Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Vitulv – Besöket från andra sidan återuppväckte min medialitet

0

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

———————————————————————-

Mer om Vitulvs arbete finner du längst ner

Gästbloggare Vitulv – Besöket från andra sidan återuppväckte min medialitet

Jag har en lång resa bakom mig och återuppväckte min medialitet ur dvalan för ungefär 30 år sedan. Jag var då i 16-17 årsåldern. Det var en klasskamrat som hade omkommit i en bilolycka som hörde av sig. Jag trodde jag inbillade mig när jag både såg och hörde henne, så verklig, så levande. Precis som jag kom ihåg henne från skolan.

Det hon ville tala om var att hon hade det bra och att hon inte led. Det hade tagit en stund för henne att förstå att hon skulle gå över på andra sidan och inte komma tillbaka hit till oss andra som den hon var. Jag fick veta att det finns hjälp på andra sidan om det är en plötslig övergång och att allt känns så tryggt och lugnt. Det här var en sprallig och glad tjej när hon var här och att hon kändes så lugn och trygg gjorde ett starkt intryck på mig som faktiskt har gjort att jag inte är rädd för att gå över på andra sidan när det är min tur.

Numer kanaliserar jag mest en av mina Guider som har lärt mig att våga lita på det jag säger och känner. Har hittat hem inom andevärlden och känner en enorm glädje och ödmjukhet inför att jag har fått förtroendet att vägleda människor som har olika funderingar och frågor i och om sitt liv. Känner att jag är helt rätt i livet och tackar varje dag för mitt underbara jobb på Tarotguiderna.  Vilken förmån att få jobba med det man älskar mest.

Var rädd om dig och våga göra det du vill

Mina tjänster på Tarotguiderna:

Vitulv 143#
– Tarot, Änglatarot, Orakelkort, Kristallkula,
– Healing, Medial coaching
– Vägleder gällande Attraktionslagen
– Trumhealing på distans “extra tjänst” – 
Gör en kortare ceremoni enl. överenskommelse efter samtalet där jag skickar healing eller energi.Gör shamanska ceremonier

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Vitulv

MITT SCHEMA FINNER DU HÄR

Ring – 0939-2959 (19:90kr/min)
– Faktura 08-50523660 (19:90kr/min)
– 30min till fastpris för 495:- – 0939-2956 (16:50kr/min)

♦ Det mediala arvet har jag med mig sedan flera generationer och sett både de små och stora väsen som finns runt om oss.

♦ Andevärlden har alltid talat till mig och jag vägleder dig med kärlek.

♦ Mediumskap – Spiritualistisk Healing, Transhealing – Colin Bates (Minister, Arthur Findley College)

♦ Jag är mycket ut i skogen och får kontakt med olika naturväsen som viskar i mitt öra och lär mig om Moder Jord hur vi kan hjälpas åt att värna om henne.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke