Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

MystiCat #61strength-the whispering path tarot readers

Tarot & Orakelkort, Medial vägledning, kanalisering – Guider/Skyddsänglar och andekontakt.

Mina spåkort:
The Wisdom of Avalon, Earth Magic & Ascended Masters.

Arbetstider:

Jämn vecka: söndagar 10-13
Ojämn vecka: onsdagar 13-16

Diplomerade/certifierade utbildningar:

*Diplomerad Medium & Medial utvecklingskurs – Vivi Linde
*Diplomerad kurs i Kanalisering – Vivi Linde

Övriga utbildningar:

*Kvällskurser i medium & medial utveckling – Vivi Linde
*Kvällskurs i tarot – Vivi Linde

Presentation:

Jag heter Janina och kallar mig för MystiCat för att jag helt enkelt älskar mystik och katter. När jag var 14 år gammal var jag med om min första andliga upplevelse och därefter öppnades det upp en helt ny värld. I tonåren såg jag spöken och annat, kände på mig saker innan det hände t.ex. vid en bilolycka som jag var med om 2010, hade sanndrömmar och hade en stark utanför-kroppen-upplevelse. Då visste jag inte hur jag skulle hantera det och till slut blev det så mycket så jag kunde inte stänga av. Så jag började söka och läsa på egen hand, då upptäckte jag tarot och magi.

För ca 4 år sedan fick jag kontakt med Vivi Linde via en arbetskollega till mig och första gången jag gick på en kvällskurs blev jag överrumplad och positivt överraskad över Vivi som kursledare och den informationen jag hade fått. Många pratar om bevis hit och dit, men för mig var det ett tillräckligt bevis. Jag fick så mycket bekräftat och det var väldigt specifika saker, och jag vart även chockad över hur mycket och detaljerad information jag fick om andra och från andra sidan som stämde klockrent. Jag kommer aldrig glömma känslan när jag åkte hem den kvällen, var helt tom i huvudet och mådde så bra psykiskt och fysiskt. Alla spänningar och tankar släppte och jag ville bara lära mig mer, plötsligt visste jag vad meningen med mitt liv var och vad jag skulle syssla med. Jag har alltid velat jobba med att hjälpa människor och det gör jag även idag fast på annat sätt, men jag har alltid känt mig dragen till det andliga och att det är det jag ska jobba men inte riktigt lyssnat inåt. Men nu har den drömmen slagit in!

När jag öppnar upp får jag mycket detaljerad information med både bilder, ljud, känslor m.m samma sak gäller vid Tarot & Änglakort. Jag är duktig på att känna av människor och djur (framförallt katter), förmåga att förstå och lyssna när DU behöver. Jag har både guider och skyddsänglar som jag kommunicerar med, som jag även brukar skicka till dem som behöver. Jag arbetar medialt och med Änglakort/Orakelkort men även Tarot, får även information från föremål och i drömmarna. Men vad du än behöver hjälp med så finns jag, det kan vara allt från hur kärleken kommer se ut i framtiden, vem du är till medial rådgivning.

Jag tror på att alla har den här förmågan men vissa har nog inte ens upptäckt det, andra vill inte tro på grund av olika anledningar osv. men jag hoppas på att förmedla min kunskap och ge DIG det du behöver och ett rikare liv på nya upplevelser och insikter.

***Kärlek***

Egna studier:

Läst en del böcker om magi, tarot, numerologi, parapsykologi och böcker av Lena Ranehag. Jag är självlärd med både Tarot och Orakelkort, men använder mig mest av Orakelkort. Gick en kort grundkurs i Tarot hos Vivi Linde. Annars har jag övat en hel del både på mig själv och på andra genom Tarot/Änglakort, andekontakt och medial utveckling.

Övrigt:

Jag är visserligen ganska ung, 26 år men jag har varit med om väldigt mycket i livet, både roliga upplevelser och motgångar men som har gjort mig stark och format mig till den jag är idag. Utöver det andliga så ägnar jag mycket tid åt musiken och träningen, då jag producerar och spelar trummor i två band samt tränar thaiboxning och MMA. Många tycker nog att det är lite obehagligt med kampsporten, men för mig är det som terapi. En religion och form av meditation, där man ska respektera både sig själv, sin motståndare och sin tränare. Och i musiken kan jag uttrycka mig och mina känslor, och bara släppa allt annat för en stund och fokusera på det jag älskar.