Rebecka 113#

Änglakort
Andlig & medial vägledning
1-2-3 Metoden (Spådom + coachning = Nå ditt mål)
Vägleder gällande Attraktionslagen + de andra universella lagarna
Chakrabalansering
Mental träning, Coachande samtal
Meditationsledare – Vägledda meditationer & utbildar i reikimeditation


Helande samtal – Du kan be mig om healing under vårt samtal
→ Helande samtal – Du kan be mig om healing under vårt samtal
→ Du lär dig att stanna i din kraft och sluta agera på det som ger energiläckage. Läk dig mentalt genom att förstå rädslan hjärnan agerar på, för att tydligare höra ditt hjärta tala. Samtalet elimineras din onödiga stress och ger ditt andliga ledarskap utrymme att växa ur fler perspektiv.

↓ JUST NU SÅ ÄR JAG INTE SCHEMALAGD men vill du få ett sms nästa gång jag loggar in så se nedan↓


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Rebecka


♦ Unika läggningar genom guider och änglar.
♦ Ger dig gärna verktyg och vägledning i frågor som du fastnat i.
♦ Hjälper dig att förstå din energiförflyttning med universums lagar.
♦ Ibland får vi besök av någon från andra sidan med budskap till dig.
♦ Kurser i mindset, intuition och meditationstekniker för personlig tillväxt
♦ Meditatör och avspänningscoach – ger dig gärna tips i vardagen
♦ Jag är född med min mediala gåva och utvecklar den varje dag
♦ Är elitidrottscoach och mental tränare, ger gärna kunskap på vägen från arbetsnarkoman och duktig flicka till hållbar, harmonisk och högpresterande medmänniska.

Arbetstider

SE SCHEMAT HÄR!

Diplomerade/certifierade utbildningar

Elitidrottscoach – Coachutbildarna, kommunologi- Bosön,
Reikimaseter – Solkarina

Övriga utbildningar

Att mediterar är för mig min största utbildning. Har inte missat en dag sedan 2 januari 2015. Jag är självlärd med orakelkort. Genom Solkarinas böcker och god mental träning utvecklar jag konstant mina änglaläggningar, relationen med änglarna och min mediala sida. Läser en hel del om ledarskapsutveckling, personlig och andlig utveckling för att på så sätt arbeta med de universella lagarna.

Är gärna hos Mira Hillaria och utvecklar min andlighet.

Egna studier

Läser resonerar och utvecklar min kunskap kring kvantfysik, universella lagarna, psykometri, energiavläsning, chakran och andliga vägledare.

Presentation

På jorden fortfarande ung, engagerad och ödmjuk. Ger dig tydligare svar även när energierna är luddiga och suddiga. Min resa, mina smällar fick mig att komma ut ur garderoben som medial.

Den enda som varit förvånad när jag klev ut som medial var jag själv. Min familj förstod tidigt och mina vänner vet att jag känner in och kan se olika energier främst från människor, men ibland även från djur.

Min respekt för det mediala och andliga, men också över ditt fria val, tar jag dina frågor och din undermedvetna programmering på största allvar. Att få sporra, stötta och vägleda dig i din tro, för att du ska hitta och bli bekväm med att använda din fallenhet är mitt eget högre syfte här på jorden.

Min medvetenhet, klarsynthet och tacksamhet över att få vägleda kärleksfullt med ljus och positiva energier ger dig förståelse, insikt, och mod att fatta de beslut du behöver göra för att gå dit du vill vara.

Att använda orakelkort, gudinnekort och änglarnas kort är för mig ett stöd i det jag ser, hör, förnimmer och känner in och av. Det jag lyssnar och känner in ditt undermedvetna och lägger stor vikt på, är att du ska våga hitta dina svar. Universum och Moder jord jobbar hela tiden utifrån dig själv. Jag gör dig mer medveten i den resan.

Övrigt

Är själv på jorden för att eliminera onödig stress, idag med över 15 års erfarenhet. Gör det genom mental träning, meditation och intuition. Brinner för personlig tillväxt genom hjärtat, med hjärnan och all energi där emellan. Är i grund och botten elitidrottscoach med olika nivåer framgångar och medaljer.

Ger också reikihealing å distans, då rekommendera jag fast pris på tjänsten, eftersom det kan behövas 30 minuter. Du är varmt välkommen med en blockering, fråga och jag ger dig Reiki under tiden.

32 kommentarer

 1. Frida den

  TACK Rebecka för samtal med dig igår!! Fick vägledning och kloka ord kring min fortsatta andliga utveckling och relationen till min tvillingsjäl. Du är en fantastisk vägledare. Har känt mig så lugn och “jordad” efter vårt samtal. Du är grym! Stor kram!❤️

  • schema den

   Tack själv Frida för ett fint samtal. Och tusen tack för din feedback – den ger så mycket energi så jag blir alldeles pirrig <3
   Fortsätt gå – allt är som det ska!

   //Rebecka

 2. Anette den

  Tack Rebecka,
  Blev nästan rörd av allt fint du sa…..känner en stor tillit till det du sa och ser fram emot det som sker?
  Kram
  Anette

  • bybuteo den

   Snälla Anette – Tack – din omtänke och feedback värmer här också <3
   Njut av din resa – tror det är riktigt intressant just i denna stund. Ska bli så kul att få din återberättelse om några månader =)

   Varm kram
   Rebecka

 3. Eva-Britt den

  Rebecka, samtalet bröts tyvärr. Du är en varm själ ❤ försöker en annan dag igen. Kram

  • Rebecka den

   Hej Eva-Britt,
   Ja, det hände något…prova igen när du har möjlighet.
   Och du, tack för din feedback – värmer lite till <3
   //Rebecka

 4. Louise D den

  Hej Rebecka!

  Tack för samtalet igår. Du nämnde i början av samtalet att någonting grönblått som låg på golvet skulle upp. Jag bor ju inte så stort så jag kunde verkligen inte komma på vad det skulle vara. Nu såg jag ju i sovrummet att det låg en plåttavla, grön och blå på golvet med texten: Life is what happens while you´re busy making other plans. Jag tar budskapet till mig och letar plats att hänga tavlan 🙂

  Vidare väntar jag med spänning på den starka energi som du siade vill in i mitt liv.

  Kram Louise

  • bybuteo den

   Hej Louise,

   Nämen va kul att du hittade det grönblåa och att den fick komma upp. Budskapet var ju riktig intressant det också 😉 Hoppas du levt mycket sen i mars. Vart hängde du tavlan till slut?

   Tror att du nu känner av det starka och kraftfulla i dina daga. *thihii*

   Kram
   Rebecka

 5. Anki den

  Tack för ditt samtal ikväll. Du sa att du kände vatten nära mig…. tror det kan vara nära mannen jag frågade om….ser fram mot att få träffa honom i höst… Längtar…Tack Rebecca

  • bybuteo den

   Hej fina Anki,

   Tack ska du ha! Skulle kunna vara så Anki. Gränser är inte så tydliga i den andliga världen. Vilket jag gillar i och för sig, men som kan vara störande för oss här på jorden. <3
   Må gott Anki och njut av din promenad i livet.

   //Rebecka

 6. Gull-Britt Eriksson den

  Kaos och sorg.
  Vill känna mig glad o förväntansfull på livet

  • Rebecka den

   Hej Fina Gull-Britt.

   Ber om ursäkt att jag inte svarat tidigare. Missade totalt att titta efter dig här.

   Kolla in schemat http://schema.tarotguiderna.se Behöver du titta på vad som pågår så ringer du bara när jag jobbar eller så kontaktar du någon av mina fantastiskt kollegor.

   Varm hälsning
   Rebecka

 7. Ellie den

  Hej,
  Tack för samtalet idag, du lugnade mig och gav mig verkligen rätt verktyg för att tänka. Du gav mig ett tidsperspektiv som jag ser fram emot att se vad som händer. Ditt mjuka sätt och vägledning fick mig verkligen lugnare och gav mig ett frid inom mig. Du träffade så rätt gällande männen i mitt liv. Tack ännu en gång!
  Stor kram

  • Rebecka den

   Hej Ellie,

   Tack själv för din fina feedback! Det värmer och lugnar mig *ler*
   Värmer också, och framför allt gläder det mig att kunna hjälpa dig. Du är en fin stjärna på jorden.

   Varm hälsning
   Rebecka

 8. Carina Bjärne den

  Tack snälla, för bra vägledning!?
  Det gav mig en energi kick i rätt riktning.?
  Undrar dock över en sak: du pratade om att jag känner av mitt högra knä och att det är kopplat med ekonomi.
  Var kan jag läsa om det här?
  Jag ska lära mig lyssna på min kropp och då vill jag kunna ta reda på vad det kan betyda?.

  Tacksam för svar!?

  Carina?????

  • Rebecka den

   Hej Carina,

   Härligt att du fick en kick! Knän har enligt enerigcenter att göra med ledarskap, jordning och föräldraskap att göra. Ekonomin kan ha något att gör med hur du leder dig eller vilka känslor du har kring ekonomi. Kan bli blockeringar. Leta upp någon som kan reiki-healing som kan hjälpa dig, om du inte redan hittat svaret. <3

   Så glad att du vill lyssna mer på kroppen!

   Varm hälsning
   Rebecka

 9. Åsa den

  Hej Rebecka!
  Tack för vårt samtal igår!
  Jag har fått mer insikter nu under dagen med och jag känner att hans lojalitet och pliktrogenhet är just egenskaper som jag värderar väldigt högt hos honom. Det betyder mycket för mig att han inte handlöst kastar sig in i en flirt!
  Förstår också mer om sorgsenheten som vilar och inser att det handlar om att jag inte är riktigt färdigläkt från mitt förra förhållande som var destruktivt. Jag trodde faktiskt att jag hade släppt det men insåg nu att sorgen bottnar i en känsla av att jag fortfarande kan känna mig värdelös och inte förstå hur någon skulle vilja ha mig.
  Men jag känner mig starkare än någonsin att kunna stå bredvid och se detta och iaktta känslan och förstå att den inte är sann! Så jag tror att jag snart är redo att känna självkärlek! Inte riktigt ännu men snart! Kram

  • schema den

   Men herre min ge Åsa! Det är jag som tackar för ditt samtal – hur har jag kunnat missa detta inlägg?!
   Stor varm kram till dina insikter och att du delar dem så öppenhjärtligt. Tror att du idag kommit en bit i att våga vara sann i kärleken till dig själv.
   Önskar dig allt gott härifrån.

   Varm kram
   Rebecka

  • Rebecka den

   Hej Åsa,

   Underbart att dina insikter landar in. Blir rörd över din öppenhet med dina insikter. Starkt tänker jag. Tror att när du läser dina ord en gång till att du ser hur långt du kommit på din resa idag.

   Stor varm kram
   Rebecka

 10. Kristina Sigeman den

  Hej.. jag undrar om du kan spå mig på hitta bort tappade saker, kärlek, karriären och spå på min skyddsängel är? Mvh/ Kristina

  • Rebecka den

   Hej Kristina,

   Börjar med att inse att jag på riktigt totalt missat att se era fina kommentarer här. Skäms på mig! Men nu är jag här och ska svara på dina frågor.

   Många av mina kollegor är gymma på att hitta borttappade saker. Monika #89 är en av många bra. Jag tittar och vägleder gärna dig i karriär och kärlek och jag tar hjälp av den ängel som vill vara med och av guider.

   Du är varmt välkommen Kristina så ser vi var vi landar <3

 11. Jeanette den

  Tack för ett trevligt glatt vägledande samtal ⚘?⚘?

  • Rebecka den

   Jeanette! Det är jag som tackar.
   Sträck på dig <3

   Varm kram
   Rebecka

 12. svk den

  Hej Rebecka, pratade med dig igår torsdag. tack för vägledning när du pratade på så fick jag in allt på plats vem du pratade om osv. Nu hoppas jag såklart att mannen vi pratade om kommer in inom kort. Du såg även mycket kärlek framöver:) Trevlig helg

  • Rebecka den

   Hej SVK,

   Tusen tack för din återkoppling här. Ja, det bubblade verkligen på många sätt runt dig *ler varmt* Njut av dagarna och led dig själv gott <3

   Till ditt ljusaste jag,
   Rebecka.

 13. Mariette den

  Tack Rebecka för ett givande och härligt samtal?Förlåt för att jag var tvungen att avsluta samtalet men jag kommer definitivt tillbaka för att få flera Pushar?
  Kram❤️
  Mariette

  • Rebecka den

   Hej Mariette,

   Tack själv, ibland blir det så, att vi behöver gå <3
   Du är varmt välkommen tillbaka och ibland är samtalet med i dina beslut fast du kanske inte tänker på det.

   Varm kram
   Rebecka <3

 14. Anette den

  Tack åter igen fina Rebecka. Känns alltid härligt inombords när jag pratat med dig.
  Får alltid så bra vägledning genom dig.
  Jag återkommer till hösten med lite feedback gällande det vi pratade om❤️
  Kram
  Anette

 15. Anette den

  Tack igen fina Rebecka❤️ Jag känner en sådan ro och glädje efter att ha pratat med dig. Det bli en fin höst att se fram emot och ska tänka på budskapen jag fick.
  Jag återkopplar längre fram.
  Kram
  Anette?

  • Rebecka den

   Hej Anette,

   Och det är så härligt att samtala med dig och få ge dig ro. Använd din ro och glädje att höra dig själv. <3

   Återkoppla gärna! Älskar när ni alla gör det – det gör mig bättre 😉

   Var ditt bästa och gör ditt bäst!
   Varm kram
   Rebecka <3

 16. Annelie den

  Tack bästa Rebecka!?
  Du är verkligen träffsäker och utstrålar lugn posivtet och hopp ?
  Kände sådant lugn efter vårat samtal.

 17. Helena den

  Stort och varmt tack för vårt samtal nyss, Rebecka!
  Precis som du fick till dig ville skallerormen visa kärlek.
  Solöga om Skallerorm: Närhet och kärlek följs åt. Min gåva till dig är att ha ett öppet hjärta.
  Början till en plattform för det nya fick form och jag jobbar vidare på tilliten.
  Tack <3

Lämna en tanke