Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ayurveda – Alternativ medicin med egen läkarutbildning som praktiseras jämsides med västerländsk medicin på sjukhus i Indien. I samtal med Jenny Berg Ayurvedisk Hälsovägledare.

2

Ayurveda, ett medicinskt system med egen läkarutbildning som praktiseras jämsides med västerländsk medicin på sjukhus. I samtal med Jenny Berg Ayurvedisk Hälsovägledare & Terapeut som jobbar holistiskt med hälsa.

Ayurvedan ses som ett verktyg för oss hitta tillbaka till vår ursprungliga balans och lära oss påverka, förlänga och kontrollera våra liv. Vi kan då befria oss från ohälsa. Vårt själsliga mående har lika stor del i vår hälsa som livsstil, kost och motion.

Ayurveda ser hälsa som ett naturligt tillstånd som naturen hela tiden försöker uppnå.

Jennys Hemsida

Lyssna så här:

1. I datan – Klicka på länken för avsnittet.
2. Telen – Klicka på den lila appen-Podcaster (en mikrofon).
3. Sök på Vivi Lindes podd
4. Har du inte appen i din tele så sök den i app store och ladda ner.
5. Du kan sen välja PRENUMERERA i min podcast så får du besked så fort ett nytt avsnitt läggs upp.

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

2 kommentarer

 1. Madeleine den

  Hej Vivi!

  Tack för en fantastiskt inspirerande hemsida och intressanta poddar. Tack framförallt för änglakanaliseringen! Magisk!
  Jag önskar att de personer du intervjuar får tala till punkt. Många gånger ska de säga något men blir avbrutna och jag missar då deras information! Tex ayurvedapodden där Jenny berg ska berätta hur hon lägger en vetekrans mot stress. Men sen blir hon avbruten och får inte tala klart. Gah! Hoppas det löser sig i framtiden!

  Vänligen Madeleine

  • Vivi den

   Ja, vad säger man? Välkommen till verkligheten. Jag är ett medium som så gott jag kan delar med mig av min kunskap gratis till andra, det tar både tid och energi i anspråk, mer än somliga tror. Jag är varken journalist eller ger mig ut för att ge intervjuer då jag skriver att vi är i samtal. Eftersom jag varken är skolad eller tränad i detta så blir det som det blir. Jag vet att det alltid finns någon som inte blir nöjd och du verkar reta dig en hel del eftersom du inte ens kan låta bli utropa “Gah” och tycker att jag avbryter hela tiden. Den som vill och orkar får gärna lyssna, de andra får låta bli är allt jag kan säga.
   Ha en fin dag! Vivi

Lämna en tanke