. IA den

  Tack för mycket god vägledning i vårt samtal igår angående en tidigare relation.? till dig.

 34. Marcus den

  Kommer min flickvän och jag att hålla ihop länge?

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. ha en fin dag! vivi

 35. Nikita.verre den

  Olyclig å övergiven

 36. C den

  Tack för samtalet idag, jag håller tummarna hårt att det du sa kommer! Tack ❤

 37. Karin den

  Hej lila
  Jag ringde och pratade med dig i dag och vi hade ett långt givande samtal. Du sa mycket som stämde om mig, att jag haft det jobbigt med kärleken och var nu begränsad av hemmet, då kände jag att det måste vara mina barn som bor hos mig på heltid. Jag hoppas du har rätt om Magnus som är killen jag frågade om, och att jag denna gången inte blir bortvald. Hoppas att kärleken kommer till mig för satt stanna!
  Tusen tack för din fantastiska vägledning, kramar Karin

 38. Karin den

  Tack så mycket Lila för din fina vägledning. Samtalet bröts så snabbt mitt i en mening så jag hann aldrig tack dig för din klokhet, lugn och vägledning. <3

 39. C den

  Hej!
  Jag har mycket bekymmer i mitt liv och har haft det en ganska lång tid tillbaka.
  Dels undrar jag om jag ska studera det jag kommit in på? Men sen undrar jag också vad jag kommer arbeta med i framtiden, vad jag är bäst lämpad till?
  Varför kan jag inte fatta beslut sen en tid tillbaka eller känna vad som är rätt beslut?

  Med vänlig hälsning C

  • Vivi den

   Hej! Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 40. J den

  Det stämde klockrent, utkomst av mötet. Precis som du sa blev det! Tack!

 41. Christina Lindgren den

  Hej! En nära vän till mig valde att lämna jordelivet för 2 år sedan. Saknar henne något extremt och undrar hur hon har det och om hon har något budskap till mig?
  Kram / Christina

  • Vivi den

   Tyvärr så ta vi inte kontakt med andra sidan i loggen. kram vivi

 42. Annika den

  Fina Lila!?Vill tacka dig för den speciella underbara stunden med dig i torsdags kväll. Vi pratade om kärleken och sårbarhet. Du satte ord på känslor och den situation jag är i vad gäller kärlek och män så otroligt fint och inkännande. Tog in allt du sa för det stämde helt. Vårat samtal var så helande för mig, känner mig friare och har mer tillit nu samt fick en större förståelse över vad som pågår mellan mig och en man.
  Angående sårbarhet som du nämnde så hade jag precis lånat boken ‘ Mod att vara sårbar’, det är syncronicitet det. Ska läsa den nu och meditera över hjärtchakrat. Tusen tack, kramar Annika??

 43. Silvana den

  Hej!Hur ser det ut för mig och personen som jag tänker på vill bara få svar på det tack.Lara

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 44. Engla den

  Tack för ett givande samtal! Tyvärr bröts det och jag hade gärna pratat längre 🙁
  Är comviq kund och det är lite knepigare med dem vad gäller sånna här samtal. Hade 3 förut och de klippte aldrig linjen. Har inga betalningsanmärkningar så beror inte på det. Bara tråkigt att de gör så på comviq.

 45. Elisabeth den

  Tack Lila för vägledningen idag. Kände att det du beskrev verkligen stämmer in på det jag frågade. Du gav mig en tro på allt kommer att lösa sig inom snar framtid ❤️

 46. S den

  Kommer jag möte min riktiga Soulmate, som jag ska gifta mig med, under Mars 2020?
  Kram

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

Lämna en tanke