Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Känslornas energi, balans och mat som medicin. Tina Göransson berättar om Kinesisk medicin och om helhetstänket som leder till ett friskare liv.

0

Kinesiska medicinens grundprinciper leder oss till ett friskare och mer balanserat liv. Tina Göransson berättar i avsnittet om hur den alternativa och traditionella medicinen samexisterar på Kinesiska sjukhus.

Hon pratar också om helhetshälsa, obalanser, energiflöden, känslornas stora betydelse för vårt mående, hur vi går emot naturlagarna, varför en del har svårt att gå ner i vikt, kost och om hur viktigt det är för oss att lyssna på vår kropp och arbeta med friskvård i stället för sjukvård, hur håller vi oss friska?

Tina berättar också om hur hon fann passionen för den kinesiska medicinen när den till skillnad från den traditionella medicinen gjorde henne frisk.

 

Tinas FACEBOOK-SIDA

Tinas HEMSIDA 

Tinas BLOGG

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke