Polina 195#

Tarot, Änglakort, Spåkula, Pendel
Andevärlden
Tidigare liv, Djurkommunikation
Kanaliserar andliga Guider
Distans – Healing & Chakra balansering
Shamanism inom Alkemi 

♦ Vägleder dig på din livsväg och vad ditt hjärta söker.
♦ Vägleder från Tidigare liv via kopplingen till ditt DNA & livets spiral från ett högre medvetande .
♦ Är en öppen kanal med fokus på andevärlden.
♦ Är Reiki Master – Distans Reiki ger en djupgående verkan och arbetar med orsakerna till problemen och verkar där den behövs som mest.

Arbetstider

Se mitt schema här!

_____________________

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Polina

_____________________

Diplomerade/certifierade utbildningar

Utbildningar:

Livet och själen,  Levnadsvisdom 4 delar – Ann Häggebrant-Shamansk

Tarot (fördjupning) – Pehr Trollsveden

Djurkommunikation –  Pehr Trollsveden

Spiritual Art –  CH Spirituellt av Carina Hammarsten

Alchemy Apprenticeship Kymia Arts, New México, Taos – Avery Hopkins

Cert. Medium, 1år – Pehr Trollsveden

Reiki Master – CH Spirituellt av Carina Hammarsten

Övriga utbildningar

Egna studier

Presentation

Jag heter Polina, personer i min närhet ser mig som en glad person som gillar att möta och prata med nya människor. Själv ser jag mig som lyhörd och ödmjuk. Jag har sedan barnsben varit öppen till det andliga och på ett eller annat sätt haft stor passion för det. Det var inte förens jag fick min inre separation och vaknade upp till universum som jag verkligen kände att min passion även övergick till ett kall. Att få hjälpa, vägleda och ge healing till folk för ett bättre välmående i både kropp och själ.

När jag har en person som söker vägledning hos mig vill jag se till att personen känner sig sedd och hörd. Vill alltid gärna göra så gott jag kan och ge det lilla extra om möjligheten ges.

Ser till att hålla en öppen kanal och fokus med andevärlden för att kunna förmedla till personen på ett så rent och öppet sätt som möjligt. När jag jobbar så utgår jag ifrån skapelsen av himmel och jord, motpoler plus & minus som är vår sanna korrespondens och livet som grenar ut sig i alla dess vackra skapelser ifrån ljusets källa, såsom inom oss och ut på den vackra jord vi alla lever på.

Av det vill jag dela med mig till alla som är villiga att se och lyssna. Med min hjälp använder jag min intuition, tarot & änglakort, spåkula, pendel, tidigare liv, healing & chakra balansering och andevärlden.

Namaste!

Med vänliga hälsningar Polina

Övrigt

När jag jobbar med medial vägledning utgår jag ifrån ett naturligt tillvägagångssätt och kanalisering med andevärlden och ifrån vår naturliga källa av ett högre medvetande. Min passion är att folk ska hitta sin glädje och må bra i kropp och själ, där vi alla har möjligheten att komma ifrån onödigt lidande. Jag vill hjälpa folk att öppna upp sina hjärtan och släppa på blockeringar i sina chakran.

Vid en medial vägledning sitter jag gärna ner med personen och kanaliserar via en öppen kanal gentemot universum. Oftast används tarotkort i kombination med min intuition och ibland är det enbart kanaliseringen där jag får budskap från andevärlden.

Jag utgår ifrån min intuition där jag förmedlar information detaljerat och på ett öppet sätt. Jag kan uppleva mycket starka känslor och nästan ibland bli ett med anden, likställt med att hamna i trans eller också transfiguration.

När jag utför medial vägledning visar jag ödmjukhet och respekt gentemot personen som söker vägledning och även till andevärlden. Förmedlar även också ytterligare och detaljerade budskap som presenteras till mig av mina guider vid tillfällen det uppstår.

Medial vägledning är något som inspirerar mig och jag utgår ifrån min inre sanning som förmedlas via universum. Det är något som har visat sig fungera via mina egna erfarenheter, situationer och andliga upplevelser. Jag utgår ifrån att alltid hålla en öppen kanal med andevärlden för att kunna förmedla till personen på ett så rent och öppet sätt som möjligt. Till min hjälp använder jag min intuition, tarot & änglakort, spåkula, pendel, tidigare liv, healing, chakra balansering och andevärlden.

Jag jobbar och är även utbildad Reiki Master. Reiki healing är en mjuk och på samma gång en mycket kraftfull behandlingsmetod som kan hjälpa mot till exempel ångest, fysiska / mentala spänningar, smärta och stress. Reiki är behandlingsmetod som ger avslappning med en djupgående verkan och är en healingform som arbetar med orsakerna till problemen och verkar alltid där den behövs som mest för tillfället.

Namaste Polina

2 kommentarer

  1. Nikki den

    Aså jag kan säga bara en sak:du är grym!!
    Tack så mycket för din vägledning ?

    • Polina den

      Hej fina Nikki tack så mycket 🙂 <3

Lämna en tanke