Olea Solhök 221#

Tarot, Orakelkort, Änglakort, Pendel, Pekare.
Medial vägledning.
Reiki Distansheling, Distansrening.
Coachning, Kristallcoachning, LOA (coaching attraktionslagen).
Mindfullnes.

♦ Jordemor mitt i livet. intuitiv inlyssnande medmänniska med mycket värme och intresse för att hjälpa dig vidare på livets stig.
♦ Jag värderar min 1-åriga häxutbildning hos Wargmåne högt.

♦ Hjälper dig finna kristaller som hjälper och stärker ditt energifält.

Arbetstider

Se mitt schema här!
_____________________

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: OleaSolhök
_____________________

Diplomerade/certifierade utbildningar

Certifierad häxa, 1 årig utbildning, Livet cirkel, örter, ritualer och ceremonier –  K Wargmåne
Reiki 1 – K Wargmåne
Reiki 2 – K Wargmåne
Orakelkort, Ängla-Tarotkort, Änglavägledning – Birkan Tore
Kanalisera och kommunicera med änglar, gudinnor och uppstigna mästare – Sofia i Östersund
Motiverande Samtalscoach, MI-metoden

Övriga utbildningar

Tränande Spiritualistiskt medium – Camilla Elfving, Elfving institute
Mentorsprogram mentalt mediumskap – Camilla Elfving, Elfving institute
(förhoppningsvis snart diplomerad efter ca 3 år studier med helgkurser ca 2 ggr/år och ett mentorsprogram)

Egna studier

Studerar fortlöpande Tarot via självstudier. Har använt mig olika typer av vägledningskort i över 10 år, tarot, gudinne, orakelkort, änglakort. Just nu pågående studier till änglaterapeut hos www.svenskahealingskolan.se, lärare T Blom.

Går också en kurs i Medicinsk barn och ungdomsyoga, meditation och mindfullnes, Lärare S Lohm www.medicinskbarnochungdomsyoga.se

Jag suktar ständigt efter ny kunskap, redskap, verktyg och arbetssätt att få vara en rak och ren kanal för universum, moderjord, andevärlden och våra naturväsen. Min ambition och mitt mål är att kunna förmedla energier flytande lika som att verbalt tala och förstå ett språk flytande.

Presentation

Jordemor mitt i livet med mycket livserfarenhet och är en intuitiv inlyssnande medmänniska med mycket värme och intresse för att hjälpa dig vidare på livets stig. Jag använder mig av olika verktyg för att sia och vägleda:

– Spår med hjälp av kort tex tarot, ängla/orakelkort.

– Medial och psykisk (Psycic) vägledning enl den spiritualistiska kunskapstraditionen, alltså förmedlande av andekontakt.

– Distanshealing till människor och djur.

– Distansrening av hus, platser.

– Pendel/Pekare

– Livets cirkel för att bottna i olika spörsmål och situationer.

– Ceremonier och ritualer

– Coachande motiverande samtal ang livets stora frågor,

– Hitta kristaller som hjälper och stärker ditt energifält.

Övrigt

Jordemor mitt i livet med mycket livserfarenhet. Jag har varit med om mycket kärlek, ljusa händelser och vackra minnen men också trauman, olyckor, sorg och flera omgångar av svår av utmattning. Jag har varit tvungen att hitta verktyg och kämpat mig igenom detta. Idag är jag så tacksam över detta eftersom det har gjort mig till den jag är idag. Vi människor utvecklas ständigt och att lyckas vända svårigheter i livet gör att ekot av dem bygger ett starkare jag. Idag har jag lärt mig att vara tacksam för dessa händelser eftersom det har lett mig fram till vem jag är idag. Jag har stor erfarenhet att coacha medmänniskor både privat och professionellt och jag har examen från flera universitetsutbildningar. Jag värderar alla mina utbildningar högt men den som är den mest betydelsefulla för mig är min 1-åriga häxutbildning som jag gick hos Wargmåne.

När jag vid examen fick mitt häxnamn OLEA SOLHÖK blev jag för första gången “hel” i detta liv. Jag blev igen varse om att jag hade en botten med rötter och en krona med strålar. I mitten mitt hjärta som står öppet och flödande. Att förmå mig att förhålla mig i mitten av världen med stadiga rötter ner till moder jord och med solstrålarna flödande och strålande upp till fader himmel var helt avgörande av att behålla min kraft. Uråldrig kunskap från förmödrar och förfäder som återigen blev tillgängliga för mig. Jag suktar ständigt efter ny kunskap, redskap, verktyg och arbetssätt att få vara en rak och ren kanal för universum, moderjord, andevärlden och våra naturväsen. Min ambition och mitt mål är att kunna förmedla energier flytande, lika som att verbalt tala och förstå ett språk flytande. Nu vill jag sprida och dela med mig av min kunskap och mina förmågor för att sprida ljus, kärlek, helande, att själen är evig och överlever döden. Välkommen till mig. Med värme// Olea Solhök.

Lämna en tanke