Penelope 196#

Tarot.
Änglakontakt med budskap.
Besök från andevärlden.
Healing-/ Reiki.
Djurkommunikatör.

♦ Är indian från Amazonas och finns här för att tolka det andra inte förstår. 
♦ Växte upp i Amazonas med min indianstam och fick till mig symboler och ord i form av budskap som jag förde vidare till personerna.
♦ Till min hjälp har jag: Ärkeänglarna, Universum, Gud. Moderjord och Tarotkorten samt mina underbara Kristaller. 

Arbetstider

SE MITT SCHEMA HÄR!

_________________
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Penelope
_________________

Diplomerade/certifierade utbildningar

Utbildad inom Reiki och Healing steg 1 och 2 – Är Master.
Utbildad till Tarotutövare.
Modern Mediumskap med godkänt resultat.

Övriga utbildningar

Egna studier

Jag har lagt Tarotkort sedan jag var i tonåren. Alltid varit intresserad av galaxer och stjärnor. Läst och lånat mängder av böcker på biblioteket just om planeten och om livets träd och Om ren och andlig utveckling.

Presentation

Min andlighet har funnits med mig sedan jag var liten. Redan från min mormor tid då Jag växte upp i Amazonas med min indianstam så fick jag till mig symboler och ord i form av budskap som jag förde vidare till personer som hälsningen var till. Jag är 50% indian och 50% Tysk. Med journalister till föräldrar. Jag har alltid läst och känt av situationer hos en person utan att veta om vad det betydde. Som ung ignorerade jag min gåva. Idag som vuxen kan och förstår jag mycket mer. Jag är en stark och lyhörd medium som känner av och lyssnar.

Jag är född till Medium för att förmedla och hjälpa andra med dom frågor universum förmedlar. Jag finns för att tolka det andra inte förstår. 

Till min hjälp har jag tillhands: Ärkeänglarna, Universum, Gud. Moderjord och Tarotkorten samt mina underbara Kristaller. 

Övrigt

Att andevärlden gillar att besöka mig. Och så fort de har en chans så är dom på. Alltid glada och trevliga. Kommer med ljus och kärlek. Även nu i skrivandet stund så hoppar och studsar änglarna vid min sida av glädjerop. Det här är det bästa jag vet. Äntligen har jag kommit rätt. Att hjälpa till i frågor och funderingar, med hjälp av korten är något min själ drömmer om.

2 kommentarer

  1. Pati den

    Fortsätt så du är jätte duktig ❤️🙏

  2. Jag med många frågor den

    Tack så jättemycket för en pricksäker vägledning! Hoppas jag finner lyckan i kärleken. Var inte min mening att stressa dig så …..Så tacksam en ära att du bringar lycka åt mig ❤️🙏 kram

Lämna en tanke