Satu 206#

Tarot, änglakort.
Medial vägledning (klarhörande, klarvetande, klarseende & klarkännande)
Kanaliserar Änglar
Medium
Distans – Healing
Intuitiv Coaching

♦ Kommer från en släkt med mediala förmågor i flera generationer bakåt.
♦ Tillsammans med mitt team av guider och änglar står jag nu i min fulla kraft.
♦ Visdomen och klarheten som kommer fram via kanalisering är vacker och oerhört hjälpsam.
♦ Har en beteendevetenskaplig examen, en coachutbildning och över 10 års erfarenhet av att vägleda människor.
♦ Mitt mål är att hjälpa dig mot ett bättre liv eller komma vidare i en situation genom att få klarhet och se möjligheterna.

Arbetstider

SE MITT SCHEMA HÄR!

_________________
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Satu.
_________________

Diplomerade/certifierade utbildningar

-Medial utveckling, Gunilla Falk

-Kurser i kanalisering, tarot och andlig utveckling – Zenhouse , Gunilla Falk

-Reconnective healing hos Camilla på Zenhouse

-Professionell och certifierad coach (enligt standard ICF)- Coachutbildning Sverige AB

-Examinerad beteendevetare med fil.kand i  psykologi och sociologi, Högskolan i Halmstad 

Övriga utbildningar

-Utbildningar i marknadsföring och estetiska utbildningar inom konst och hantverk.

Egna studier

På egen hand utforskar jag och lär jag mig hur neuroplasticitet/tanken och tron påverkar vår läkning ur olika aspekter och hur jag kan skapa verktyg utifrån detta. Jag har också studerat och övat på tarot, kanalisering och automatisk skrift dagligen på egen hand sedan 2015. Jag studerar även företagande.

Presentation

Sedan jag var 15 år har mitt liv kantats av en känsla av att jag är ämnad för något helt annat än en traditionell karriär inom ekonomi och olika yrken, och efter flera perioder av svårigheter i livet förstod jag att jag har mediala gåvor som öppnade en helt ny värld av kraft och energi.

Jag har alltid varit intuitiv och fokuserade tidigt i livet mer på att lära mig om psykologi och utbildade mig till professionell coach. Senare öppnade jag mig för mina gåvor, och speciellt klarhörande. Fler gåvor utvecklades snabbt efter att jag började utforska dem. Jag kommer från en släkt av kvinnor i rakt led neråt flera generationer tillbaka i med mediala förmågor och stark intuition.

Jag känner en djup tacksamhet till livet eftersom jag genom livserfarenhet och utbildningar och mina förmågor kunnat hjälpa andra att bli starka i sig själva. Jag har en beteendevetenskaplig examen, en coachutbildning och över 10 års erfarenhet av att vägleda människor till ett bättre liv och mående.

Jag har också gått flera kurser i andlig utveckling tillsammans med flera olika mentorer, och utbildat mig till healer. De viktigaste vägledarna har dock varit mina vägledare. Tillsammans med mitt team av guider och änglar, har jag hittat min egen balans och de har hjälpt mig att utvecklas och må bättre och nu stå i min fulla kraft.  Jag har själv upplevt det viktiga i att ha stöd av vägledning i mitt liv.

Utöver mitt yrkesliv har jag flera andra intressen, såsom att måla och att skapa smycken av kristaller. Att vara ute i naturen, meditera och skratta med andra människor är en självklar del i mitt liv. Min egen hälsa och min familj är viktigast för mig.

För mig är det viktigt att du ska känna dig trygg, jordad och få mer klarhet och styrka efter vårt samtal. Mitt mål är att hjälpa dig att komma vidare mot ett bättre liv eller komma vidare i en situation, genom att du får klarhet och att vi tittar på möjligheterna och vad som kommer fram. Visdomen och klarheten som kommer fram via kanaliseringen är vacker och oerhört hjälpsam. Vid önskemål kan jag ge dig verktyg, men är alltid du som bestämmer vad du gör med informationen och vilken väg du ska ta. Jag talar inte om vad du ska göra, utan du beslutar alltid vad du vill göra. Jag vägleder inte om graviditeter, sjukdom, aktier, eller om död.

Övrigt

Lämna en tanke