Sofie 244#

Tarot, orakelkort m.fl.
Intuitiv andlig vägledning
Analys – Födelsehoroskop + Tidigare Liv (födelsetid behövs)
Samtal för energihantering, mod, motivation, inspiration, mental träning, kommunikation, relationer, harmoni.

Fick ett starkt andligt uppvaknande 2001 då jag upplevde att mitt hjärtchakra öppnades upp och jag kände att vi alla – människor, djur, natur och gud/universum är ett
♦ Använder mig dagligen av de budskap jag får via intuition, tarot, astrologi, guider och andra sidan.
♦ känner att en viktig uppgift för mig är inspirera människor att jobba med positiva energier, göra det de drömmer om mm.

Arbetstider

Se mitt schema här!

_______________________________

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Sofie

Diplomerade/certifierade utbildningar

Tarotutbildning – Ylva Trollstierna 
Mediumkurser + andra kurser – Änglagård (Satyam Frank Hougen, Pravesha, Patrik Wesche)

Övriga utbildningar

Andliga kurser – Anna Lena Vikström, Annette Stjärneryd mfl
Lärarutbildning år 2005
Socionom 2010

Egna studier

Jag startade med att lägga tarot intuitivt år 2001 då jag fick ett andligt uppvaknande. Började då med meditation, slukade böcker inom andlighet och personlig utveckling, gick på seanser och olika typer av andliga kurser. Är självlärd inom astrologi. Har lärt mig genom böcker, nätet, poddar, diskussioner med astrologer och genom övning.

Presentation

Jag känner att en viktig uppgift för mig är inspirera människor att jobba med positiva energier, komma ur sitt skal, våga ta steg framåt och göra det de drömmer om. Stort eller smått.

I många år mådde jag väldigt dåligt av en stark fobi. Genom hypnos, terapi och visualiseringar släppte sedan äntligen den dagliga rädslan. Därför vill jag gärna hjälpa andra. Kort därpå, år 2001, fick jag ett starkt andligt uppvaknande då jag upplevde att mitt hjärtchakra öppnades upp och jag kände att vi alla – människor, djur, natur och gud/universum är ett. Från den dagen har jag haft ett stort intresse för det andliga och har läst många böcker, gått kurser, fått till mig budskap m.m. Har tolkat tarot intuitivt sedan dess. Intresset för astrologi kom senare. Det liksom ramlade över mig helt plötsligt. Då började jag läsa massor för att lära mig mer och mer om ämnet.

Använder mig dagligen av de budskap jag får via intuition, tarot, astrologi, guider och andra sidan. Det ger mig en sån trygghet och hjälp. Jag vill gärna stötta andra i att hitta mer motivation och harmoni i livet.

Övrigt

Lämna en tanke