Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Cancer och glädje, går de att förena? Inspirerande samtal med Catharina Rytter om hennes cancer-resa, Kostens betydelse på cellnivå, alternativ medicin, hälsa och träning.

0

Vägen till hälsa och att leva ett friskt liv – Catharina Rytter som tillsammans med sin man Ove Rytter driver Fitnessfestivalen berättar om sin svåra cancerperiod där hon valde glädje, medvetenhet och kontroll. Hon berättar också om vikten av att ha en livsplan och om hur hennes hälsosamma livsstil hjälpte henne i läkningsprocessen.

Hon delar här med sig av sin väg till hälsa, och om hur hennes förarbete med rätt kost och träning hjälpte till i läkningsprocessen, och om de medvetna valen hon gjorde utifrån sin kunskap om kropp, själ och hälsa som inte sjukvården tar hänsyn till.

Catharina har flera utbildningar inom kostkunskap och framförallt är hon fördjupad inom de alternativmedicinska lärorna som Kinesisk medicin, örtmedicin och ortomolekylärmedicin och Kostens betydelse på cellnivå.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke